• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde sorunum kaynana

Kaç yaşındasınız ya bu yaşadığınız şeye evlilik mi diyorsunuz ? Eşin askere gitti diye niye ya annende ya kv de kalıyorsun evinde niye kalmıyorsun daha bunun bile kararını kendin verip kapıyı çarpıp çıkamazken kendi evine gidemiyorken senin sözün geçer mi insanlara ? Hele eşin babasından icazet almadan bilet alamıyor galiba bu kadar şeyi anlatıp sen suçlu olduysan daha neyi neden bekliyorsun
Çocuk yaşta değilim kendi kararımı kendim verebilecek yaştayım 27 yaşındayım. Küçük bir ilde yaşıyorum ve çalışmıyorum. Çalışmam için ya magazada yada markette çalışmam lazım onuda ben istemiyorum. Daha önce bekarken başıma bir olay geldiği için çalışmak istemiyorum. Eşim biletini aldı zaten ama babası ertelettırmesı için konuşacağını söyledi eşimin kabul edeceğini zannetmiyorum. Benim eşimle hiç bir sorunum yok kişisel olarak.

Sizin eviniz varmış. Neden kocanız yok diye onlarla yaşıyorsunuz. Başınıza bekçi kesilmelerine izin vermişsiniz şikayete hakkınız yok ki. Evde kalsaydiniz. Tek yapamıyorsanız kendi ailenizle kalsaydiniz.

Koskoca insanlarsınız evlenip barklanmışsınız ama kendi evinizde yaşayamıyor hep birilerine gidiyorsunuz.

Hoş neden evde kalamaz bu gelinler hiç anlamam? Neden evimi kapatıp orada burada sürüneyim ki evim gibisi var mı?
Kp var, kb var, o var, bu var.. Ben sürekli hizmet edeceğim, gizli saklı duşa gireceğim bir bornozla bile dolaşamayacağım ortamı ne yapayım?

Madem "evimde oturmak kafa dinlemek istiyorum" dediniz evinize gidin annenize niye gittiniz ki?
Sözlerinizin arkasında durun ki kimseye ihtiyacınız olmadığını anlasınlar.

Hadi tutamadınız eşinize anlattınız eşiniz ailesine hakverdiyse işiniz zor o zaman..
Eğer daha da üstelerlerse "oğlunuz evli bir adam ben de onun karısıyım bilmem farkında mısınız?" deyin..

Eşinşz askerdeyken başka evlerde kalmanız yanlış. Hele hele kayınvalide de kalmanız çok saçma .

Kayınvalidenizle ağız dalaşına girmeniz gereksiz eve gidecekseniz alın çantanızı gidin haber etmeye gerek yok .

Eşinize daha askerdeyken tüm bu olayları sıralamanız yanlış. Zaten adam bunalmıştır siz onu rahatlatacağınıza daha da bunaltmışsınız.

Bence evinize geçin ve eşinizi arayıp canım annen çok ısrar etti gelince orada yemek yiyelim sonra evimize geçelim. Ama kesinlikle kalmayalım ben seni özledim deyin. Biraz politik olun. Eşiniz geleceği gün gidin kayınvalidenizle güzel bir sofra kurun herkesin gönlü olsun. Siz eşisiniz ama o da annesi sizin kadar o da özlemiştir o yüzden ortak hareket edin.

Eşiniz askere gittiginde kendi duzeninize devam etmeliydiniz.
Niçin evinizi kapatıp , kayinvalidenizin yanına aylarca gidip kaliyorsunuz?
Eşiniz ile bu konuyu gitmeden konuşup karar vermeniz gerekirdi .
Neyse olan olmuş.
Gidip evini temizle .
Ne yemek istedi ise yap.
Geldiğinde gelir gelmez Her şeyi anlatma .
Bitak ilk oraya gitsin .
Bu kadar yüz göz olma

