- Konu Sahibi misket limonu
kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize
Merhaba kızlar benim adetim 3 gün sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik aşırı göğüs hassasiyetim var çok şişti ve acıyor kaşık ağrım ince sızlar gibi erken gebelik testi yaptım negatif geldi ama bugün kahve rengi 2 3 damla şeklinde kanama geldi yerleşme kanaması mıdır ?kızlar bat tarihim 20 nisan benim gibi bekleyenler belirtisi olan var mı? Sizdeki belirtiler neler? Destek olalım birbirimize
Benziyor canım adet gecikmesini bekle test yap çıkar benceMerhaba kızlar benim adetim 3 gün sonra yumurtlama dönemini değerlendirdik aşırı göğüs hassasiyetim var çok şişti ve acıyor kaşık ağrım ince sızlar gibi erken gebelik testi yaptım negatif geldi ama bugün kahve rengi 2 3 damla şeklinde kanama geldi yerleşme kanaması mıdır ?
TeşekkürlerBenziyor canım adet gecikmesini bekle test yap çıkar bence
Maşallah ben de aynı şekilde sizinle aynı gün verdim. Pazartesi günü 15.3 çıkmıştı. Bugün 29.3. Bilemiyorum nasıl ilerliyorAy sonuçlar çıktıııı beta hcg 12.64 den 68.8 e çıkmış 2 günde, tiroit 10.47 den 6.41 e düşmüşşş Ay çok mutluyum maşallah diyim nazar edicem kendime. Bu artış güzel dimi kızlarr
Yaa kendini hemen strese sokma belki düzelir benim de çok yükselmiş aslında yani 4 katı falan artmış bence siz 2 gün sonra tekrar ölçtürün ve doktorunuzla konuşun inşallah güzel olur herşey sağlıklı bir gebeliğiniz bebeğiniz olur dualarım sizinleMaşallah ben de aynı şekilde sizinle aynı gün verdim. Pazartesi günü 15.3 çıkmıştı. Bugün 29.3. Bilemiyorum nasıl ilerliyor
Acaba yerleşme falan mı oluyor ya inşallah öyledirBen elendim kizlar bugün sabah başladı ama enteresandir yoğun kanamam başlamadı henüz günlük ped ile duruyorum hala.nirmaldr sökülmesi lazım şu saatlerde
İki katından fazla artmış kuzum sağlıklı demek ki boşu boşuna strese soktun kendini deAy sonuçlar çıktıııı beta hcg 12.64 den 68.8 e çıkmış 2 günde, tiroit 10.47 den 6.41 e düşmüşşş Ay çok mutluyum maşallah diyim nazar edicem kendime. Bu artış güzel dimi kızlarr
Ay sorma gerçekten psikolojim yerlerde... şimdide fazla mı artmış diyorum ay kendim kendimi dikkate alamıyorum artık Bu arada nasip olursa bugün sabah namazında siz hepiniz için dua alacağım Rabbim hamile duası kabul edermiş inşallah kabul olurİki katından fazla artmış kuzum sağlıklı demek ki boşu boşuna strese soktun kendini de
Hemüz bir doktorum yok. Pazartesi günü için kadın doğumdan radevu aldım. Sağlık ocağındaki doktor da pazartesi günki testten sonra var da diyemem yok da diyemem. Her şey olabilir dedi. Kısmet artık bundan sonrasıYaa kendini hemen strese sokma belki düzelir benim de çok yükselmiş aslında yani 4 katı falan artmış bence siz 2 gün sonra tekrar ölçtürün ve doktorunuzla konuşun inşallah güzel olur herşey sağlıklı bir gebeliğiniz bebeğiniz olur dualarım sizinle
Rabbim kötü şey yaşatmasın bazen doktorlar insanı çok kötü etkiliyor gerçekten ihtimalleri bile çok aşırı önemsiyor ve söylüyor strese giriyoruz haliyle lütfen iyi düşünün kötü düşünmek sizi de bebeğinizş de etkilerHemüz bir doktorum yok. Pazartesi günü için kadın doğumdan radevu aldım. Sağlık ocağındaki doktor da pazartesi günki testten sonra var da diyemem yok da diyemem. Her şey olabilir dedi. Kısmet artık bundan sonrası
Benimde aklıma geldi ama kendimi o tarafa yonlerdirmek istemiyorum ki.daha önce ki aylarda ilk belirtiden birkac saat sonra yoğun bı şekilde başlardı.sabah 11 civarı oldum hala gunluk edle duruyorum.yarin randevum var zaten doktorda artık ak koyun kara koyun belli olurAcaba yerleşme falan mı oluyor ya inşallah öyledir
Hem adet günü yerleşme kanaması olurmu kiAcaba yerleşme falan mı oluyor ya inşallah öyledir
İnşallah ak koyundur valla dualarım seninleBenimde aklıma geldi ama kendimi o tarafa yonlerdirmek istemiyorum ki.daha önce ki aylarda ilk belirtiden birkac saat sonra yoğun bı şekilde başlardı.sabah 11 civarı oldum hala gunluk edle duruyorum.yarin randevum var zaten doktorda artık ak koyun kara koyun belli olur
İnşallah canım sağolasın bence yüksekliğinde bi problem olduğunu sanmıyorum şöyle şeyler düşünüp negatifi çağırma lütfenAy sorma gerçekten psikolojim yerlerde... şimdide fazla mı artmış diyorum ay kendim kendimi dikkate alamıyorum artık Bu arada nasip olursa bugün sabah namazında siz hepiniz için dua alacağım Rabbim hamile duası kabul edermiş inşallah kabul olur
Bence de pozitif olacağım artık zaten bir doktor dinledim ilk değer çok ciddiye alınmaz düşük olması önemli olan artış dediİnşallah canım sağolasın bence yüksekliğinde bi problem olduğunu sanmıyorum şöyle şeyler düşünüp negatifi çağırma lütfen
Valla benim arkadaşımın gecikmenin üçüncü günü 5000 küsürlerdeydi herkeste farklı oluyor sen sonucuna odaklan sadeceBence de pozitif olacağım artık zaten bir doktor dinledim ilk değer çok ciddiye alınmaz düşük olması önemli olan artış dedi
Öyle yapacağım çok teşekkürler tekrarV
Valla benim arkadaşımın gecikmenin üçüncü günü 5000 küsürlerdeydi herkeste farklı oluyor sen sonucuna odaklan sadece