BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Canım senin kürtajdan sonra adet düzenin ne zaman oluştu tejrar benim şubattan beri iki adetim normale döndü kürtaj Ağustos sonu oldu bir ay sonra ilk adetimi gördüm ekimde 12 gün sonra 15 gün sürdü kasım aralık ve ocak 20 günde bir olmuştu iki aydır normale döndüm bu da etkili olmuştur diye düşünüyorum yumurtlama günüm sürekli değişiyor diye düşündüm önceki aylarda

Bence ümidini yitirme canım hatta test yapmalısın bence kanama devam etmiyorsa ve bir iki damla geldiyse yerleşme olmuştur testin pozitif çıkar diye düşünüyorum tabi bu kanama yerleşme kanamasıysa eğer olumlu sonuç alırsın canım

Yerleşme kanaması adete ne kadar kala olur. Benim adetim 19 Nisan üç önce 2,3 damla kan geldi bir daha hiçbirşey yok. Ne yapayım adet günümü mü bekliyim test mi yapayım kararsızım

Yerleşme kanaması adete ne kadar kala olur. Benim adetim 19 Nisan üç önce 2,3 damla kan geldi bir daha hiçbirşey yok. Ne yapayım adet günümü mü bekliyim test mi yapayım kararsızım
Canım yerleşme yumurtlamadan 7-12gün sonra oluyor diye biliyorum genelde istersen bu bilgiye göre hesapla ayrıca test için de yerleşme olduktan sonra beta artıyor diye biliyorum yani şuan test için uygun görünüyor 19nisanı bekleyemicek gibiysen bi dene istersen

Pcosluyum yumurtlamalar ne zaman oluyor bilmiyorum. Şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki. Öyle kararsızım ki iki buçuk senedir uğraşıyorum artık ümit edemiyorum

Pcosluyum yumurtlamalar ne zaman oluyor bilmiyorum. Şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki. Öyle kararsızım ki iki buçuk senedir uğraşıyorum artık ümit edemiyorum
Ozaman bekle canım 19nisanda adet olmazsan öyle dene eğer varsa gebelik değerlerin daha da yükselir hem daha net sonuç elde edersin

Bat bir iki gün içinde gelen giden yok bende geldim aranıza , test yaptım ama çok az silik çıktı emin olamadım bekliyorum adeti geçmeyi

Canım 6 temmuzda kürtaj oldum 5 Ağustos regli oldum sonra düzenliydi yine aynı eskisi gibi devam etti max 1-2 gün önce ya da sonraydı

Tabii ki ilk kayıpta bile araştırma yapılmalı, eğer sonucunda bişey çıkmazsa bunlar söylenmeli. Ama maalesef. Kayıplarınız için çok üzgünüm Rabbim tekrar yaşatmasın

Bende aralıkta kürtaj oldum kaybettim 6 Aralık kürtaj 10 Ocak ilk adet sonra her ay düzenli gelmeye başladı Pco var bende de normalde.. Kaybım için üzgünüm ama tamamen düzene girdim sizde de oldu mu şaşkınım o konuda

Canım 6 temmuzda kürtaj oldum 5 Ağustos regli oldum sonra düzenliydi yine aynı eskisi gibi devam etti max 1-2 gün önce ya da sonraydı
Senin neredeyse hiç bozulmamış düzenin ne güzel ben bu 20 günde bir olduğum zamanlarda hep erken olduğu için acaba yerleşme kanamasımı diye hep bi şüphelenip sonra devamı gelince hüsrana uğradım sonra tam dedim amann bu sürekli aynı oluyor bu seferde düzene girdiği için 20günde değil 25 günde oldu yine dedim acaba mı sonra baktım yine adet oldum yani beni deli etti bu süreç diyebilirim

Kızlar selam benim de bat:20 nisan. Dün yani 13ünde erken gebelik twsti yaptım cıkmayacğını bile bile. Aklıma düşünce yapmadan duramam. Tabi ki negatif. Daha umudu kaybetmek için erken değil mi
Benimde bata 6 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptim negatif çıktı pozitife döner mi

Kan testi yaptirin gebelik testleribazen yaniltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…