- 20 Ocak 2015
- 9.258
- 12.982
- 40
-
- Konu Sahibi birtaslaikikus
Sizin anneniz yok mu neden onu anne yerine koyuyorsunuz? Gerçekten kimseyi annem yerine koyamam. Kimsede kizi yerine koyamıyor bu yanlış saygı okey ama annem gibi annem yerine koymak çok büyük bir düşünceYoo tam aksine gelsin diye sürekli yemeğe davet ederdim eşim istemese bile hafta sonu gidelim diye ben isterdim ben onu anne yerine koymuştum seviyordum onu. Kızını kendim için değil eşime niye böyle değil diye kıskanıyordum.
Elinden anahtar aldılar?? İnanmıyorum asla dönmezdim o eve. Kendinize saygı duyun biraz. Ne dediniz ne yaptınız ki bu kadar büyük bi kavgada, onları anlatın bi. Görümceye küfür falan etmiş olmanız lazım herhaldeArabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı o olay yaşandı namussuzluk etmişim gibi köpek gibi bırakıp gittiler. Kendi evlerine ya da bizim eve gelip hep beraber konuşsaydilar keşke görümcem sesini yükselttince kendimi kaybettim o da benden az değildi kayınvalidem bari ortayı sakinleştirseydi herkes üstüme geldi dayak yemekten beter oldum 4 e karşı birdim şimdiye kadar herşeye sustum saygısızlığım olmadı ilk defa patladım keşke olmasaydı
Ooo.Arabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı o olay yaşandı namussuzluk etmişim gibi köpek gibi bırakıp gittiler. Kendi evlerine ya da bizim eve gelip hep beraber konuşsaydilar keşke görümcem sesini yükselttince kendimi kaybettim o da benden az değildi kayınvalidem bari ortayı sakinleştirseydi herkes üstüme geldi dayak yemekten beter oldum 4 e karşı birdim şimdiye kadar herşeye sustum saygısızlığım olmadı ilk defa patladım keşke olmasaydı
İlk konuda bu anahtar olayını anlatmalı idi, olayın seyri değişir. Benim evimin anahtarından ne kv görümceye.. sessiz kalması kocanın bana da o hissiyatı verdi gibi..Bence eşi kafasında bitirmiş ve aileye citlatmis olabilir
Başka sehirdeyken anahtar elinde mi dolasiyormus. Arbede olması lazım ki çantadan vs alsınlar anahtarı. Ne bileyim anahtar elimizde mi dolaşıyoruz şehirlerarası ?Elinden anahtar aldılar?? İnanmıyorum asla dönmezdim o eve. Kendinize saygı duyun biraz. Ne dediniz ne yaptınız ki bu kadar büyük bi kavgada, onları anlatın bi. Görümceye küfür falan etmiş olmanız lazım herhalde
Eşi eli bı yerlerinde durup karısını parçalamalarını ızlıyordurEvinin anahtarını mı aldılar, tamam hatalısın da senin kocan ne yapıyor orda Allah aşkına?? Eve gelip boşanma olacak nasıl olsa bir şey götürme diye anahtar almışlar geri döneme diye farkındasındır inşallah.. eşin de siz karışmayın susun dememiş
Eşin var ama aynı zamanda yok gibiArabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı o olay yaşandı namussuzluk etmişim gibi köpek gibi bırakıp gittiler. Kendi evlerine ya da bizim eve gelip hep beraber konuşsaydilar keşke görümcem sesini yükselttince kendimi kaybettim o da benden az değildi kayınvalidem bari ortayı sakinleştirseydi herkes üstüme geldi dayak yemekten beter oldum 4 e karşı birdim şimdiye kadar herşeye sustum saygısızlığım olmadı ilk defa patladım keşke olmasaydı
Kesınlıkle oyle.Burada kaynana veya görümcede değil eşte sorun
evimin anahtarını vs aldılar
Allah aşkına kendine saygın olsun ne diye döndün. Kocanda kafasında bitirmiş demekki sesini çıkarmamışherkes üstüme geldi dayak yemekten beter oldum 4 e karşı birdim
Muhtemelen ver anahtarını dediler baya baya zorla aldılar cidden. Korkunç. Silerim böyle kocayı da aileyi de. Başta hatalı olsa da iğrenç muamelelere maruz kalmış konu sahibiBaşka sehirdeyken anahtar elinde mi dolasiyormus. Arbede olması lazım ki çantadan vs alsınlar anahtarı. Ne bileyim anahtar elimizde mi dolaşıyoruz şehirlerarası ?
Asmalı konak oldu ortalıkKesınlıkle oyle.
