• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramda gidilen kaynana

evet kızlar bayramda esimin ailesinin yanında gittik 5 saat yolculuk yap araba tuttsun bide sıcak kaynanaya geldik saat 2.5 ama hanfendi yeni uykudun kalkmıs yuhhh
karnımız ac dedik bide ne dedi biliyomusuuz
dolapta sucuk var
inan yüzüne tüküresim geldi
insan bisey yapar gelcemizi biliyosun
aksama kadar bisey yapmadı sonra biz esimle gittik yufla aldım börek yaptım herkezde ondan yedi bu kadının o andan 2 bekar oglu esi kızı ve damadına var düsünün rezilligi haa bu arada dolabı full dolu su koyamıyosun ama gelini geliyoya yaparmı yapmaz
bi kere daha anladım kaynana lanet bi insan

ayyy benm eşimi tarif etmişsinn ve senin anlattığın kaynana benimkinin yanında 0 kalır.
Benimkileri sayayım ;

- Düğün zamanı bilezik sayısının pazarlığını benle yapmaya çalıştı ailemle yapmak istemedi beni ikna etmeye çalıştı.
- Mobilya aldığımızda çok pahalı dedi iptal etceksin dedi hatta bütün komşularını konuşturdu vazgeçirmek için ( salon+yemek takımı :9.500 ) Başka bişey almadı evime.

- Düğünde gelinlikle beni görünce saçın hiç güzel olmamış dedi.
- Düğünün ertesi günü otel dönüşü el öpmeye gittik dışarda komşularla oturuyordu arabadan indiğimiz gibi eşime sen dün hiç bi işe yaramadın hiç koşturmadın hep kuaförlerdeydin zaten hiç işe yaramıyorsun dedi (düğün gününü kasdediyor ) !
- Devlet hastanesinde iş imkanı çıktı oraya gidip çalışcakmışım diye kavga etti benle.
- Evde kuran okuttum sadece benim tarafım geldi eşimşn tarafı burda olmadığından,kaynanam bendeydi ve masa altında bi yere çarptığından masada hasar vardı büyü yapılmış gibi dedi geçende gelenler yapmıştır dedi.
- Bizi kendi illerine taşıtmak için ellerinden geleni yapıyor, en son işimizi bile ayarlamış ben arçelikte çalışcakmışım.
- Hangi yorganı kullanıyorum diye kontrol etti anneminkini mi onunki ni mi
- Dolaplarım çamaşırlarımı karıştırıyor ben yokken onun aldıklarını giyiyor muyum diye bakmaya.
- Kirli sepetimi alır boşaltır yıkar özelim var bırak desem bile.
- Ben farkında olmadan yırtık patik vermişim ama sandıktan çıkardım küçük bi ilmik hatası varmış bana demedi oğluna kötülemiş.
- Takılarımız bilezik harici alındı. Borçmuş.
- Ramazanda evin ahalisinin ve eşimin filtresini vermiş beni ayırdı parası yetmemiş
- Eşimin eski kız arkadaşını anlatır durur naptıklarını felan, kızın fiziği çok güzelmiş söyler hep (ben topluyum biraz)
+ senin kaynanan gibi hiç bişey hazırlamaz ben hazırlamak zorunda kalırım. Büyük kavgalar yaşadık küslük var aramızda ve gelgelelim ben bayramdan sonra eşimle 8 gün oradayımm ben napim :KK14::KK14:
Kız nasıl anlatmisssin valla ne tuhaf insanlar var ya neden anlatırsın eski gelini maksadı seni sinir etmek işte zittina söylediği burdan belli sinir etti bak beni burda vay cadı:KK55:
Canm allah yardımcın olsun ya takma onu hasta midir nedir aaa bu kadar da olmaz Nevrim döndü burda:KK30:

evet kızlar bayramda esimin ailesinin yanında gittik 5 saat yolculuk yap araba tuttsun bide sıcak kaynanaya geldik saat 2.5 ama hanfendi yeni uykudun kalkmıs yuhhh
dolapta sucuk var
aksama kadar bisey yapmadı sonra biz esimle gittik yufla aldım börek yaptım herkezde ondan yedi bu kadının o andan 2 bekar oglu esi kızı ve damadına var düsünün rezilligi haa bu arada dolabı full dolu su koyamıyosun ama gelini geliyoya yaparmı yapmaz
ne güzel,ellerine sağlık açları doyurmuşsun:KK66:

Kadına bak ya insan bi senin için olmazsa oğluna hazırlanır masus yapıo işte hani tinlamiyom der gibi insan okadar yolu sucuk yemeye gelmiyo herhalde dolapta sucuk varmış uyuz:KK34:
Ahh limoncum canm üzülme amacı bu zaten seni sinir etmek işte esinde farkındadır zati durumun üstüme gitmeden biraz zamanla beraber haledilir canm insiallah benide sinir etti bak cadi:KK62:

