Baykuş Meselesi

Bizim ülkede herkes hayvansever ama uzaktan sever.
Şöyle 1 2 km öteden mümkünse!

Sözüm konu sahibine değil, sokakta kedi bile görünce kovalamaya çalışan, rahatsız olan insanlaradır.
Korkuyorsan sen uzaklaşırsın, onu kovalayamazsın!

Bir uye vardi sokak kedilerinin çiftlesmesinden rahatsız oluyordu hshshb

Bu arada horlayanlar genelde kendilerinin çok sessiz olduğunu iddia eder.

Gece kaldırırsın, “ben pamuk gibi uyuyordum (farkındayım ) hiç sesim çıkmaz benim, çıktıysa da az çıkmıştır (peki ) “ der bir de size kızar. Döner 10 saniye sonra tekrar horlar.
Sabah uykusuzluktan şişmiş gözlerinizi görünce de kahvaltıda üzülür, gece yine horlar.

O yüzden apartman toplantısında keşke komşularınızla bir gece uyumayıp sesi araştırma kararı alınsaymış.

Yalnız haber zaytung haberi gibi.
Gece 2 de 3de otobuslerle duaya gelenler oluyormuş bilinmez sese

Ben bu tarz konularda "Dayanmak zorundasınız" dan tarafım. Hayvancağızlar zaten güvenli buldukları için ordalar; onlar için güvenli ortamı kim bilecek de nasıl taşıyacak?

Hatta resimli yazmis birde başlığa kedinin resmini atmis hdhshsh sonra mune abla resimli olarak banladi

Disi kediye tecavus edildigini iddia ediyordu shshsh
Aaaa hatırladım o konuyu ayırmaya çalışıyordu istemsiz olarak tecavüz gibi algılıyorum, kedi de durmuyo gidiyo filan diyodu bence cinsellikle ilgili bir sıkıntısı var bilinçaltında. Çok normal değil yoksa

Yalnız konu sahibi konunuz gerçek mi?
Seslerin horlamaya benzetilmesinin yanında sürenin de 1 ay ile tutturulmuş olmasından fena halde şüphelenmiş durumdayım.

İzninizle konudan çıkıyorum arkadaşlar.

Mesele vallahi uyumak değil. Ciddi anlamda ürkütücü. 2 senedir böyle bisey yoktu. Zaten uzun süre ne olduğunu çözemedik. Sürüngen vs sandık. Birde geceler sıcak olduğu için cam balkon açık uyumak bazı aileleri daha çok tedirgin etmis

Hatta resimli yazmis birde başlığa kedinin resmini atmis hdhshsh sonra mune abla resimli olarak banladi

Disi kediye tecavus edildigini iddia ediyordu shshsh
Ovv aklıma türk filmlerindeki 60+ kadınların, her erkek gördüğünde coşkun muamelesi yapması aklıma geldi.
Abla bayağı sıkıntılı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…