- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bolca yapiyorm tabikideDişlerini fırçala. Zira tüm güven oradan başlıyor madam.
Aslnda kendimi sewiyorm oturmasini kalkmasini konusmasini bilen birymdr dolayisiyla pek hata yapmam aslnda sorunum ne oldugunu biliyorm ama ne yapacagmi bilemiyorm yukarda yazdmEvet evet.temiz ve bakimli olunca ozguven gelir fakat size gore yaptiginiz ufak bir hatada ( bi kelimeyi yanlis soylemek, belki terlemek yahut sizi tedirgin eden herhangi birsey) ic konusmalar baslar.
Aptamisin sen? Neden boyle davrandim ki? Salak durumuna dustum acaba hakkimda ne dusunuyorlar kesin beni cagirmayacaklar vs...
İcte o ic sesi durdurdugunuzda ve hayatiniza normal akisinda devam ettiginizde ozguven icin buyuk bir adim atmis olursunuz...
Bunun da tek yolu kendini sevmek kendibi her hatasi icin affetmek kendinden memnuniyet ve mukemmeliyetci olmamaktir...
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler.fizik olarak gayet guzelim ama sorunum bu iste istediğimi giyemyorm sacimi yapamyormHahahah allah seni kahkaha atmışım :) Bende eyelinersiz bakkala bile gidemiyorum, zaten çekik gözlerim :S
Özgüvenin neden yok ona bakmak lazım. Hangi konularda güvensizsin. İş hayatında mı fizik anlamında mı?
Başarısızlıkların varsa ve onlar başına kakılıyorsa illaki başarıların da vardır onları parlat.
Fiziki anlamdaysa beğenmediğin nerense onu değiştir.
Birde hepimiz insanız. Hepimiz doğup yaşayıp en nihayetinde ölüyoruz, kimse insan olarak bir diğerinden daha değerli değersiz değil. Herkes saygı duyulmayı insanca yaşamayı sevilmeyi hak ediyor. Kimse senin üstün olamaz hele ki maddi ve fiziksel konulardan. Gayen iyi ve ahlaklı inançlı bir insan olmak olsun.
Müge ablandan inciler
Ayni benim kapanana kadarki halim towbe yaa gunaha girecemBwnim sacim fonlu olunca ve eyelinerim duzgun olunca artiyor.
dalga gecmiyorum yuruyusum, insanlara bakisim falan degisiyor.
Aynen benim de öyle ama benim ilk sırada kilo almadıysam ideal kilomdaysam ve saçım temiz ve şekilliyseBwnim sacim fonlu olunca ve eyelinerim duzgun olunca artiyor.
dalga gecmiyorum yuruyusum, insanlara bakisim falan degisiyor.
Herkes Ömründe en az bir kez bu soruyu sormuştur kendine.bunu düşün.yani çevrendekileri o kadar büyütme gözünde.yoluna girer.hepimiz insanız hatamızla doğrumuzla.sal gitsin.Mrb arkadaslar.bunu merak ediyorm sizce insanin ozguwenini artırması icin neler yapilabilir..
Ozguwenin nasl yazldgni biliyorm.sadece günlük hayatta arkadaşlarla yazisirken v leri w yazyorm alışkanlık olduğu için öyle kullanmisim.ne iyi olmus uyarmaniz birden özgüVenim yukseldi.Özgüveni doğru yazarak başlayabilirsiniz.
Başörtüyle de özgüvenin bir alakası yok bence. Önemli olan örtünün içindeki, saçların altındaki değerli olsun.
Ozguwenin nasl yazldgni biliyorm.sadece günlük hayatta arkadaşlarla yazisirken v leri w yazyorm alışkanlık olduğu için öyle kullanmisim.ne iyi olmus uyarmaniz birden özgüVenim yukseldi.