• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Kızlar aranızda süt kesiği gibi akıntısı olan var mı? İnternette mantar diyor ama kaşıntı yanma vs yok iki gündür sür kesiği gibi akıntı geldi bi kaç kere benden. Bat 24 nisan

Kızlar aranızda süt kesiği gibi akıntısı olan var mı? İnternette mantar diyor ama kaşıntı yanma vs yok iki gündür sür kesiği gibi akıntı geldi bi kaç kere benden. Bat 24 nisan
Geçen hafta geliyordu benden. Sonra kesildi. Rengi değişti hafif sarı kahverengi karışımı gibi oldu.

Kızlar şimdi test yaptım, 2 gün önce görünem o gölge koyulaşmış 🫣

Eklentiler

• 904EB735-A6AF-49A2-ACDA-2974DFA23291.jpeg
    904EB735-A6AF-49A2-ACDA-2974DFA23291.jpeg
    218,1 KB · Görüntüleme: 73
  • FE052D6F-1231-4E45-8FCB-AF3A746EDCEE.jpeg
    FE052D6F-1231-4E45-8FCB-AF3A746EDCEE.jpeg
    141,9 KB · Görüntüleme: 72
Aynen çoğunluk beyaz geliyor bendede ama dün gece sarıya çalan bı renk oldu hafif Sarı.adet öncesinde böylemi oluyordu hatirlamiyorumki.si hatirliyormusunuz
Benim hiç beyaz akıntım olmazdı süt gibi. Olunca şüphelendim aslında. Ama olduktan sonra dediğim gibi 1 hafta sonra hafif sarı kahverengi kıvama geldi

Kızlar şimdi test yaptım, 2 gün önce görünem o gölge koyulaşmış 🫣
Yaaa çok iyi haber 🌸 akıntınız ne renkti. Benim batım 20 Nisan. Böyle göbek deliğimin larından kasıklarım ağrıyor. Göğüs ağrılarım hafifledi ama devam ediyor tam kesilmedi. 2 gün önce hafif beyaz akıntım vardı şimdi Akıntım da sarı gibi sümüksü bi kıvam geldi.

Yaaa çok iyi haber 🌸 akıntınız ne renkti. Benim batım 20 Nisan. Böyle göbek deliğimin larından kasıklarım ağrıyor. Göğüs ağrılarım hafifledi ama devam ediyor tam kesilmedi. 2 gün önce hafif beyaz akıntım vardı şimdi Akıntım da sarı gibi sümüksü bi kıvam geldi.
Dediğim gibi 1 hafta önce beyaz süt gibiydi ilk defa oluyor bu bende bu arada. Bu hafta sarımsı kahverengiye yakın oldu. İnşallah güzel haberler alırız ☺️

Back