Bayram hediyeniz benden........

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

ablam ya teşekkür ederim geç yazıyorum kusura bakma seninde geçmiş bayramın kutlu olsun rabbim nice bayramlara erişdirsin inşallah bizleria.s.a.s.

canım benım yaa bıtanesın.. :1hug: cok sag olasın begenmez mıyım bayıldım.. akannehir cok sag olasın dusuncelı hamısım benım.. opuyorumnanaktan

bende sizlere tesekkur ederim arkadaslarim ,bitanesiniz,,mutlu gunler dilerim hepinizeopuyorumnanaktan

nan elis bayram bitti ama benim hediyem yok
benim başım kelmi anacım :umursamaz:

anaaaaaaaam ben saaa hedeye vermedimmi:kedi:uy kafama ne diyim,,,bekle balim geliyom,bi kosu carsiya gideyim,alip geliyom bayram hedeyeni

ay geldim,nasi kosuyom anlatama,gorende bayram delisi sandi,senin icin deger be balim,,,buyur canim hedeyeniopuyorumnanaktan

buda gecikmis hediyemin ozru olsun
buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktan

bende istiyorum hediye...:umursamaz:

ay geldim,nasi kosuyom anlatama,gorende bayram delisi sandi,senin icin deger be balim,,,buyur canim hedeyeniopuyorumnanaktan

buda gecikmis hediyemin ozru olsun
buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktan

saol kuzum benim koştun geldin hemen yorulmuşsundur sen şimdi
bayıldım hediyeye kullandıkça vede yedikçe seni hatırlayacağım tatluummm kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

sen daha guzellerini yaparsin ama,,,

umarim beyenirsin,tatli anne adayimopuyorumnanaktan

simdi diyeceksin ki,ogluma varda bana yokmu,olmazmi,buyur buda sana ozelllopuyorumnanaktanyerimseniben

saol kuzum benim koştun geldin hemen yorulmuşsundur sen şimdi
bayıldım hediyeye kullandıkça vede yedikçe seni hatırlayacağım tatluummm kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

bende beyenmene sevildim bitanem,opuyorumnanaktan

simdi diyeceksin ki,ogluma varda bana yokmu,olmazmi,buyur buda sana ozelllopuyorumnanaktanyerimseniben

teşekkür ederim bitanem tam ihtiyacım vardı böyle konforlu bi koltuğa....opuyorumnanaktan

seni çok seviyorum canım arkadaşım....zemuszemuszemuszemus

teşekkür ederim bitanem tam ihtiyacım vardı böyle konforlu bi koltuğa....opuyorumnanaktan

seni çok seviyorum canım arkadaşım....zemuszemuszemuszemus

beyendiysen ne mutlu bana,bende seni seviyorum canim benimopuyorumnanaktan

günaydin kk nin melekleri
sevgi kelebekleri
cicekleri
kadinlari
esleri
anneleri

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

bugunku hediyem sizlere,isteyene pogaca,isteyene,lahmacun yaninda ise isteyene cay,isteyene ayran,afiyet olsun canlarim,,

yerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…