Merhaba kızlar öncelikle hepinize hayırlı günler. Benim de sorunum tabiki kaynana. Konuya geleyim. Benim eşim askerde 1 hafta kaldı gelmesine ancak gittiğinden beri biraz annemde biraz kayınvalıdemde kaldım şuan kayınvalıdemdeyim ancak artık sabrımın son noktasına geldim. Kaynanam benden sucuk sakladı yok dedi inanabiliyor musunuz sucuk saklamak nedir demeyin ama oldu. Benden bi sucuğu esirgedin diyince de inkar etti ben öyle bişey yapmadım saklamadm diye. 1 gece evimde kalmak istediğimi evimi özlediğimi söyledim bana kalamazsın tek başına bende gelirim dedi. Bende seninle kalmak isteseydim zaten burdada kalırdım dedim biraz kafa dinlemek istiyorum sıkıldım kalabalıktan dedim (ev kalabalık)olsun yalnız gidemezsin dedi beni bu kadar sıkma ben sıkıya gelemem böyle diyince de ben seni sıkar bunaltırım diye karşılık verdi bana. Bunun üzerine hemen bilet alıp ertesi gün annemin yanına gittim 3 aya yakın kaldım orda. Yeni geldim sayılır buraya eşimin günü azalınca geldim yani. Evime temizlik yapacağımı söyledim ne gerek var temızlıge bayramdan sonra yaparsın diye karşılık aldım e dedim kocam gelince evin pisliğiyle tozuyla mi oturalım dedim bayrama kadar burda kalırsınız bayramdan sonra gidersiniz dedi ki aynı il de yaşıyoruz birbirimize mesafemiz yürüyerek 5 dk sadece. Yok dedim biz evimizde kalıcaz öyle şey olmaz hem ev kalabalık nerde yatıcaz sanki dedim bizim yatagımızda yatarsınız diyo kadın saçmalığa bakar mısınız yani ? Dün gece kv kp hep beraber oturuyoruz bi anda iki yandan saldırmaya başladılar. Eşimin askerlik yaptığı yerde erkek kardeşi var biletini ertelettırıp onunla beraber arefe günü gelecekmiş eşim. Yani kp öyle istiyor ki bilet alındığını ben onlara geçen hafta perşembe günü söylemiştim. Sanki eşim orda kardeşinin Hasretinden öldü bitti. Ki bayrama oda gelecek zaten.. Eşim gece sahur saatinde gelecek bunlar başladılar önce buraya gelirsiniz çay içeriz geri gidersiniz dedi yok evimize gelecek önce ertesi gün geliriz dedim öyle olmaz önce bizim eve gelir dedi zıtlasıyor kadın benimle. Kocamı ilk benim karşılamaya hakkım yok mu kızlar ya sarılcam öpecem kokluycam bunları onların yanında mı yapcam ki aylardır görmüyorum o ilk karsılama anını başbaşa yaşamak istiyorum...Bi kaç hafta önce eşimle konuşurken bana ben senden şu şu şu yemekleri istiyorum benim gelmeme yap dedi tamam yaparım dedim telefonu kapattık kv dedim eşim benden bu bu bu yemekleri istedi diye sonra gece bu konuyu konuşuyorlardı oglusum benden bu bu yemekleri istedi annesi kurban olsun o isterde yapmaz miyim diye bana laf atıyo nispet yapar gibi konusuyo bende dedim o yemekleri senden istemedi benden istedi ben yapıcam dedim gülüyo bide kadın... Artık dayanamadım eşime gece uzun uzun bi destan yazdım bütün bu olanları anlattım ki daha fazlası da var. Ve inanır mısınız ben suçlu oldum ben trip atıyomusum artık öyle bunaldım ki hayattan soğuttular resmen
Çok boş ağızlısın bileti niye diyorsun istediği yemekleri onu ona ötürünü buna diyip onlara laf yetiştiriyorsun önlerinden koy git bildiğini oku

Ya şimdi şöyle düşünüyorum da sizin eşinizse onunda annesi, siz özlediyseniz o da özledi, o da sarılmak öpmek koklamak istiyor. Anne bu ya anne. Sabah mı geliyor akşam mı geliyor artık ne zaman geliyorsa kayınvalidenizde bi yemek yiyin çay için evinize gidin. İsterseniz 3 gün çıkmayın evden.

