- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
-
- Konu Sahibi freudyenpsk
ya cok tatlıHanımlar merhaba, böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi. Ama artık kafayı yemek uzereyiz. Apartmanın yanında büyük bir lise var. Bahçesi çok geniş. Yaklaşık 1 aydır bahçeden horlama sesi geliyor geceleri. Biz en başta komşular balkonda falan uyuyor sandık. Fakat 2 hafta önce sesler ciddi anlamda artti. Ve muhtemelen bi hayvan diye düşündük. Düşünün bugün apartman toplantısı yapıldı sırf bu ses için. Çünkü uyutmuyor asla. Ve görenlerinde söylediği kadarıyla baykuşların okul bahçesine yuva yaptığı kararına varıldı. Gece çok sıcak olduğu için balkon cam açık uyuyoruz, geçen gece horlama sesi o kadar yakinimdan geldi ki kafayı yiyecektim. Şimdi bu baykuşları nasıl kovabiliriz canlarını acitmadan? Ben işin hurafe kısmında değilim bu arada. Ses ciddi anlamda insana kafayı yedirtiyor. Bir suru insanın bütün gece horladigini düşünün. Ve bu ses asla hafif bi ses değil. Nasıl kurtulacagiz bu dertten? Başına gelen, çözümünü bilen var mi?
Yazık bu hayvanlarda nereye gidecegıni şaşırdı ona bile artık biz karar veriyoruz değilmi ormanlar bahceler ağaclar yasayacak alanları kalmadı kocanız horlasa bu kadar rahatsız olmazsınız.. kovup ne yapacaksınız gercekten şaşılası kendi rahatınız icin baskasının düzenini bozmak bu cünkü o da bi canli allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah dogunca bebeginizde uyutmayacak belki sizi ama rahatsız olmayacaksınızHanımlar merhaba, böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi. Ama artık kafayı yemek uzereyiz. Apartmanın yanında büyük bir lise var. Bahçesi çok geniş. Yaklaşık 1 aydır bahçeden horlama sesi geliyor geceleri. Biz en başta komşular balkonda falan uyuyor sandık. Fakat 2 hafta önce sesler ciddi anlamda artti. Ve muhtemelen bi hayvan diye düşündük. Düşünün bugün apartman toplantısı yapıldı sırf bu ses için. Çünkü uyutmuyor asla. Ve görenlerinde söylediği kadarıyla baykuşların okul bahçesine yuva yaptığı kararına varıldı. Gece çok sıcak olduğu için balkon cam açık uyuyoruz, geçen gece horlama sesi o kadar yakinimdan geldi ki kafayı yiyecektim. Şimdi bu baykuşları nasıl kovabiliriz canlarını acitmadan? Ben işin hurafe kısmında değilim bu arada. Ses ciddi anlamda insana kafayı yedirtiyor. Bir suru insanın bütün gece horladigini düşünün. Ve bu ses asla hafif bi ses değil. Nasıl kurtulacagiz bu dertten? Başına gelen, çözümünü bilen var mi?
Horlamıyorlar, ötüyorlar bildiğim kadarıyla. Ötüşleri insan horlaması gibi.Baykuşların horladığını ilk defa duyuyorum. Bence kovmaya hakkınız yok. Camı kapatın, odaya da soğutucu koyun.
Aşırı aşırı bir sesten mi bahsediyoruz?Horlamıyorlar, ötüyorlar bildiğim kadarıyla. Ötüşleri insan horlaması gibi.
Aşırı aşırı bir sesten mi bahsediyoruz?
Evde durulamayacak, uyku uyutmayacak, kulaklık takılsa ya da cam kapatılsa bile rahatsız olunacak türden?
Bu minnoşcuk hayvanlar o kadar mı ses çıkarıyor?
Bilmediğimden soruyorum, bilene danışayım dedim
Horlamıyorlar, ötüyorlar bildiğim kadarıyla. Ötüşleri insan horlaması gibi.
Bildiğim kadarıyla gündüz uyuyan gece avlanan kuşlar bunlar. Haberleşiyorlar işte birbirleriyle.Ciddi ciddi horluyorlar sandım ama ben
Teşekkür ederim bilgilendirme için, yorumumu döşeyebilirimYok yav, üst kattaki amca balkonda horluyormuş gibi işte en fazla. Camı kapatırsan çözülür. Ki karşı binada falan değil bizimkiler, tam tepemizde.