• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde sorunum kaynana

Bildiğin gibi devam et doğru yoldasın ...
Madem çok biliyorsun böyle davam et
Kaynananın yaptıklarını eşine çok seviyeli anlat çok güzel tatiliniz olur haklısın kaynana da böyle seviyeli seviyeli laf yapıştır .
Derdiniz ne anlayamadım doğrusu sert çıkışınca yada karşınızda ki insana yüklenince sözünüz dinlenmiyor bence uslubunuzu değiştirin

arkadaşlar konu sahibi zaten rızası dışında baskıyla orda kaldıgını söylüyor, eve gitmeye çalıştığında ne işin var cevabı aldıgını da ekliyor, yani karşısında ki kadın zaten nur topu gibi bir kv, neden böyle üstüne gittiğinizi anlayamıyorum ??

arladasım bence eşinle ilk fırsatta konuş ve eve gececiğini söyle, kv'ye de eşim böyle daha uygun buldu deyip kısa kes ve evine geç...ne kadar severler oğullarının hayatının baş köşesinde olmayı, allahım yaaaa.....
Sonunda halimden anlayan bi insan çıktı. Dediğim gibi bişey dediğim zaman zaten kendi istediği olsun diye elinden geleni yapan bi insan dominant bir karakter yani kv. Üstelik eşim gece gelecek yazımda belirtmiştim ama üzerinde duran olmamış

kendi evinize geçmek için niye izin alıyorsunuz?
annenizden direk evinize geçseydiniz
niye her şeyi anlatıp ağız dalaşına giriyorsunuz

Birincisi annesini sikayet eden Bi mesaj atman büyük hata sorun cıkaran kişi eşim diye düşünce oluşur eşinin kafasında.
Ben olsaydım kocamı kv demde karsılardım biraz tatlı dille annecim sevdiği yemekleri ben hazırlayayım sen otur derim eşte gelince herseyı sana kendi ellerimle hazırladım derim.
Kalma konusunada gelince kendi ağzıyla dedirtirim evimizde kalalım diye seni özledim deyip biraz cezbet eşini kimse yokken zaten dahada kalırsa bişey diyemiycem :KK51:

Kv sormadım ki ondan izin almadım evime temizlik yapabilir miyim diye izin istemedim zaten ben evime gidiyorum temizlik yapıcam diyince ne gerek var diye söylenmeye başladı. Kadın üzerimde hakimiyet kurmaya çalışıyor ben izin vermeyince de bu şekilde saldırı yapıyo zaten
Hatalısınız.
Eviniz orda dururken gidip kayınvalidenizde kalmanız en büyük hatanız.
Kadın sizden o sucuğu sakladığı an resti çekip,istenmediğim yerde durmam diyerek evinize geçecektiniz.
Ha evde tek kalamam diyorsanız gidin annenizde kalın,kimseye de hesap vermeyin.

ilk gün kalın kayınvalide de sonra gidersiniz eve. askerden gelmiş sorun çıkarmanın anlamı yok. zaten beraber kalacaksınız kendi evinizde. ilk gün tek olmak istiyorsun ama boşver sonra acısını çıkarırsınız. yoksa böyle inatla gitmez. temizlik olayınıda eşine söyle ben evimi temizlicem de haberi olsun git evini temizle.

Kv evine donerek bana istedigini yap bn yine gelirim demissin maalesef. Bn olsam annemden evime gecerdim. Kv me kocam gelince giderdim. Birde esiniz askerden yeni gelecek adami bunaltmayin bence. Geldikten sonra sakince anlatabilirsiniz. Bende 3 yillik evliyim kv sorununu ese anlatinca eger kv size oglunun yaninda canim, kizim vs diyorsa bi sure sonra annem seni cok seviyo sen sikayet ediyosun hayatim oluyo. Arkadaslarimda ayni seyi yasadilar ne yazik ki

