Bayram sabahı kahvaltısı hemde sevgilimin evinde :)

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Merhaba herkese,
Aslında bir dert sayılamaz ama önerilerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımın annesi bayram sabahı beni kahvaltıya davet etti. Sevgilimin ablaları enişteleri herkes orada olacak ve çok heyecanlıyım. Ne giymeliyim, ne götürmeliyim nasıl olmalıyım kafam çok karışık :)
Önerilerinize ihtiyacım vaaaar teşekkürler şimdiden:)

ay ne güzel sonunda mutlu bir bayram konusu
çikolata götürebilirsin bence
bi bluz etek giyebilirsin

Sıkıcı değil mi sence bu ortam?
2 yıl olacak evliliğimiz, bayramlarda hiç böyle aktivitelere katılmıyoruz biz.

Gerçekten sıkıcı bir ortam mı olur ki , bilemiyorum Daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı beni çok heyecanlandırdı nedense çünkü ablaları beni ilk kez görecek, annesiyle daha önce tanışıyorduk ama max 10 dk gördük birbirimizi çok telaş yaptım nedense:)

Taze bir buket çiçek olabilir..
Çok abartmadan yaşına uygun gyinmellisin
Düz fon ,hafif makyaj,dekoltesiz bir kıyafet ..
Sigaret bir pantolon ve sıfır kol bir bluz olabilir ..Diz boyunda elbise olabilir.
Penye,tayt,dar jean,mini etek ,yırtık jean vs sakın giyme..

Tabii herkesin eğlence anlayışı farklı.
Ben o kadar kalabalığın içinde hele ki bekarken çok kasardım.
O yüzden hiç tercih etmedim bu ortamları.
İlla bir tanışma olacaksa evin dışında isterdim. Öyle yaptık biz.

Ben olsam gitmezdim nişanlı olsanız neyse. Tanımadığınız insanlarla mı bayram kahvaltısı yapacaksınız aileniz dururken?
Şöyle oldu, ailem tatilde şuan ben kaldım anneside benim evde yalnız olduğumu duyunca demiş ki öyleyse buyursun kahvaltıya gelsin bayram sabahı yalnız olmasın demiş. Ailelerimiz tanışıyor daha öncelerden hiç bilmediğim kişiler değil

Anladım diğer konunuza bakınca hatırladım sizi hehe.İyi eğlenceler o zaman sabah bayram kahvaltısında.

Güzel tepsi börek yapabilirsin.güzelce dilimle kahvaltıda çeşit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…