Kadına bak ya insan bi senin için olmazsa oğluna hazırlanır masus yapıo işte hani tinlamiyom der gibi insan okadar yolu sucuk yemeye gelmiyo herhalde dolapta sucuk varmış uyuz:KK34:
Ahh limoncum canm üzülme amacı bu zaten seni sinir etmek işte esinde farkındadır zati durumun üstüme gitmeden biraz zamanla beraber haledilir canm insiallah benide sinir etti bak cadi:KK62:
amaaa ne oldu allahım iste canı yakanın canını yakar demisler
o gece öyle gecti dedim 1 gece daha kalıcaz zaten o gecede dısarda yedik geldi düsün yani biz geldik 7 de kadın daha hazırlamamıs pesss annem bugun bşz gelcez diye 11 de yemekleri hazırlamaya basladı anneyle kaynanan arasındaki fark iste neysee

7 de basladı kaynanan yemek yapmaya bi yandadan suratlı tavırlı ama hic sormuyorum pilav yaparken kaynar suyu dök eline eeee benim ecim 8 senedir böyle yanıyo beni saymıyo esimi hicccccccccccc saymıyo terbiyesiz kadın ama allahım cok büyük iste

dolapta sucuk var

Limoncu alış artık kayınvalidene sen de yahu , böyle gelmiş böyle gider. Konun yok muydu geçenlerde dışarıda yemekten bıktım. Kaynanama ne zaman gitsem sucuk var dolapta yumurta yapın kendinize diyor diye ? Böyle kabul et bence , bu saatten sonra kimsenin değişeceği yok.

o gece öyle gecti dedim 1 gece daha kalıcaz zaten o gecede dısarda yedik geldi düsün yani biz geldik 7 de kadın daha hazırlamamıs pesss annem bugun bşz gelcez diye 11 de yemekleri hazırlamaya basladı anneyle kaynanan arasındaki fark iste neysee

7 de basladı kaynanan yemek yapmaya bi yandadan suratlı tavırlı ama hic sormuyorum pilav yaparken kaynar suyu dök eline eeee benim ecim 8 senedir böyle yanıyo beni saymıyo esimi hicccccccccccc saymıyo terbiyesiz kadın ama allahım cok büyük iste
Büyük allah işte canm benim:KK1:gelmedi istemeye istemeye yaparsa öyle olur gicik:KK11: şey insan bi utanir bari bi siz yoksunuz oğlu damadı falan valla hayret ya tamamen sözün bittiği yer yani
Masus yapiyo belli yani yapamıyo falan olsa anlarım bunun ki inadına Rabbimin sopası yok İşte istemeye istemeye yaparsa öyle olur canm..

Kadın ne yapsın be limon? Birisi kanepede yatacak sonuçta. Oğlunu yatırsa kızı sen oğlunu kayırıyorsun moduna girecek.

Evde üç tane adam varmış, canı çıkıyordur onlara hizmet ederken zaten. Boş ver takılma. Dışarıda yiyin gitsin.

Zor... :KK61:kv yalancı ikiyüzlü ise benim gibi ateşlerde bulursunuz kendinizi.. anlatmakla bitmez ki... eşimin olmadığı her an bana yillarca unutmayacağım laflar eden, cogunlukla iyi olan ama aniden hayatı zehredecek çamuru atan biri... çoğunlukla iyi ya ikiyüzlülükten... bu bayram da niye olduğuna anlam veremedim ama kusup gittiler. Bize gelmişlerdi on gün öncesinden... beraber sahurlar yaptık oruç tuttuk bayram in 2. Günü küsüp apar topar gittiler. Sebep benim de ne yaptım bilmiyorum...:KK35: eşlerimiz yardımcı olmuyorsa boyle günlerce eziyet... yıllık izin de oradayız 4 yildir tamamında... memleketimde eşimle beni gören yok hic gitmiyoruz ki ama ben kv de günlerce kalıyorum... ezik miyim neyim...:KK17:

Son düzenleme:
Zor... :KK61:kv yalancı ikiyüzlü ise benim gibi ateşlerde bulursunuz kendinizi.. anlatmakla bitmez ki... eşimin olmadığı her an bana yillarca unutmayacağım laflar eden, cogunlukla iyi olan ama aniden hayatı zehredecek çamuru atan biri... çoğunlukla iyi ya ikiyüzlülükten... bu bayram da niye olduğuna anlam veremedim ama kusup gittiler. Bize gelmişlerdi on gün öncesinden... beraber sahurlar yaptık oruç tuttuk bayram in 2. Günü küsüp apar topar gittiler. Sebep benim de ne yaptım bilmiyorum...:KK35: eşlerimiz yardımcı olmuyorsa boyle günlerce eziyet... yıllık izin de oradayız 4 yildir tamamında... memleketimde eşimle beni gören yok hic gitmiyoruz ki ama ben kv de günlerce kalıyorum... ezik miyim neyim...:KK17:

Benim eşimde tam bir yıl oldu düğünden sonra aileme hic gitmedik :( zaten esimin tüm ailesi değişik dugunu hayatı herseyi mahvettiler ben artık onlarla görüşmüyorum o gelmiyo ya bende gitmiyorum bilmiyorum nereye kadar buna devam ederiz :( aliscam mecbur ama akraba es dost laf ediyo cok sıkıldım bir yılda bezdim

8 senedir alışamadın mı
Kadın üşengeç bi tip
Evde de yemeği sen yapıyosun bayramdan bayrama kayınvalidenin evinde yap yemeği ne olacak, hatta meşhur böreğinden yanında götür sucuğa talim edeceğiniz belli madem
Saydırmakla düzelse çoktan düzelmez miydi

Back
X