- 2 Ağustos 2013
- 35.225
- 107.212
-
- Konu Sahibi freudyenpsk
Bizim ülkede herkes hayvansever ama uzaktan sever.Ama şimdi evinizde değil dışarda. Sizin alanınızın dışında yani. Napsın hayvanlar nereye gitsinler. Komşunuz horluyo gibi düşünün. Onları kovmak yerine kendiniz bişey yapın camı kapatmak klima almak vs gibi. Yazık hayvanları artık dışarda da yaşatmıyoruz
Size bir vereyim.
O ses baykuş sesi değil.
Bir uye vardi sokak kedilerinin çiftlesmesinden rahatsız oluyordu hshshbBizim ülkede herkes hayvansever ama uzaktan sever.
Şöyle 1 2 km öteden mümkünse!
Sözüm konu sahibine değil, sokakta kedi bile görünce kovalamaya çalışan, rahatsız olan insanlaradır.
Korkuyorsan sen uzaklaşırsın, onu kovalayamazsın!
Yalnız haber zaytung haberi gibi.1 aydır mahalleyi uyutmayan esrarengiz sesin sırrı çözüldü
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaklaşık 1 aydır mahalle sakinlerine korku yaşatan sesin kaynağı bulundu. Çatı arasına giren ekipler 3 tane baykuş ile karşılaştı.www.hurriyet.com.tr
Valla millet hep şikayetçiymiș. Bu haber eski de
Kendi çiftleşemiyorsa zaar...Bir uye vardi sokak kedilerinin çiftlesmesinden rahatsız oluyordu hshshb
Ben de size bir sır vereyim, o ses baykuş sesi.
Ay cidden mi yaBir uye vardi sokak kedilerinin çiftlesmesinden rahatsız oluyordu hshshb
Benim aklıma da bu geldiKendi çiftleşemiyorsa zaar...
Kaçırmışım ben o konuyu
Hatta resimli yazmis birde başlığa kedinin resmini atmis hdhshsh sonra mune abla resimli olarak banladiKendi çiftleşemiyorsa zaar...
Kaçırmışım ben o konuyu
Disi kediye tecavus edildigini iddia ediyordu shshshAy cidden mi ya
Ses kaydını görmeden inanmam çok ama çok zor.
Anlatırken komik ama yaşarken valla değilya cok tatlıbır suru ınsanın butun gece horladıgını dusunup sonra bır grup baykusu aklıma getırdım de Eki Görüntüle 2672059
Aaaa hatırladım o konuyuHatta resimli yazmis birde başlığa kedinin resmini atmis hdhshsh sonra mune abla resimli olarak banladi
Disi kediye tecavus edildigini iddia ediyordu shshsh
1 aydır mahalleyi uyutmayan esrarengiz sesin sırrı çözüldü
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaklaşık 1 aydır mahalle sakinlerine korku yaşatan sesin kaynağı bulundu. Çatı arasına giren ekipler 3 tane baykuş ile karşılaştı.www.hurriyet.com.tr
Valla millet hep şikayetçiymiș. Bu haber eski de
Mesele vallahi uyumak değil. Ciddi anlamda ürkütücü. 2 senedir böyle bisey yoktu. Zaten uzun süre ne olduğunu çözemedik. Sürüngen vs sandık. Birde geceler sıcak olduğu için cam balkon açık uyumak bazı aileleri daha çok tedirgin etmisYazık bu hayvanlarda nereye gidecegıni şaşırdı ona bile artık biz karar veriyoruz değilmi ormanlar bahceler ağaclar yasayacak alanları kalmadı kocanız horlasa bu kadar rahatsız olmazsınız.. kovup ne yapacaksınız gercekten şaşılası kendi rahatınız icin baskasının düzenini bozmak bu cünkü o da bi canli allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah dogunca bebeginizde uyutmayacak belki sizi ama rahatsız olmayacaksınız
Ovv aklıma türk filmlerindeki 60+ kadınların, her erkek gördüğünde coşkun muamelesi yapması aklıma geldi.Hatta resimli yazmis birde başlığa kedinin resmini atmis hdhshsh sonra mune abla resimli olarak banladi
Disi kediye tecavus edildigini iddia ediyordu shshsh
Boyle garip garip seyleri dert edinip duruyor var bi sıkıntısı kesinOvv aklıma türk filmlerindeki 60+ kadınların, her erkek gördüğünde coşkun muamelesi yapması aklıma geldi.
Abla bayağı sıkıntılı herhalde