Baykuş Meselesi

Valla mümkünse neden olmasın. Pencereler kapalı iken bile uykudan uyandıran şu baykuş sesi neymiş bir aydınlanalım.
Yok pencereler kapalıyken gelmiyor. Konu sahibine de gelmiyordur kapalıyken muhtemelen. Abartmak istedi o. Normal insan horlaması işte. 2 kilo kuştan ne kadar ses çıkabilir zaten 😂

Amcanın biri kapı pencere açık uyuyup horlamış, ihale de zavallı hayvanlara kalmış işte. Soran olursa da baykuşlar horluyor deriz kim bilecek hesabı.. Hoş baykuşları da gören yok. Bir iki kişi gördüğünü iddia etmiş mi, gördüğünü sanmış mı öyle bir şey işte. Dediğim gibi bence horlayan amcanın biri ama amca horlayabilir çünkü o insan.
Bir de baykuşlar yabani değil mi? Okul bahçesine gelirler mi emin değilim🤷🏼‍♀️

Muhtemelen yavrulamışlardır. Şu an müdahale etmeseniz daha iyi. Seneye oraya gelmelerini engelleyecek çözümler üretin

Hanımlar merhaba, böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi. Ama artık kafayı yemek uzereyiz. Apartmanın yanında büyük bir lise var. Bahçesi çok geniş. Yaklaşık 1 aydır bahçeden horlama sesi geliyor geceleri. Biz en başta komşular balkonda falan uyuyor sandık. Fakat 2 hafta önce sesler ciddi anlamda artti. Ve muhtemelen bi hayvan diye düşündük. Düşünün bugün apartman toplantısı yapıldı sırf bu ses için. Çünkü uyutmuyor asla. Ve görenlerinde söylediği kadarıyla baykuşların okul bahçesine yuva yaptığı kararına varıldı. Gece çok sıcak olduğu için balkon cam açık uyuyoruz, geçen gece horlama sesi o kadar yakinimdan geldi ki kafayı yiyecektim. Şimdi bu baykuşları nasıl kovabiliriz canlarını acitmadan? Ben işin hurafe kısmında değilim bu arada. Ses ciddi anlamda insana kafayı yedirtiyor. Bir suru insanın bütün gece horladigini düşünün. Ve bu ses asla hafif bi ses değil. Nasıl kurtulacagiz bu dertten? Başına gelen, çözümünü bilen var mi?
Seni de evinden kovsalar nasıl olurdu bi düşün bakalım
Nedir bu hayvanların sizin gbilerden çektiği rshatsız oluyosanız kapatın kapınızı camınızı bi soğutucu edinin daha serin olur eviniz
Onların yuvasını bozmaya hakkınız yok
Onlar orada yaşıyolar gidene kadar bekliceksiniz yapacak bişy yok

Bir de Hannibal ve canniballar var ama şu saatte düşünmek istemiyorum. 😱

Çok beyefendi bir adamdı Hannibal Lecter
images

Pardon? Ben size hayvanları sopayı alın elinize kış kışlayın mı yazdım? Yada bir başkasına?
Hayvan sever olmak tanımını bu hassas yazılarınız yada bir kuşun yuvası bozmadığınız için ısrarla üstünüze alıp en çok ben hayvan severim siz canisiniz diyemezsiniz. Hadsizlik budur.
Size ve çok hassas düşüncelerinize güneşli günler dilerim. 😁

Peki çözüm öneriniz nedir? O hayvanlar oradan nasıl taşınmalı zarar vermeden?

Bebeğin sese alışması da klasik kaynana lafı. Sizinki alışmış, şanslısınız. Kardeşimin bebeği 14 aylık. Alışamadı. Ne yapacak peki konu sahibi de aynı şeyi yaşarsa? Şu korona zamanı küçük bebekle ev mi baksın? Bebeğe kulak tıkacı mı alsın? Bebek alışana kadar kendisi ve bebeği geceleri uyumasın mı? Bence siz evinizi verin, konu sahibi rahat etsin siz de hayvanların alanını isgal etmemek için çöle falan taşının.

Peki siz ne öneriyorsunuz?