Bu durumda bile eşin evimize geç beni sen karşıla seni çok özledim demiyorsa siz daha burada çok konu açarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Yemegi sen yap ,sen sarıl öp, yetmez koynuna al yat anne diyiver pat diye. Uyuz oldum kayinvalidenize. Ancak benimkilerde aynısını yapardı şehir dışındayken. Biz yalan söylemek zorunda kalırdık baş başa kalmak için. Beni annemlerde eşimi arkadaşlarında sanarlardı bız ogretmenevinde kalırdık. Sanki kendileri hiç genç olmadı. Deli ederlerdi beni. Sen kocanı kışkırt şöyle özledim, böyle özledim ,şunu yapalım bunu yapalım sana koşa kosa gelsin abi mabi görmesin gözü. Çalışmalara başla şimdiden; ))

Bu durumda bile eşin evimize geç beni sen karşıla seni çok özledim demiyorsa siz daha burada çok konu açarsınız. Allah yardımcınız olsun.
Eşimle konuştum sen annemin babamın dediğine bakma annem babam bile olsa kimsenin ne dediği umurunda olmasın. Annem benim yoklugumu fırsat bilip seni sıkıştırmak istemiş benim için benim ne karar verdiğim önemli bunu onlarda iyi bilirler sen sadece bana güven benim geleceğim zamanda evimize git bekle beni dedi

Yemegi sen yap ,sen sarıl öp, yetmez koynuna al yat anne diyiver pat diye. Uyuz oldum kayinvalidenize. Ancak benimkilerde aynısını yapardı şehir dışındayken. Biz yalan söylemek zorunda kalırdık baş başa kalmak için. Beni annemlerde eşimi arkadaşlarında sanarlardı bız ogretmenevinde kalırdık. Sanki kendileri hiç genç olmadı. Deli ederlerdi beni. Sen kocanı kışkırt şöyle özledim, böyle özledim ,şunu yapalım bunu yapalım sana koşa kosa gelsin abi mabi görmesin gözü. Çalışmalara başla şimdiden; ))
Ya bu kayinvalideler neden böyle anlamıyorum bakar mısınız evli olduğunuz halde gizli gizli buluşuyormussunuz inanamıyorum ya. Bide benim eşim 14 senedir burda bile kalmıyormuş lisede evden bi çıkmış çıkış o çıkış zaten sonra üniversite evlilik derken gelinen nokta burası. Hani desem ki evlatlarından ilk defa bu kadar ayrılar ama hayır oda değil maksat beni kışkırtmak. Oda annesi elbette özlemiştir dediğim bişey yok ama bizim kararımız yalnız olmak ki gece gelecek birde. İstiyorlar ki onlar ne istiyorlarsa öyle olsun ama olmuyor maalesef

Eşimle konuştum sen annemin babamın dediğine bakma annem babam bile olsa kimsenin ne dediği umurunda olmasın. Annem benim yoklugumu fırsat bilip seni sıkıştırmak istemiş benim için benim ne karar verdiğim önemli bunu onlarda iyi bilirler sen sadece bana güven benim geleceğim zamanda evimize git bekle beni dedi
Yazınızın sonunda suçlu ben oldum demişsiniz. Eğer bahsettiğiniz gibi bunları söylediyse eşiniz sabredin 1 hafta kalmış. Gitme deseler bile ben olsam inat eder giderdim. Kimsenin sizin üzerinizde söz söyleme hakkı bulunmuyor.

Yazınızın sonunda suçlu ben oldum demişsiniz. Eğer bahsettiğiniz gibi bunları söylediyse eşiniz sabredin 1 hafta kalmış. Gitme deseler bile ben olsam inat eder giderdim. Kimsenin sizin üzerinizde söz söyleme hakkı bulunmuyor.
Evet bu konuşma yeni geçti herşeyi baştan sakince anlatınca bana hak verdi eşim. Bidaha sen böyle konuşmalara girme kocam böyle istiyo o böyle diyo konuyu kapat yada bana yönlendir dedı

böyle tuhaf tuhaf hayatların içine girip kendinize zindan ediyorsunuz hayatı.

