- 6 Temmuz 2023
- 4.950
- 17.611
-
- Konu Sahibi birtaslaikikus
Anlayınca da bir bakıyorsun ömürden gitmiş değil mi…Oğlu müsade etmese yapamaz zaten oğlu her sorunu gidip anneye anlatıyorsa kadında dolmuş bilenmiştir
Burada eşi dengeyi kurmalı idi
Maalesef böyle bir karakterle bende yıllarımı heba ettim hatta çok sonra anladım meselenin kaynana değil eş olduğunu
Adam da bir özgüven olmuştur ben ne yapsam da artık bu gitmez bende yeni bir dal bulunca bunu başımdan atarım diye ...altınlar için değil ana kuzusu kocasıyla başbaşa konuşabilmek için dönmüş.
Ha bu arada gece gidince ne konuştunuz tam, ne dedi kocan?
Niye döndün be kızım o eve, valla düşündükçe sinirlendim sana
Malesef yıllar gitmiş sen eski sen değilsin herseyini umudunu kaybetmişsin vs vsAnlayınca da bir bakıyorsun ömürden gitmiş değil mi…
Olabilir evetbrowni ben o olayında öyle olmadığını düşünüyorum ama ispatlayamam tabi.
arabada kavga çıkınca konu sahibesi kendini dışarı atıp ben binmiycem kendim gidicem demiş ya orada bence ailesine gideceğini söyledi onlarda biz götürelim deyip öyle gittiler bence. yoksa hiç konuşulmadan birden evlerine dönerken direksiyonu çevirip ailesine gitmemişlerdir.
ha gitmişken şikayette etmişler.
Zaten öyle olacak, artık ne yapsak yüzüne tükürsek bırakmaz diyecekler. Maalesef insan kendini nasıl değersizleştirir sorusunun cevabı. Bunları yaşayıp gece o eve kaçmak..Adam da bir özgüven olmuştur ben ne yapsam da artık bu gitmez bende yeni bir dal bulunca bunu başımdan atarım diye ...
Arabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı o olay yaşandı namussuzluk etmişim gibi köpek gibi bırakıp gittiler. Kendi evlerine ya da bizim eve gelip hep beraber konuşsaydilar keşke görümcem sesini yükselttince kendimi kaybettim o da benden az değildi kayınvalidem bari ortayı sakinleştirseydi herkes üstüme geldi dayak yemekten beter oldum 4 e karşı birdim şimdiye kadar herşeye sustum saygısızlığım olmadı ilk defa patladım keşke olmasaydı
Eşinizin siziAilem hiç bu aileye beni vermek istemedi zorla ikna ettim evlendim eşimi seviyorum mutluyuz sanıyordum ailesi nişan olana kadar çok iyiydi sonrasında ufak tefek olaylar yaşandı ama dün ki kadar waowluk birşey yaşanmadı
şok oldumm burayı görmedim bennArabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı,,,
Bak kopyala yapıştır yaptım zorla olmuyor mu bu???
Olabilir evet
cunku tartisma cikti diye hatali ürün gibi fabrikasina goturmek baska bir boyut
ha konu sahibinin de gece herkes uyurken eyvah kocamin aklini celecekler diye panikleyip evden cikmasi da akillara zarar
Esimle konusmaya gidicem diyebilirdi ailesine, sabahi bekleyip
Herkes bi tuhaf
Biz kolay evlenmedik kayınvalidenin sözüyle boşanamam eğer yüzde yüz haklı olsaydım ki değilim bu olaylar yaşansaydı ben de mantıklı düşünüp gelmezdim ama bir göz devirmeyle olayların bu raddeye geleceğini düşünemeyecek salakmışım ben. Eşimle aramda bir mesele özel sizlik birşey yok diye toplamaya da çalıştım ama nafile eşim o an durumu kurtarabilirdi offfffff offffff hiç bunları yaşacağımı tahmin etmezdim başkası yaşayınca basit geliyor kendin o anda mal gibi kalabiliryormuşsun tecrübe etmiş oldumaltınlar için değil ana kuzusu kocasıyla başbaşa konuşabilmek için dönmüş.
Ha bu arada gece gidince ne konuştunuz tam, ne dedi kocan?
Niye döndün be kızım o eve, valla düşündükçe sinirlendim sana
Kendine şu soruyu sor bu kayınvalidem ile benim aramda ki bir güç savaşı mı yoksa ben eşimi gerçekten herşeyiyle seviyorum kaybetmek istemiyorum mu ?Biz kolay evlenmedik kayınvalidenin sözüyle boşanamam eğer yüzde yüz haklı olsaydım ki değilim bu olaylar yaşansaydı ben de mantıklı düşünüp gelmezdim ama bir göz devirmeyle olayların bu raddeye geleceğini düşünemeyecek salakmışım ben. Eşimle aramda bir mesele özel sizlik birşey yok diye toplamaya da çalıştım ama nafile eşim o an durumu kurtarabilirdi offfffff offffff hiç bunları yaşacağımı tahmin etmezdim başkası yaşayınca basit geliyor kendin o anda mal gibi kalabiliryormuşsun tecrübe etmiş oldum
Kaybetmek istemiyorum gerçekten seviyorum. Gelme sebebim tamamen kaybetme korkusu çünkü ilk defa eşim bana karşı böyle oldu ve ilk defa asla beni bırakamaz kafasından çıktım.Kendine şu soruyu sor bu kayınvalidem ile benim aramda ki bir güç savaşı mı yoksa ben eşimi gerçekten herşeyiyle seviyorum kaybetmek istemiyorum mu ?
Arabadan inip kendim gitcem diyince niyetim baba evine gitmekti zaten. Ama onlar götürmek isteyince karşı çıktım aileme karşı küçük düşmek istemedim evimin anahtarını vs aldılar ne yaptıysam da olmadı,,,
Bak kopyala yapıştır yaptım zorla olmuyor mu bu???
konu sahibi kendisine bir sürü eleştiri geldikten sonra eklemiş o detayı yalnızEşinizin sizi
şok oldumm burayı görmedim benn
Kesinlikle çok ayıpp resmen zorla götürülmüş eşinin ailesi sanki bi olay olsun diye bekliyolarmış gibi