Oldu ne kadar haklısınız degilmi.. taşla sopayla vuralım demiyorlar.. e bu hayvanlarda bunlara saldıralım insancıklar defolup gitsin demiyorlar nasil buyuk bi sorun yaratiyorlarsa artık gece evinize girip dolabinizi bosaltmaya calisiyor sanirim yada camınıza gelip haraç kesiyorlar hayvanlar orda yasamaya calisiyor sizin evinizde yasamaya calistiginiz gibi siz evinizde onlar sokakda ne guzel ayrılmıs iste artık kim rahatsız ise o gitsin degilsede sussun beklesin kimsenin kimseyi yerinden etme gibi bi isteği olamaz.. sizi rahatsız eden komsunuzun yeri geliyo kapisına bile cıkamiyorsunuz gucunuz sessiz bisey yapamayan canlilara yetiyor

Foruma giremediğim için alıntı yapılan bu saçma mesajı yeni görüyorum. Siz benim ne demek istediğimi zerre anlamamışsınınız cümlelerimi çarpıtmayın. Konu sahibi için de başvurabileceği merciyi önerdim zaten kendisi de teşekkür etmiş. Daha dikkatli okursanız mesajları insanları hayvan düşmanı gibi göstermeye çalışmaktan daha akıllıca bir iş yapmış olursunuz.

Foruma giremediğim için alıntı yapılan bu saçma mesajı yeni görüyorum. Siz benim ne demek istediğimi zerre anlamamışsınınız cümlelerimi çarpıtmayın. Konu sahibi için de başvurabileceği merciyi önerdim zaten kendisi de teşekkür etmiş. Daha dikkatli okursanız mesajları insanları hayvan düşmanı gibi göstermeye çalışmaktan daha akıllıca bir iş yapmış olursunuz.
Yoo ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ama sizin mantığınız evde rahat uyumaya çalıştıgından siz saglıklı düşünemiyorsunuz insallah oyle hayvanlar size rast gelmez ne akılalmaz düsünceleriniz var itfaiyeye haber ver ya hayvanat bahcesine yada dogaya salsın nedir şu an yasadıkları yer o canlıların doğası degil mi sizinmi doğanız sizmi yaşıyorsunuz bir tek dunya size mi ait bencilce düsünceleriniz sizi rahatlatabilir ama başka canlar icin can acıtıcı rahatsiz olanlar o zaman kendine kapsulden yer yapsın kimsenin olmadığı yerde yasasın yada hapse mi girsin...niye? rahatsız oluyorlar cünkü. Sizin soylediklerinizde o hayvanlar icin aynı sey ya dogaya salınsın ya hayvanat bahcesine kapatılsın mantıksız olan sizsiniz

Yoo ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ama sizin mantığınız evde rahat uyumaya çalıştıgından siz saglıklı düşünemiyorsunuz insallah oyle hayvanlar size rast gelmez ne akılalmaz düsünceleriniz var itfaiyeye haber ver ya hayvanat bahcesine yada dogaya salsın nedir şu an yasadıkları yer o canlıların doğası degil mi sizinmi doğanız sizmi yaşıyorsunuz bir tek dunya size mi ait bencilce düsünceleriniz sizi rahatlatabilir ama başka canlar icin can acıtıcı rahatsiz olanlar o zaman kendine kapsulden yer yapsın kimsenin olmadığı yerde yasasın yada hapse mi girsin...niye? rahatsız oluyorlar cünkü. Sizin soylediklerinizde o hayvanlar icin aynı sey ya dogaya salınsın ya hayvanat bahcesine kapatılsın mantıksız olan sizsiniz

Yav he he tamam öyle. Kesin. Aynen. Devam edin müthiş kafalar. Canınız sıkılmış sarın en başa yazın durun sabaha kadar. Benim bu kadar gereksiz münakaşaya harcayacak kadar BOŞ vaktim yok. Size istediğinizi vermeyeceğim. Bol şans.

Yav he he tamam öyle. Kesin. Aynen. Devam edin müthiş kafalar. Canınız sıkılmış sarın en başa yazın durun sabaha kadar. Benim bu kadar gereksiz münakaşaya harcayacak kadar BOŞ vaktim yok. Size istediğinizi vermeyeceğim. Bol şans.
Veremezsin zaten mantiksız

Valahi beni de yorumlayacaklar heralde ama ben de rahatsz olurdum kaliteli uyku uyuyamazsin bir kere o seste.ayrica ben isin hurafe kismina da takilirdim muhakkak ışık yakın dışarıya sanirim gelmezler

X