bayram çikolatamız minik kızım oldu

çok sevindim gerçekten bundan güzel bayram hediyesi olmaz.allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...darısı bizim başımıza bende biran önce kucağıma almak istiyom ama daha dönmedi bile.bu gidişle sezeryan yapcam..dua edin arkadaşalr hayırlısıyla normal ayapayım...

cnm gözün aydın.allah inşallah bizede nasip eder.inşallah bizde bu ay hamiş kalırız.....

rabbimm analı babalı büyümeyi nasip etsin meleğine..darısı meleğini kucağına almayı bekleyenlerin başına

allah analı babalı büyütsün kajo, sana kızınla mutluluklar diliyorum:asigim:

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ben o bayram şekerini yerimmmm

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

çok sevindim geçmiş olsuna.s. Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza inşallah

tebrik ederim kajo Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

gözün aydin canim...
allah anali babali büyütsün...
onu size, sizi ona bagislasin...
saglikli uzun ömür versin...

Canım benim seninki de bizimki gibi aceleci çıkmış bizimki de 29 Eylül'de doğdu tam 38+1'de allah hepsine uzun ömürler versin bizlere de kolaylıklar geçmiş olsun minnoşu öpüyorum.

anammmmm kajocum gözün aydın bidenemmmmm , maşallah minik bilgemize , allah analı babalı büyütsün inşallah .............. öpüyorum ikinizi de canımmmm Şeniz

Canım benim seninki de bizimki gibi aceleci çıkmış bizimki de 29 Eylül'de doğdu tam 38+1'de allah hepsine uzun ömürler versin bizlere de kolaylıklar geçmiş olsun minnoşu öpüyorum.

ilkimcim senin de gözün aydın olsun canım , rabbim analı babalı büyütsün miniğini , bz de kızımla öpüyoruz sizleriiii Şeniz

gözün aydin allah anali babali büyütsün

amanın kimler doğurmuş yaaa hihoyyytkajocum maşşallah canım gözünüz aydın olsun bbeğini güle güle güzel günlerde büyüt işallah:1hug:

ilkimcim canım senin de gözün aydın maşşallah bizim kızlar hep doğurdu ben de 38. haftamı bitiriyom bu hafta doğurabilirim o zaman

Gözün aydın canım,allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin kızın inşallah size hep bayram mutluluğu yaşatır inşallah.

