Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kızlar kocam bugün yolculuktan döndü 2 tane parfüm getirmiş bana birini sevmedim(dkny) ama femme Bir harika(boss)

Ben Caroline Herra 212 Kullaniyorum,tenime çok Uyuyor.tavsiye Ederim,bambaşka Bir Koku

anket kısmında da sormuşlar hangi parfüm diye bu konu tam benlik ben bir parfüm delisiyim alamazsam mutsuz olurum her zaman orjinalini kullanırım taklitlerinin çoğunun kokusu orjinaliyle uzaktan yakından ilgisi yok kalıcı da değiller.
orjinaller pahalı ama taklitede para veriyosunuz bence taklite vereceğinize yerli parfüm alın ama orjinal alın.
benim vazgeçilmez parfümlerim :
Salvadore Ferragaus=incanto(dream)
Nina RICCI=premier jour
BVLGARI:Extereme
Escada=Sentiment
Dior=Addict
212 sexy

Nina RICCI=love in Paris ide beğeniyorum henüz satın almadım.şu an en çok kullandığım incanto dream çok tatlı.zaten yazlık kışlık ayrı kullanıyorum her parfüm her mevsime gitmz.

Avon Rare goLd müthiş bişi kızlar deneyin birde bu aromel kozmatikin Match edp si de guzel kokuyo tatli bi kokusu var sexy :)

nereye giderseniz gidin,sizin ordan geçtiğinizi bilecekler..hangi ortama girseniz,kullandığınız kokuyu merak edecekler..üç ay önce giydiğiniz gömleği askıdan alıp giyin,parfümünüzün kokusu üzerinde duruyor olacak...İster misiniz...öyleyse not alın...KENZO JUNGLE..

avon'dan EXORDİNARY .....muhteşem bir kokusu var bütün arkadaşlarım çok beğeniyorlar.herkese tavsiye ederim

lolita lempicka üstüne parfüm tanımam. Özellikle buğday tenlilere tavsiye ediyorum

ben chopard wish den başka kullanmadım kullanmamda.tene uyum çok önemli parfümde..

ultraviolet çok hoş kokuyor ve çok kalıcı. parfümlerin benim gibi teninde kalmadığından şikayetçi olanlara önerilir.

Ben mecburen hypnotik possıon kullanıyorum
niye mi mecburum havaalanından almaları için Hypnose sipariş etmiştim ama hypnotik vermişler. Tabi ben de almak zorunda kaldım.
Hypnose süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…