Keşke en başında elinizle konuşsaydınız.Sen askere gidersen ben evimde kalırım diye. Yada askerden sonra evlenseydiniz.Ben ilk evlendiğim aylar eşim geç geliyordu kvlerde bekliyordum o gelene kadar kendimi sıgıntı gibi hissediyordum aylarca kalamazdım.Düşüncesi bile kötü şimdi bile eşim giyim işiyle ugrasıyo bayram öncesi 10 gün eve geç geliyor gel korkarsın bizde bekle diyorlar yok korkmam diyorum.

Bilet gününü söylemeseniz ,önce eve gelecek demeseniz,yemekleride sòylemeseniz canınız sıkılmazdı.
Bundan sonra bilmiyorum bilmiyorum deyin gecin .

Merhaba kızlar öncelikle hepinize hayırlı günler. Benim de sorunum tabiki kaynana. Konuya geleyim. Benim eşim askerde 1 hafta kaldı gelmesine ancak gittiğinden beri biraz annemde biraz kayınvalıdemde kaldım şuan kayınvalıdemdeyim ancak artık sabrımın son noktasına geldim. Kaynanam benden sucuk sakladı yok dedi inanabiliyor musunuz sucuk saklamak nedir demeyin ama oldu. Benden bi sucuğu esirgedin diyince de inkar etti ben öyle bişey yapmadım saklamadm diye. 1 gece evimde kalmak istediğimi evimi özlediğimi söyledim bana kalamazsın tek başına bende gelirim dedi. Bende seninle kalmak isteseydim zaten burdada kalırdım dedim biraz kafa dinlemek istiyorum sıkıldım kalabalıktan dedim (ev kalabalık)olsun yalnız gidemezsin dedi beni bu kadar sıkma ben sıkıya gelemem böyle diyince de ben seni sıkar bunaltırım diye karşılık verdi bana. Bunun üzerine hemen bilet alıp ertesi gün annemin yanına gittim 3 aya yakın kaldım orda. Yeni geldim sayılır buraya eşimin günü azalınca geldim yani. Evime temizlik yapacağımı söyledim ne gerek var temızlıge bayramdan sonra yaparsın diye karşılık aldım e dedim kocam gelince evin pisliğiyle tozuyla mi oturalım dedim bayrama kadar burda kalırsınız bayramdan sonra gidersiniz dedi ki aynı il de yaşıyoruz birbirimize mesafemiz yürüyerek 5 dk sadece. Yok dedim biz evimizde kalıcaz öyle şey olmaz hem ev kalabalık nerde yatıcaz sanki dedim bizim yatagımızda yatarsınız diyo kadın saçmalığa bakar mısınız yani ? Dün gece kv kp hep beraber oturuyoruz bi anda iki yandan saldırmaya başladılar. Eşimin askerlik yaptığı yerde erkek kardeşi var biletini ertelettırıp onunla beraber arefe günü gelecekmiş eşim. Yani kp öyle istiyor ki bilet alındığını ben onlara geçen hafta perşembe günü söylemiştim. Sanki eşim orda kardeşinin Hasretinden öldü bitti. Ki bayrama oda gelecek zaten.. Eşim gece sahur saatinde gelecek bunlar başladılar önce buraya gelirsiniz çay içeriz geri gidersiniz dedi yok evimize gelecek önce ertesi gün geliriz dedim öyle olmaz önce bizim eve gelir dedi zıtlasıyor kadın benimle. Kocamı ilk benim karşılamaya hakkım yok mu kızlar ya sarılcam öpecem kokluycam bunları onların yanında mı yapcam ki aylardır görmüyorum o ilk karsılama anını başbaşa yaşamak istiyorum...Bi kaç hafta önce eşimle konuşurken bana ben senden şu şu şu yemekleri istiyorum benim gelmeme yap dedi tamam yaparım dedim telefonu kapattık kv dedim eşim benden bu bu bu yemekleri istedi diye sonra gece bu konuyu konuşuyorlardı oglusum benden bu bu yemekleri istedi annesi kurban olsun o isterde yapmaz miyim diye bana laf atıyo nispet yapar gibi konusuyo bende dedim o yemekleri senden istemedi benden istedi ben yapıcam dedim gülüyo bide kadın... Artık dayanamadım eşime gece uzun uzun bi destan yazdım bütün bu olanları anlattım ki daha fazlası da var. Ve inanır mısınız ben suçlu oldum ben trip atıyomusum artık öyle bunaldım ki hayattan soğuttular resmen
Sen de onların yanında op kokla .
Ayrıca esin bunca hasrete ragmen Trip diye mi düşünüyor .

