• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ya ben christina agulera nın by night ı beğenmiştim şişesini yani:1: ama royal desire ı daha çok beğendim netten bulabilirmiyim uygun fiyata..:26: varmı önerebileceğiniz bi yer

netten bilmiyorum ama rossmanda satılıyor indirimlerini takip edersen uygun fiyata alabilirsin.bende gündüz kokusu var açık renkli şişesi onu kullanıyorum herkes çok beğeniyor onuda tavsiye ederim

seksy , elegant , asil ve şık bır parfüm.tek kelımeyle muhteşemmmmmmmmmmmm:):16::16::16::16::16::16:
chanel coco matbazel

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 553179 kızlar bu parfümü kullanan oldu mu ? fikir istiyorum lütfen :34:

canım ben kullanmadım ama denedim bence çok hoş bir koku erik gül ve baharatlar var içinde ilk ekşimsi gibi kokuyor ama sonradan çok tatlı bir kokuya dönüşüyor kalıcılığı da oldukça iyi bence,bende bu yılbaşı almayı düşünüyorum hatta :)

$31963.jpg

Carolina Herrera CHHC Ben bu kokuyu çoook seviyorum çok fresh bi çiçek kokusu ve şişesi çoook güzel :)

canım ben kullanmadım ama denedim bence çok hoş bir koku erik gül ve baharatlar var içinde ilk ekşimsi gibi kokuyor ama sonradan çok tatlı bir kokuya dönüşüyor kalıcılığı da oldukça iyi bence,bende bu yılbaşı almayı düşünüyorum hatta :)

sağol canım, aldım sonradan. güzel bir koku , kadınsı ve romantik. ama ilkbahar ve yaza daha uygun gibi, kış için biraz hafif gibime geliyor. :12:

kızlar sonunda bugün lady million alabildim :64:..kaç zamandır almak istiyordum kısmet olmamıştı bugüne kadar...harika bir parfüm,bana çok uydu,çok sevdim...:21::9:
en son givenchy very irresistible almıştım bana gitmedi bi türlü bitiremedim hatta:44:...hiç sevmedim o kokuyu..ama lady milliona bayıldım..tavsiye ederim bi deneyin mutlaka :16:

geçenlerde kenzo hafif geldi diye bi değişiklik olsun dedim by night la üstüste sıktım muhteşem oldu valla:1:
kenzo çikolata gibi herkes bayılıyor çok güzel bi kokusu var ikisininde
$KENZO-~1.JPG$nd_6714.jpg

Benim 8 yildir daima kullandigim parfumler vazgecilmezlerim CHANEL N*5 ve L'eau Ambrée PRADA ,baska nefis parfumlerimde var fakat bunlar hic vazgecmeyecegim kokular esimde bayiliyor , bazi parfumlerde varki cekilmiyor hemen temiz hava almak geliyor insanin icinden , bu bakimdan bunlari tavsiye edebilirim gonul rahatligiyla .$m4170433_P96066_princ_la.jpg$m99558_P94516_princ_hero.jpg

miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

Hunca Carmina Kesinlikle öneriyorummm. .
Hem fiyatı Çook uygun hemde baya etkili denemelerle sabit =)

Kizlar hala parfum aramaktayim.. Fresh parfumleri cok seviyorum fakat kış icin simsicak bi koku istiyorum sekerli ve baharatli olmayan cunku ilk defa fresh kokulardan baska parfum kullanicam :) cok agir olmayan dedigim gibi bir parfum onerebilir misiniz?

Back