• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMA BAT BEKLEYENLER

İnşallah canım 🙏🏻 göğüs hassasiyetine de gelince okumuştum bi yerde belirti kaybolması normalmiş kötü düşünme hemen 9 ay boyunca hassas olmayacak sonuçta. Hcg iyice arttığında daha çok belirtin olcak
Ay valla hayırlısı olsun ya Rabbim ne nasip ederse o bizim elimizden sadece dua geliyor 😊🤲

İnşallah canım 🙏🏻 göğüs hassasiyetine de gelince okumuştum bi yerde belirti kaybolması normalmiş kötü düşünme hemen 9 ay boyunca hassas olmayacak sonuçta. Hcg iyice arttığında daha çok belirtin olcak
Kız bidaha geri geldi göğüs ağrısı 😄😄 qy bu hamilelik deli eder insanı

Yani biz şöyle denedik 4 nisanda pik görmüştüm ama biz 2 sinde başlayıp 9 nisana kadar hergün denedik sonrasın da ara vererek anlamadım gitti nasıl olucak bu iş 😅
Her gün olmasını doktorlar sperm kalitesinü düşürdüğü için önermiyorlar diye biliyorum bi araştır istersen canım vücudun sağlıklı spremi oluşturabilmesi için bi gün dolu bigün boş öneriyorlar zaten rahimdeki sperm 3gün yaşıyormuş yani ben araştırmalarımda böyle bir bilgi edindim senin de araştırmanı tavsiye ederim canım 🥰

Her gün olmasını doktorlar sperm kalitesinü düşürdüğü için önermiyorlar diye biliyorum bi araştır istersen canım vücudun sağlıklı spremi oluşturabilmesi için bi gün dolu bigün boş öneriyorlar zaten rahimdeki sperm 3gün yaşıyormuş yani ben araştırmalarımda böyle bir bilgi edindim senin de araştırmanı tavsiye ederim canım 🥰
Eşim geçenlerde doktora gitmişti testleri için işten vs sonuç için gidemedi en iyisi ona sormak bi

Ohoo ben çoktan oldum 99 şubat doğumluyum 😂 eşimde 00 Şubat 🤣 çocuğumuzda sene başında doğsun çok isterim ama bakalım rabbim gününü görmeyi nasip etsin
Bende 99 kız 😄 Rabbim nasip etsin gönlündekini sana kuzu gerçekten canı gönülden söylüyorum

IMG_20230419_144346.jpg
kizlar merhaba normalde adetime 2 gün var sabah 8 gibi test yaptim 10 dk falan tek cizgiydi hep bende bıraktım geri yattım hatta şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim bu şekilde anlam veremedim sonrası tuvalete gittim adet olmuşum açık kırmızıydı hatta kurama çizgisi mi acaba ?

Eki Görüntüle 3235855 kizlar merhaba normalde adetime 2 gün var sabah 8 gibi test yaptim 10 dk falan tek cizgiydi hep bende bıraktım geri yattım hatta şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim bu şekilde anlam veremedim sonrası tuvalete gittim adet olmuşum açık kırmızıydı hatta kurama çizgisi mi acaba ?
Testin sağ tarafı kuruma belirtisi gibi duruyor.ben bu ay şunu anladım bir gebelik varsa ilk dakikalarda çıkıyor.sonraki çıkanlar istisnalar hariç tabi olumsuz olabiliyor☺️üzgünüm hevesini kırmak asla istemem bu konuda ama inşallah yaniliyorumdur🌸🌸

Testin sağ tarafı kuruma belirtisi gibi duruyor.ben bu ay şunu anladım bir gebelik varsa ilk dakikalarda çıkıyor.sonraki çıkanlar istisnalar hariç tabi olumsuz olabiliyor☺️üzgünüm hevesini kırmak asla istemem bu konuda ama inşallah yaniliyorumdur🌸🌸
Yok canım heveslenmedim zaten şaşırdım hani dün de test yaptım negatifti bu sabah da ilk idrarla yapayım dedim.boyle çıktı zaten adet oluyorum galiba hayırlısı olsun bir sonraki aya nasipse artık❤️🤲

Benim de hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor canım üstelik ilk çocuğuma ilk ayda hemen hamile kalabilmişken buna 3 yıldır sebepsiz yere kalamıyorum
Aynen ben de öyle 6 yaşına girecek kızım ,hamile olduğumda şok olduk yani ama yok biz de uzun zamandır deniyoruz yok yok ,inşallah en kısa sürede okur yaşım geçiyor 😬

Back