bayanlar özgüwen nasil yükseltilir

Bu çocukluktan mirastır kişiye. Özgüveni aile miras olarak bırakır. Çok az bir kısmı kişisel olarak geliştirilir. altındaki tuğlalara bakmak lazım maalesef.
Sen sonradan baya zorlarsan biraz yol katedersin ama ailenin verdiği gibi olmaz. bu aynen Alla'ın verdiği elin kaza sonucu kesilip protez takılması gibidir. Asla orijinal gibi olmaz ama iş görür gibi...

Cok tesekkur ederm herkese.ben akilli guzel bi bayanim bi arkadasin dedigi gbi benimde sacim fonlu makyajm yapiliyken daha ozguwenli oluyorm.yalniz boyle gezemiyorm cunku kapandm.bilmiyorm kapalyken olmuyo ozguwenim onceden gayet ozguwenli we mutlydm kendimi begeniyor we sewiyorm ama acikken daha rahatm iste bilmiyorm kendimi daha iyi hissedince insanlara iletisimimde degisiyor.acik olupta oyle mini falan gymem zaten yani sadece sacm acik olur.ama bi yandanda kapandm 8 sene oldu ama hic alisamadm Rabbimin emri diyorm ama niye kendimi ozguwensz hissedyorm sonra Allahm affedecek belki dyorm ama kullar daha zalim tabi dusunsenize 8 sene oldu herkes beni boyle biliyo.kapalykende yine darpaca kot giyiyorm makyaj yapyorm yani onuda layigiyla yapamyorm bilmiyorm bilemiyorm

Evet evet.temiz ve bakimli olunca ozguven gelir fakat size gore yaptiginiz ufak bir hatada ( bi kelimeyi yanlis soylemek, belki terlemek yahut sizi tedirgin eden herhangi birsey) ic konusmalar baslar.
Aptamisin sen? Neden boyle davrandim ki? Salak durumuna dustum acaba hakkimda ne dusunuyorlar kesin beni cagirmayacaklar vs...
İcte o ic sesi durdurdugunuzda ve hayatiniza normal akisinda devam ettiginizde ozguven icin buyuk bir adim atmis olursunuz...
Bunun da tek yolu kendini sevmek kendibi her hatasi icin affetmek kendinden memnuniyet ve mukemmeliyetci olmamaktir...
Aslnda kendimi sewiyorm oturmasini kalkmasini konusmasini bilen birymdr dolayisiyla pek hata yapmam aslnda sorunum ne oldugunu biliyorm ama ne yapacagmi bilemiyorm yukarda yazdm

Hahahah allah seni kahkaha atmışım :) Bende eyelinersiz bakkala bile gidemiyorum, zaten çekik gözlerim :S

Özgüvenin neden yok ona bakmak lazım. Hangi konularda güvensizsin. İş hayatında mı fizik anlamında mı?
Başarısızlıkların varsa ve onlar başına kakılıyorsa illaki başarıların da vardır onları parlat.
Fiziki anlamdaysa beğenmediğin nerense onu değiştir.

Birde hepimiz insanız. Hepimiz doğup yaşayıp en nihayetinde ölüyoruz, kimse insan olarak bir diğerinden daha değerli değersiz değil. Herkes saygı duyulmayı insanca yaşamayı sevilmeyi hak ediyor. Kimse senin üstün olamaz hele ki maddi ve fiziksel konulardan. Gayen iyi ve ahlaklı inançlı bir insan olmak olsun.

Müge ablandan inciler :KK70::KK70:
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler.fizik olarak gayet guzelim ama sorunum bu iste istediğimi giyemyorm sacimi yapamyorm

kimisi ne yaparsan yap sünepedir o ayrı da sen bu grupta değilsin diye umuyorum ve kişisel bakım genel kültür para diyorum

Kendimi seviyorum
Her sabah aynaya baktığımda gulumsuyorum ve kendime yine çok güzelsin diyorum :KK53:

Mrb arkadaslar.bunu merak ediyorm sizce insanin ozguwenini artırması icin neler yapilabilir..
Herkes Ömründe en az bir kez bu soruyu sormuştur kendine.bunu düşün.yani çevrendekileri o kadar büyütme gözünde.yoluna girer.hepimiz insanız hatamızla doğrumuzla.sal gitsin.

Özgüveni doğru yazarak başlayabilirsiniz.

Başörtüyle de özgüvenin bir alakası yok bence. Önemli olan örtünün içindeki, saçların altındaki değerli olsun.

Ben sinirli olunca özgüvenim tavan yapıyor.

Özgüveni doğru yazarak başlayabilirsiniz.

Başörtüyle de özgüvenin bir alakası yok bence. Önemli olan örtünün içindeki, saçların altındaki değerli olsun.
Ozguwenin nasl yazldgni biliyorm.sadece günlük hayatta arkadaşlarla yazisirken v leri w yazyorm alışkanlık olduğu için öyle kullanmisim.ne iyi olmus uyarmaniz birden özgüVenim yukseldi.

Ozguwenin nasl yazldgni biliyorm.sadece günlük hayatta arkadaşlarla yazisirken v leri w yazyorm alışkanlık olduğu için öyle kullanmisim.ne iyi olmus uyarmaniz birden özgüVenim yukseldi.

İkinci ve üçüncü cümlem sizi kırmak ya da bir şey ima etmek için değildi. Yanlış anlamayın. Genel bir şeydi. Kapansanız da değişen bir şeyin olmadığına, asıl değerli olanın aynı kaldığına dikkat çekmeye çalıştım.

Özgüven doğuştan gelir ya. Eyeliner varken gelen, para varken gelen, saç fönlüyken gelen, ama bunlar yokken giden şey özgüven değildir. Muhtemelen başka bir şeydir.

Nedir yani, eyeliner varken saygı duyulmayı bekleyen bir insansın ama yokken ezip geçsinler mi seni? Bu mu özgüven anlayışınız ya. Nolur yapmayın.

• Beğen
Reactions: K_G
X