bayram çikolatamız minik kızım oldu

kajo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
322
5
96
merhaba ekim anneleri. sonunda minik kızım bize süpriz yaptı doktor amcasının verdiği günü beklemeden geldi. cumartesi gecesi suyum geldi. kızım doğmaya karar vermişti. dün gecede evimize geldik. bayrama kızımla birlikte girdim. allah hepinize nasip etsin. doğum hikayemi yazıcam. ama şuan ağrılarım var ve içerde misafirimiz var. en kısa zamanda size haber veririm. bu arada minik kızım yani bilgemiz 38+2 de 3200 gr doğdu

geçmiş olsun canım. Evladınla birlikte sağlık mutluluk içinde nice bayramlar geçirmeni dilerim....

Hoşgelmiş Bilge. Ne güzzel sürpriz yapmış kuzucuk. Allah bağışlasın hep böyle güzel sürprizler yaşatsın size. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömrü sizinle birlikte geçirsin inşallah.

ayyyy canım ne güzel süpriz allah analı babalı sağlıkla büyütsün bilgemizi biraz iyileşin bekliyoruz hikayemizia.s.

Ayyyy ne guzel olmus.Bilgecik bayrami kacirmak istememis,Allah uzun ve saglikli omur versin.Anali babali buyusun...

oy oy o bayram sekerını ben yerım
benım oglumda 38 haftada dogdu
gozun aydın canım

kajocum cnım çok şaşırdım çok da sevindim:teytey::teytey:
minik bilgeniz hoşgelmiş en büyük bayram bu olsa gerek :1hug: allah analı bablı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle inşallah
boşuna değil ne zamandır sesin çıkmıyodu demek bilge gelmeye hzırlanıyomuş da o yüzden rahat bırkmıyomuş senia.s.
doğum hikayeni bekliyoz canım normal mi doğdu??

ayy çok sevindim hoş gelmişş şakerimiz ...eve geldiğine göre normal doğurdun seni gidi şanslı seni öptüm kızının buruşuk ayaklarını en kısa zamandada doğum hikayeni bekliyozzŞeniz

hadi gözün aydın.sende kurtulanlar listesine eklendin.darısı basımıza inşallah.
kajocum bilge bebek hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah sizlere.allahım analı babalı büyütsün.
ya bu su gelmeden önce bi belirti oluomu???yoksa ööle şakkadanak geliomu??

Ya ne güzel bir hediye olmuş böyle.Benim yaramaz da böyle bir sürpriz yapsa diyorum bazen.Bekelemk öyle zor geliyor ki çok özledim miniğimi...

Allah analı babalı büyütsün canım,darısı bizlerede olsun.

kajocumm gecmiş olsun.bılgemızı allah bağışlasın inş..:ecrin_bebek:
önce ben nezaman doğurcam yafflaelaelaelaelae

ay super bişi allah analı babalı buyutsun cnm

kajom gözün aydın canım.Allah sağlıklı yrtiştirmeyi nasip etsin inşallah.çok sevindim bitanem ya.çifte bayram diye buna denir işte.

kız çıtır.1 haftadır ıkınıyon bi doğuramadın gitti.:roflol:senin normal tarihin ne zamandı canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…