Ya son 1 haftadir bu bolum bir derdim var degil 1kaynanam var bolumune donmus.Nereye baksam kaynana kaynana kp gorumce qina geldi artik o_O
Konuya gelince anladigim kadariyla esin istemisdir orda kalmani yalniz kalma diye.yalnismi dusunuyorum?bide sen esine soyleseydin ben eve gidip senu evde bekliycem diye.soylediysen esin ne dedi?evet dediyse kv deye esim istedi git evde bekle dedi boyle soylesen ? :KK51:

Herşeyi kayınvalidene anlatmak zorunda değilsin.

Direkt annenizden evinize geçip temizliğinizi yapsaydınız neden soruyorsunuz ki. Yemeği de ha o yapmış ha siz ne farkeder ki yani beraber yaparsınız onunda anne babası onlarda özlemiştir biraz annesinde oturup sonra eve geçse evde öpüp koklarsınız yani bu kadar abartılacak bir şey yok. Eşinizde zaten evine gitmek ister siz neden yüz göz olup laf yetiştiriyorsunuz ki. Zaten biletini almış gelecekmiş neden erteletsin ki biletini. Boşuna doldurmayın kendinizi sonuçta öyle böyle göz kulak olmuşlar eşiniz gelene kadar askere gitmeden önce evlenince oluyor işte böyle şeyler

Arkadaşlar ben zaten zamanımın çoğunu annemin yanında geçirdim geleli 6 gün oluyor temizlik yapılcak alışveriş yapılcak kendi eksiklerimi tamamlayacağım diye 2 hafta erken geldim eşim ilk gittiği zaman 1 ay kadar kv de kaldım o sucuk olayı ve ben seni sıkar bunaltırım konusu o zaman oldu sonrasında annemin yanına gittim ve gelmedim. Şimdi bunlarda kalmamda ramazan dolayısı ile iftarı ve sahuru yalnız yapmayayım diye kalıyordum ama bugünden itibaren artık evimde kalacağım zaten

arkadaşlar konu sahibi zaten rızası dışında baskıyla orda kaldıgını söylüyor, eve gitmeye çalıştığında ne işin var cevabı aldıgını da ekliyor, yani karşısında ki kadın zaten nur topu gibi bir kv, neden böyle üstüne gittiğinizi anlayamıyorum ??

arladasım bence eşinle ilk fırsatta konuş ve eve gececiğini söyle, kv'ye de eşim böyle daha uygun buldu deyip kısa kes ve evine geç...ne kadar severler oğullarının hayatının baş köşesinde olmayı, allahım yaaaa.....

Hayatımda hiç bi zaman laf getirip goturmedın Laflarınıza dikkat edin seviyeyi asmayın
Bildiğin gibi devam et doğru yoldasın ...
Madem çok biliyorsun böyle davam et
Kaynananın yaptıklarını eşine çok seviyeli anlat çok güzel tatiliniz olur haklısın kaynana da böyle seviyeli seviyeli laf yapıştır .

Back
X