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, girin bi işe kafanız dağılır. yaşam standartınız artar. evinizi temizlemek için bile kayınvalideden izin çıkmasını beklemek kendinizi böyle bi hayata çekmek sizin elinizdeydi bunu seçtiniz. lades...

Çocuk yaşta değilim kendi kararımı kendim verebilecek yaştayım 27 yaşındayım. Küçük bir ilde yaşıyorum ve çalışmıyorum. Çalışmam için ya magazada yada markette çalışmam lazım onuda ben istemiyorum. Daha önce bekarken başıma bir olay geldiği için çalışmak istemiyorum. Eşim biletini aldı zaten ama babası ertelettırmesı için konuşacağını söyledi eşimin kabul edeceğini zannetmiyorum. Benim eşimle hiç bir sorunum yok kişisel olarak.
E evde kalsan da kalmadan da kira ödeniyor e yeme içemeni aileden biri karşılıyor ha kendi evin ha annenin evi ne farkı var ki ? Eşin tüm bu olanlarda seni haksız bulduysa eşinle kişisel problemlerin vardır

Selamun aleykum
Yasca sanirim hepinizden buyugum
Birinci evliligimde kayin validem genc olmama ragmen annem gibiydi bu hakli ovguyu de sadece susarak ve hic bir isimize karismayarak aldi ...
Maalesef ki bir kocayi degil bir anneyi kaybettim en cok da kayinbabamla kayinvalidemi kaybetmek uzdu beni hala da uzer... ama genclik iste ...
Ikinci evliligimi yasiyorum su anda onbir sene oldu hic istenmedim ama kopamadik esimden ve bir mucize ile evlendik...
Esim ne kadar iyiyse kayinvalidem tam bir kabus kayinbaba yok allahtan rahmetli oldu...
Sana bu kadar hayat hikayemden sonra sadece şunu diyebilirim canim benim surekli kendi hayatini sana yasatmaya calisan bir annen kayinvaliden vs kimse uzak dur zaten bir iki kelamindan insanin ne oldugu anlasilir ben oyle yapiyorum gitmiyorum gelmiyorum sebeplerim cok esimde hakli oldugum icin bu konuda bana bir sey diyemiyor.
Gordugun yerde yine de saygiyi elden birakma git gel ama bir mesafen olsun o zaman senin canini da yakamazlar senin yasin ufak yalnizliktan cok mic mic olmussunuz fazla muhabbet tez ayrilik getirir canim benim kendine baska akranin olan arkadaslar sec biraz uzaklas ve kafani dinle ...
Gorgulu empati kurabilen kayinvalideler bulmak cok zor inan ama insan sorunu biraz da kenduli yaratir senin duvarlarin olursa bazi kisiler sadece o duvarlara carpar ve onlar yorulur...
Nacizane abla tavsiyesi kabul et cnm benim hakkini helal et.

Kesinlikle taviz yok.kv artik doldum patladım gitti kendi hatasıydı sonra bana tavır yapıyor.ben de ne yaptım elini öptüm barıştım.simdi istediği gibi tavır yapsın benden gecti.ramazan i kus olmadan bitireyim ins

Kadına güzel güzel yanıtlar vermişsin. Baskıcı bir ortam anlayabiliyorum. Ama olan olayları eşine annen kötü kadın der gibi anlatirsan savunma moduna geçer. "Annene de hak veriyorum seni çok özlemiş ama ben çok zorluk çekiyorum seni çok özledim ne olur ki ben yuvamizda seni karsilasam? Aşkım ne dersin kavusalim güzelce hasret giderirdik sevişelim anacığına yine gideriz ne olur bikac saatten" diyiver hayır diycegine ihtimal vermiyorum

Kendi evine gitmek ve hatta temizlik yapmak için neden onlardan izin istiyorsun. Git evine kal ve temizle.

Benim eşim askerdi yılın birkaç ayı evde olmazdı. Hep kendi evimde kaldım. Keza babamlar 10 dakikalık mesafedeydi. Düşün babamlar dahi olsa kendi evini tercih ederim. Hele ki kv denin evi olacak aslaaaaaa!

Back
X