BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Canım ben hiç dkh kullanmadım temmuzda evlendim düğün günüm ovülasyon günüymüş ilk günden olmaz dedik oldu 25ağustosta kürtaj oldum 8haftalıkken tam anlamıyla 2aydır deniyoruz diyebilirim

Canım ben hiç dkh kullanmadım temmuzda evlendim düğün günüm ovülasyon günüymüş ilk günden olmaz dedik oldu 25ağustosta kürtaj oldum 8haftalıkken tam anlamıyla 2aydır deniyoruz diyebilirim
Anladım, Rabbim hayırlı evlatlar versin diyelim duadan başka yapacak bişeyimiz yok. Ben hamileliğimi de bu kasık ağrısıyla anlamıştım şimdi de bazı şeyler yaşayınca şüphe ettim ama psikolojikte olabilir inşallah çifte bayram yaşarız ya

aminn inşallah canım Ben de bata iki üç gün kala yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Ay benim de öyle ilk düşük ikinci kez denemeye başladık, belirtin var mı ?
İnşallah güzel haberler alalım şu günlerin hatırına ya
Maşallah kızlar benim ilk düşük bu 2. Ama henüz hiç çocuğum yok olursa ilk olacak
Kızlar düşüklerin sebebini biliyor musunuz? Benim ilk olduğu için doktor araştırma gereği duymadı bilmiyorum , aynı şey olur diye korkuyorum

Kızlar düşüklerin sebebini biliyor musunuz? Benim ilk olduğu için doktor araştırma gereği duymadı bilmiyorum , aynı şey olur diye korkuyorum
Ay evet benim de öyle dedi ilk gebeliklerde genelde olur dedi. Sonrasını etkiler mi diye sordum hayır hiç bağlantısı yok dedi

Ay evet benim de öyle dedi ilk gebeliklerde genelde olur dedi. Sonrasını etkiler mi diye sordum hayır hiç bağlantısı yok dedi
2-3 tane kayıptan sonra araştırıyorlar.Doktorları bu konuda haksız buluyorum benim 2. Gebelikte oldu mesela belki bir problem var ve çözülmeden biz tekrar kaybedicez bu kayıpları önlemek için neden bekliyoruz 3 tane kaybetmeden önlem alınsa iyi olmaz mı anlamıyorum

Kızlar selam benim de bat:20 nisan. Dün yani 13ünde erken gebelik twsti yaptım cıkmayacğını bile bile. Aklıma düşünce yapmadan duramam. Tabi ki negatif. Daha umudu kaybetmek için erken değil mi

Kızlar selam benim de bat:20 nisan. Dün yani 13ünde erken gebelik twsti yaptım cıkmayacğını bile bile. Aklıma düşünce yapmadan duramam. Tabi ki negatif. Daha umudu kaybetmek için erken değil mi
Tabiki erken, yazık bu testlere giden paralara sitede çok okuyorum günde 3-4 test yapan var takıntı olmuş canı sıkılan patlatıyor bi test

Merhabalar bat 18 Nisan ama günlerdir içim içimi yiyor erken gebelik testi yapsam yarın çıkar mı acaba aklımdan çıkmıyor hiç bir yandan varsa önlem aliyim diyorum yoksada kafam rahat olsun adetim gecikmesin diyorum karmakarışığım eşimlede sürekli konuşuyorum akışına bırak düşünme stres yapma diyor aklımdan çıkmıyor ki hiç gelde anlat

Malesef öyle canım ama özelde araştırma yaptırırsan öğreniyormuşsun benim bi arkadaşım da düşük yapmıştı ona doktoru pıhtılaşma testi vs yapmış çok az pıhtılaşması varmış şimdi hamile 3,5 aylık hergün iğne oluyor ben de yapılan testlere baktım bana da yapılmış pıhtılaşma ama benim sonuçlarım temiz çıkmış

Gebelik varsa 6güne kadar erken çıkıyor ama çok da güvenemiyorum ben o testlere en garantisi kan testi ben kan testinde pozitif görene kadar inanmam çift çizgi de çıksa kan testi yapıp emin olup öyle inanırım

Aynıları var ama işte adete yakın da aynısı oluyor
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı

Bat 17 Nisan 12 Nisan'da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama sonra yerleşme kanaması gibi bir kanama oldu.
Belirtiler bel ağrısı, kasık ağrısı ve göğüste hassasiyet.

Olsaydı pozitif mi çıkardı kizlaaar ümidimi yitireyim mi sizce

Bit kaç gün bekleyin adet olmuyorsanız kan verebilirsiniz ,

Ay tabi canım orası öylede ben şu an teste takılı kaldım ama meraktanda ölücem ilk gebeliğimde kürtaj oldum o yüzden şimdi kapılmak istemiyorum çünkü adetle aynıydı belirtilerim tek farkı aşırı belimi ağrıtmıştı ama tabi döngüm düzenli 28 de bir oluyorum 4 gün gecikmişti o zaman öyle bakmıştım şimdide işte böyle günler geçiriyorum yapmamak en iyisi herhalde yumurtlama dönemimi değerlendirdim bu ay işte hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…