Adamın duruşu yok
Reptılıan olabılır mı reptılıan?
Tabiki hatalısınız ve hatanızın farkındasınız. Eşinizin ödemesine göz devirmeyi bırak sizin eşe demeniz lazım dönüşü biz yakıt alalım diye sonuçta eşiniz nasıl parayı kolay kazanmıyorsa diğer insanlarda öyle. Bence siz annesinden görümcenizden ve eşinizde samimi bir şekilde özür dileyin. Sınava giricem stresliyim yanlış anlaşıldım diyerek. Sonra bu konuyu tamamen unutun birdaha da tekrarlamayın. Bir söz vardır aç gezerim dik gezerim diye. Üç kuruş için kimseye minnet etmeyinArabadan inince kendim giderim diye demiştim onlar baba evine götürmek isteyince istemiyorum kendi evime gitmek istiyorum sonra gitmek istersem giderim desem de dinleyen olmadı. Tamam hatalı olduğumu biliyorum ama bu kadarını da hakketmedim belki de hakkettim ne yapcam nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum böyle olmasını istemezdim sağlıklı düşünemedim işte şuan ki kafa ile dün ki aynı değil
Baba evine gitmicem kendi evime gitcem diye indim anahtar yok boşuna inme dediler çantamdan çıkarmışlar ne ara düşünüp çıkardilarsa sanki gerçekten herkes bu anı beklemiş gibi. Eşimi de savunmuyorum hatalı onu bu hale ben getirdim ailesi hakkında çok konuştum ve bu olay olunca zaten sevmiyorsun ailemi tüm herşeyi döktü ortaya. İyice batırdı yani bir kişi olgunca davranmadiBaşka sehirdeyken anahtar elinde mi dolasiyormus. Arbede olması lazım ki çantadan vs alsınlar anahtarı. Ne bileyim anahtar elimizde mi dolaşıyoruz şehirlerarası ?
Ben haksız olduğumu farkında olduğum için kayınvalidem de boşanın diye konuşunca baba evinde kurbanlık koyun gibi haber beklemek istemedim evimde olim eşimle konisim ne olacaksa ikimiz karar verelim istedim. Eşim şuan sessiz dün düzelmeni istiyoruz tarzında konuştu. Düzelsem bile o olaylardan sonra nasıl bir araya gelcez tekrar ailesiyle. Yenilir yutulur şeyler değildi
Şu olay ya terapi ile ya boşanma ile sonuçlanır. Sen eve geri dönme diye anahtar almak çok hadsiz bir davranış eşin de çanak tutmuş.Baba evine gitmicem kendi evime gitcem diye indim anahtar yok boşuna inme dediler çantamdan çıkarmışlar ne ara düşünüp çıkardilarsa sanki gerçekten herkes bu anı beklemiş gibi. Eşimi de savunmuyorum hatalı onu bu hale ben getirdim ailesi hakkında çok konuştum ve bu olay olunca zaten sevmiyorsun ailemi tüm herşeyi döktü ortaya. İyice batırdı yani bir kişi olgunca davranmadi
Bi de baya özel eşyalarınızı çantanızı kurcalamışlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor, net söylüyorum boşan. Şimdi olmazsa 2-3 seneye çocukla boşanacaksın çünkü. Yol yakınken dönBaba evine gitmicem kendi evime gitcem diye indim anahtar yok boşuna inme dediler çantamdan çıkarmışlar ne ara düşünüp çıkardilarsa sanki gerçekten herkes bu anı beklemiş gibi. Eşimi de savunmuyorum hatalı onu bu hale ben getirdim ailesi hakkında çok konuştum ve bu olay olunca zaten sevmiyorsun ailemi tüm herşeyi döktü ortaya. İyice batırdı yani bir kişi olgunca davranmadi
İyimisin yaa kadını yavru köpek gibi babasının kapısına atmışlar kimden neyden özür diliyor,, kızı babasının yanına götğrmeseydiler bende özür dile derdim ama ortada pislik bi durum varTabiki hatalısınız ve hatanızın farkındasınız. Eşinizin ödemesine göz devirmeyi bırak sizin eşe demeniz lazım dönüşü biz yakıt alalım diye sonuçta eşiniz nasıl parayı kolay kazanmıyorsa diğer insanlarda öyle. Bence siz annesinden görümcenizden ve eşinizde samimi bir şekilde özür dileyin. Sınava giricem stresliyim yanlış anlaşıldım diyerek. Sonra bu konuyu tamamen unutun birdaha da tekrarlamayın. Bir söz vardır aç gezerim dik gezerim diye. Üç kuruş için kimseye minnet etmeyin