İŞTE DOĞUM HİKAYEMİZ …….
Geçen hafta bugün akşam 6 gibi kontrole gittik. Doktorumuz istersek arefe günü istersek bayram bitimindeki Cuma günü bebeği alabileceğini söyledi ve gününe karar vermemizi istedi. Bizde Cuma gününü seçtik 39. haftasını doldurmamız için. Yani kızım erken gelmese dün doğmuş olacaktı. Evimize geldik ve eve geldikten yaklaşık üç saat sonra yani geçen hafta bu saatlerde tv seyrediyodum (Eşimde maç seyretmeye gitmişti.) suyumun geldiğini fark ettim hemen yere çömeldim. Ama su kesilmek bilmedi okadar çok su geldiki yerler sırılsıklam. Panik oldum. Çünkü şimdiye kadar kimse bukadar su geldiğinden bahsetmemişti. Ama benim tüm suyum boşaldı. Sanki bacaklarımdan aşağı 2 sürahi su dökülmüş gibiydi. Hemen eşimi aradım kardeşimde yanımdaydı. Eşim 5 dk içinde evdeydi. Doğum çantam hazırdı zaten. Kardeşim 0nları kapıya çıkardı. Ama o arada kanamamda olunca bebeğime bişey olucak sandım çok korkmuştum. Üstümü giyindim ve çıktık. Eşim doktoruma telefon açtı. Hastane bize 40 dk uzaktaydı. Hastaneye gittiğimizde doktorum anestezi uzmanı ve çocuk doktoru oradaydı. Hemen üstümü hazırladılar. Ve beni amelyathaneye aldılar. Anestezi uzmanı sorular sordu. Ama o arada korkum devam ediyodu. Daha sonra hatırladığım şey anestezi uzmanının beni kendime getirmek için boğazımdan hortum indirdiği. Bu en kötü tarafıydı. Ondan sonraki zamanları kesik kesik hatırlıyorum. Canım çok yanıyodu. Eşim ve kardeşimin söylediğine göre 2 saat canım yanıyooo… ağrımı kesin….. hemen kesin…. Beni uyutun falan diye inlemişim. Bide o arada kızımın inlemesini duydum diye hatırlıyom ( kızımı önce yanıma getirmişler ama rahat nefes alamıyomuş anne karnında o esnada su yutmuş inlemeside o yüzdenmiş.) eşimin bana kızımı göstermeye çalıştığınıda hatırlıyom ama gözümü açamıyodum bulanık görüyodum. Daha sonra tam olarak kendime geldiğimde altıma kaçıracakmışcasına tuvaletim vardı. Ama ayağa kalkamasın dediler ve sürgü verdiler ama ona yapamadım. Saat bu arada gecenin 4 ü falandı. Zar zorda olsa tuvalete kalktım. Bu arada kızımı hiç görememiştim. Küveze götürmüşlerdi minik bebişimi. O gece öyle geçti. Canım kocam ve kardeşim hep yanımdalardı. Onların desteği ile o gece tuvalet ve yatak arasında mekik dokudum. O esnada ne ayıp kalıyo ne başka bişey bunların hiçbirini düşünmüyosunuz. Sabah bi ara eşim kayboldu. Kızıma çok güzel bi çikolata yaptırmış. Banada hayatımda gördüğüm en güzel çiçekleri yaptırıp gelmişti. Ama ben kızımı merak ediyodum. Zar zorda olsa yataktan kalktım ve kızımın yanına gittim. Güzel kızım küvezde uyuyodu. Yüzü bembeyaz dudakları kıpkırmızı bi bebekti. Babasına benzemesini çok istemiştim hamileyken. Babasının kopyası bi bebeğim olmuştu. Öğlen 2 gibi yanıma getirdiler kızımı doya doya baktım ama öpmeye kıyamadım. O gece ve sonraki gece yani yanımda olduğu zamanlarda sütüm gelmediği için kızım aç kaldı ama ısrarla emzirdim. Şuan çok şükür sütüm var minik kızımda güzelce emiyoo yakın bi zamanda toparlak bi kızım olacak gibi geliyoo. Arefe günü akşamı evimize geldik ve bayrama kızımla girdik. Bende çabuk toparladım bu yazıyı yazdıktan 1,5 saat sonra kızım 1 haftalık olmuş olacak. Ve gayet rahat dolaşmaya başladım. Ama misafirlerimiz geldiği için belki şu bi kaç gün yazmaya pek fırsatım olmaya bilir. Bu arada tüm ekim annelerine ve anne olacaklara ameliyat masasındayken bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almanız için allahıma dua ettim.
Ben 6 yıldan sonra bu duyguyu tattım dünyanın en mutlu ve güzel şeyiymiş. Eşimde bende kızımın başından ayrılamıyoruz. İNŞALLAH CANIM EŞİM VE BİRİZİK KIZIMLA BİR ÖMÜR SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAMAYI ALLAHIM BİZE NASİP EDER…….. İNŞALLAH ALLAHIM HEPİNİZE DE BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAKLARINIZA ALMAYI NASİP EDER….

ayy çok sevindim hoş gelmişş şakerimiz ...eve geldiğine göre normal doğurdun seni gidi şanslı seni öptüm kızının buruşuk ayaklarını en kısa zamandada doğum hikayeni bekliyozzŞeniz

destinacım bebeğim tersdi o yüzden normal doğum şansım pek yoktu. sezaryenle doğum yaptım. bayrama evimizde girmek istedik o yüzde birz erken geldik evimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…