Bayram hediyeniz benden........

buda april arkadasima, sevdiceginle yanyanayerimseniben

budaaa derin83 arkadasimaopuyorumnanaktan
kupelik,kolyelik

Canımmmmmmm benim yaaa....Sevdiceğimi de unutmamış kıyamam...:asigim: a.s. :1hug:
Tesekkur ederim bitanem...ıyi bayramlar, öpüyorum kocaman! =)
opuyorumnanaktan

Hepinizin ömrünün en güzel bayramı olsun bu bayram,en sevdikleriniz olsun yanınızda,öperim hepinizi...opuyorumnanaktan

Hepinizin ömrünün en güzel bayramı olsun bu bayram,en sevdikleriniz olsun yanınızda,öperim hepinizi...opuyorumnanaktan

ay ben bu guzel anneye yakisir bi hediye vermemmiii

canim seninde bayramin mubarek olsun,agiz tadinda bi bayram gecirmeni dilerim,,
saglikla bebeklerini kucagina alirsin iyisllah:Saruboceqpuyorumnanaktan

benden sana baktikca beni hatirla,mutlu bayramlar canim,,,
opuyorumnanaktan

çok teşekkürler Ebis çok şeker birşey bu...Sanada sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu nice bayramlar dilerim...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

ay canimin ici,,bende sana hediye ariyodum,,ama bu cok guzeeeeel,tesekkur ederim,,bayrama neseli gircez desenekaydirigubbakcemile3

bak yaa o yatağa yatıp yuverlanmayı düşünmüyon dimi eliss :mymeka: yeğenime bişe edeceksin allah korusun lmaz:

al bunu hediye ediyorum sana yat üzerine ve hiç kıpraşmaa lmaz:

incitanemtuana bu senin icin,,,opuyorumnanaktan

buda tatli kizinaaakaydirigubbakcemile2

bak yaa o yatağa yatıp yuverlanmayı düşünmüyon dimi eliss :mymeka: yeğenime bişe edeceksin allah korusun lmaz:

al bunu hediye ediyorum sana yat üzerine ve hiç kıpraşmaa lmaz:

oooy oooy oooy kimler gelmis,elide bos gelmemis,valla ne guzel bise bu,yatip bidaha davul calsan kalkmam,ooooooooh,tesekkur ederim bitanem,,

buda benden sana olsun,senin guzel hediyenin yaninda sonuk kalicak ama,mutlu huzurlu,keyifli bayramlar diliyorum bitanem,opuyorum seniopuyorumnanaktan

buda be-ren arkadasimin hediyesi,umarim beyenirsin canimopuyorumnanaktan
pecetelik

bi hediye bukadarmı gideceği sahibine benzerkaydirigubbakcemile3
eridim bittim:roflol:

ee bu da benden kk nın en seksi hatına gitsin :)

beyenmene sevindim bitanem,biliyomusun ben halen barie hastasiyim,hatta esim ilk zamanlar almisti bile bana,simdi kizim oynuyo,,bu kadar guzel hediye,cok tesekkur ederim,,,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…