BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım mesela ilk gebeliğimde ama şu an sadece aşırı uykulu ve afedersin akıntım mevcut şimdi birde oruçluyum çok sık idrara çıkıyorum onuda bi hamileliğe bi oruca bağlıyorumnerden bakmak istersek artık bugüne kadar dişimi sıktım test yapmıcam sen yapcak mısın

Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay hep degerlendirdik umutluydum bugün negatif görünce üzüldüm

Ben düşükte yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim hamileliğimi regle 2-3 gün kala olmuştu regli bekledim ama gecikti geciktiği gün test yaptım o zamanki testimin fotosunu ekledim böyle çıkmıştı benim o zamanlar idrara çok çıkma durumu öğrendikten sonraki haftalarda başlamıştı şuan bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve şişkinliği olması dışında başka bi belirti yok içimden test yapmak gelmiyor şuan erken diye ama meraktan çatlıyorum

Eklentiler

• DF306461-58B0-444B-BDCF-E565BB562135.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 65
Senin kaç gün kaldı ki canım

Haklisiniz dediğiniz gibi yapayim

Kizlar sol tarafında sancısı olan varmı ya girip girip çıkıyor sancı sancı girince vücudumda sizlma oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…