Biliyorum cok zor ama 3 gece sadece canim onu dusun. Inan ne ladar yakin olsalar o kadar cok problem yasiyor insan. O yuzden birak uzak olsunlar.ufff kızlar yine bayram yine kaynana ziyareti hemde 3 gece uzaktalar diye her bayram ordayız nefret ediyorum gitmekten
gidiyosun bide ilgi alakada yok yemek yapmaz düsünün 5 saat yoldan geliyoruz insna bi börek yapar ama kendince saymıyorum seni diye iste esimde suc anne ben geliyorum oglun geliyo bi börek bi cay yapamıcan mı demesi gerek
ne zaman gitsem esime dolapta sucuk var diyor sanki biz sucuk yemeye geliyoruz evindede 2 bekar oglu bide esi var yeni sen hep ne yemek yapıyosan onu yap dimi
her aksam dısarda yemek yemekten bıktım
bide bizi yatırdıgı oda var damadını yatak odasında yatırır utanmadan öz oglunu cekyatta yatırır
sizin bayram ziyaretleriniz nasıl bazen diyorum keske 1 saat yakınlıkta olsa da 1 saat oturp gelsek
ufff kızlar yine bayram yine kaynana ziyareti hemde 3 gece uzaktalar diye her bayram ordayız nefret ediyorum gitmekten
gidiyosun bide ilgi alakada yok yemek yapmaz düsünün 5 saat yoldan geliyoruz insna bi börek yapar ama kendince saymıyorum seni diye iste esimde suc anne ben geliyorum oglun geliyo bi börek bi cay yapamıcan mı demesi gerek
ne zaman gitsem esime dolapta sucuk var diyor sanki biz sucuk yemeye geliyoruz evindede 2 bekar oglu bide esi var yeni sen hep ne yemek yapıyosan onu yap dimi
bide bizi yatırdıgı oda var damadını yatak odasında yatırır utanmadan öz oglunu cekyatta yatırır
sizin bayram ziyaretleriniz nasıl bazen diyorum keske 1 saat yakınlıkta olsa da 1 saat oturp gelsek
esim ailesini görsün diye 3 gün kalıyoruz zaten ayrıca esim görüyo annesinin ona saygı duymayıp yemek hazırlamadıgo olsun ben sana merkezde yediririm geliriz diye is o degil ki diyorum milleetin kaynanaları ne sofra kuruyor bizimki dolpata yumurta var yapın diyor3 gun kalmak zorunda degilsiniz ki 1 gece kalin donun. Esiniz ne dusunuyo peki bu konuda sizinle ayni fikirde mi. Onunla konusmayi da deneyebilirsiniz
ceza almaktan yazamıyoruz ki takmıslar bana :))limoncu kiz nerelerdeydin ozlettin kendini
malesef kurbandada gidicez yaz tatili 1 hafta gidicez kıs 1 hafta gidicez aralardada esim 2 günlügünede olsa gider bide kaynanam 13 yasında esimi büyük sehire bırakıp geldi senede bi ev temizler giderdi ama esim iste ailem diye susuyorBu bayram zaten 3 gün. 3 gun de esinizin ailesinde kalmak haksizlik degil mi?
esim ailesini görsün diye 3 gün kalıyoruz zaten ayrıca esim görüyo annesinin ona saygı duymayıp yemek hazırlamadıgo olsun ben sana merkezde yediririm geliriz diye is o degil ki diyorum milleetin kaynanaları ne sofra kuruyor bizimki dolpata yumurta var yapın diyor
benim ailem yanımda hep görüsüyoruz isin kötüsü benim babamda esimde diyo sen nasıl evlatsın git bababan afireden git diye bagrıyor baba dedigin kızım ne isterse onu yap hatta tatile git der ii
esimin izninde oraya gidicem diyor 1 hafta essek gibi calıistırcaklar köy isinde bizimkide bilen bilir esim saf temiz kalplı gık demez 16 saat calıstırırlar ac susuz
Amanin duygunuz mu kizlar limoncu disarida yemek yemekten bikmis ya la
Canim ozlettin kendini nerelerdeydin?
Bosver sen de kvye uc gununu birden ayirma gidin yapin ziyareti donun gelin evinize ikinci gun sabahi
ufff kızlar yine bayram yine kaynana ziyareti hemde 3 gece uzaktalar diye her bayram ordayız nefret ediyorum gitmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?