• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Çiçekli olmayan ve şekerli olmayan odunsu sexy koku önerirmisiniz arkadaşlar, spor giyiniyorum genelde.

kızlar ya bende parfümü ağır olmayacak böyle temizlik kokacak yani banyodan yeni çıkmıs gibi ko kacak bir koku arıyorum ama uygun fiyatlıda olmalı en fazla parfüme verebileceiğim para 50 tl yani öğrenciyim anca param kendime yetiyo :)) öneriniz olursa cok sevinirim

kızlar ya bende parfümü ağır olmayacak böyle temizlik kokacak yani banyodan yeni çıkmıs gibi ko kacak bir koku arıyorum ama uygun fiyatlıda olmalı en fazla parfüme verebileceiğim para 50 tl yani öğrenciyim anca param kendime yetiyo :)) öneriniz olursa cok sevinirim

david beckham intimately :12:

Escadanin yeni yaz kokusda fena degil, sekerimsi kiraz agirlikli bi kokusu var.
Escada kokulari bana fazla sekerimsi gelir normalde ama bu o kadar agir olmamis.
Yazin kullanmayi düsünüyorum

Escada-Cherry-In-The-Air-Eau-de-Toilette-Spray.jpg

canım bulgarı blv ( mavı şişe)
ayrıca mıracle tam temızlık kokusudur.:16::16:

miracle hayranları eğer paranız biter de alamazsanız emotion un violet kokusuna bakın.çok benzer kokular.

ben armani aqua di cio kullandım gayet güzel
yasemin esanslı mis gibi,sizde benim gibi yasemin kokusu seviyosanız tavsiye ederim =)

Merhabaa bana baharda ve yazın kullanabileceğim, yaşıma ve ten rengime gidebilecek (18 yaşındayım ten rengim de açık buğday) parfüm önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum :16: Gidip hepsini deniycem önerilerinizin hepsi için çok sağolun şimdiden :)

Merhabaa bana baharda ve yazın kullanabileceğim, yaşıma ve ten rengime gidebilecek (18 yaşındayım ten rengim de açık buğday) parfüm önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum :16: Gidip hepsini deniycem önerilerinizin hepsi için çok sağolun şimdiden :)

Elizabeth Arden Green Tea güzeldir fresh , hafif sonra Kenzo Leau Eau Par ve Dolce Gabbaba Light blue , bunların hepsi aşağı yukarı aynı sınıftandır fresh , taze , temiz yeşil notalar barındıran kokular ,
Marc Jacob DOT parfümü de güzel olur aslında sana :) o biraz daha meyveli ve şekerli bir kokudur.

aşağıdakilere de bir göz at istersen ;)

Mrs.Busy Bee: ELIZABETH ARDEN

Mrs.Busy Bee: MARC JACOB

Elizabeth Arden Green Tea güzeldir fresh , hafif sonra Kenzo Leau Eau Par ve Dolce Gabbaba Light blue , bunların hepsi aşağı yukarı aynı sınıftandır fresh , taze , temiz yeşil notalar barındıran kokular ,
Marc Jacob DOT parfümü de güzel olur aslında sana :) o biraz daha meyveli ve şekerli bir kokudur.

aşağıdakilere de bir göz at istersen ;)

Mrs.Busy Bee: ELIZABETH ARDEN

Mrs.Busy Bee: MARC JACOB

Coook tesekkur ederim bakicam bu dediklerine :) Marc Jacobs Dot cok aklima yatti sanirim aradigima en yakin olan o cunku cok fresh bisey istemiyorum kolonya gibi geliyor bana biraz oylesi :)
Baska onerisi olan varsa duymak isterim??

Back