• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde sorunum kaynana

En baştan hata yapmışsın evinde kalacaktın okadar sen evli bir kadınsın ne diye kv okadar laf anlatıyorsun, şimdiden sonra yapacak birşey yok, eșinede anlatıp kendini ve onu zor duruma düşürme okadar dayanmișsin az kalmış birdaha da evinden çıkma.

İzin almadım, söyledim diyorsunuz ama sonuç olarak gitmemişsiniz. Annenize geçmişsiniz.
Kendi düzeninizi niye bozup başkalarında kalıyorsunuz anlamadım. Evinizde ya da annenizde kalmalıydınız.
Kayınvalide ne alaka yani?
Evinizde kalmak istiyorsanız kalın, temizlemek istiyorsanız temizleyin. Kayınvalide söylendi diye niye dert ediyorsunuz? Kapıyı çekip çıktınız da ayağınıza mı yapıştılar? Millete rapor vermeye ne gerek var...

Kayınvalidede kalmak nedir ya:KK48: Millet bayramda seyranda kocasıyla bile zor kalıyor ya da hiç kalmıyor. Eşin askere gitse nolucak kendi evinde kalabilirsin ya da kendi annende kal her ne kadar eşimizin annesine anne desekte kendi annemizin kendi ailemizin yerini tutmuyor kendi evinde olduğu gibi rahat edemezsin. Askerlik az bi süre de değil. Baştan hata yapmışsın. Hala vakit varsa git kendi evinde kal temizliğini yap söylenenlere kulak asma eşin istediği yemekleri sana söylediğine göre o da ilk evinize gelmeyi düşünmüş demek ki diğerlerinin ne dediği önemli değil eşine söyleyerek moralini de bozma bence önemli olan sizin huzurunuz gerisi teferruat

Back
X