Merhaba herkese,
Aslında bir dert sayılamaz ama önerilerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımın annesi bayram sabahı beni kahvaltıya davet etti. Sevgilimin ablaları enişteleri herkes orada olacak ve çok heyecanlıyım. Ne giymeliyim, ne götürmeliyim nasıl olmalıyım kafam çok karışık :)
Önerilerinize ihtiyacım vaaaar teşekkürler şimdiden:)
ay ne güzel sonunda mutlu bir bayram konusu
çikolata götürebilirsin bence
bi bluz etek giyebilirsin
İşte imrendiğim evlilik bencede böyle olmalıSıkıcı değil mi sence bu ortam?
2 yıl olacak evliliğimiz, bayramlarda hiç böyle aktivitelere katılmıyoruz biz.
Sıkıcı değil mi sence bu ortam?
2 yıl olacak evliliğimiz, bayramlarda hiç böyle aktivitelere katılmıyoruz biz.
Tabii herkesin eğlence anlayışı farklı.Gerçekten sıkıcı bir ortam mı olur ki , bilemiyorumDaha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı beni çok heyecanlandırdı nedense çünkü ablaları beni ilk kez görecek, annesiyle daha önce tanışıyorduk ama max 10 dk gördük birbirimizi çok telaş yaptım nedense:)
Bunu ben de merak ettim.Ben olsam gitmezdim nişanlı olsanız neyse. Tanımadığınız insanlarla mı bayram kahvaltısı yapacaksınız aileniz dururken?
Bu işleri bekarken konuşup anlaşmak en güzeli.İşte imrendiğim evlilik bencede böyle olmalı
evet bencedeBu işleri bekarken konuşup anlaşmak en güzeli.
Şöyle oldu, ailem tatilde şuan ben kaldım anneside benim evde yalnız olduğumu duyunca demiş ki öyleyse buyursun kahvaltıya gelsin bayram sabahı yalnız olmasın demiş. Ailelerimiz tanışıyor daha öncelerden hiç bilmediğim kişiler değilBen olsam gitmezdim nişanlı olsanız neyse. Tanımadığınız insanlarla mı bayram kahvaltısı yapacaksınız aileniz dururken?
Anladım diğer konunuza bakınca hatırladım sizi hehe.İyi eğlenceler o zaman sabah bayram kahvaltısında.Şöyle oldu, ailem tatilde şuan ben kaldım anneside benim evde yalnız olduğumu duyunca demiş ki öyleyse buyursun kahvaltıya gelsin bayram sabahı yalnız olmasın demiş. Ailelerimiz tanışıyor daha öncelerden hiç bilmediğim kişiler değil
Güzel tepsi börek yapabilirsin.güzelce dilimle kahvaltıda çeşit olurMerhaba herkese,
Aslında bir dert sayılamaz ama önerilerinize ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımın annesi bayram sabahı beni kahvaltıya davet etti. Sevgilimin ablaları enişteleri herkes orada olacak ve çok heyecanlıyım. Ne giymeliyim, ne götürmeliyim nasıl olmalıyım kafam çok karışık :)
Önerilerinize ihtiyacım vaaaar teşekkürler şimdiden:)
Annesi çok hamarat bi kadın benim yaptığım börek sönük kalır onun yanında o işlere hiç bulaşmıyım :)Güzel tepsi börek yapabilirsin.güzelce dilimle kahvaltıda çeşit olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?