• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

favori parfümüm kesinlikle hugo boss intense harika sıktığınızda kendinize aşık olabilirsiniz arkadaşlar o kadar diyorum :)Not:teninize uygun parfümü seçmeyi unutmayınız

hanımlar, bu equalin hani böyle kiremit rengine yakın bronzumsu renkte bi deodorantı var ya, o tarz ya da emotion un yeşil renklisi benzeri bir kokuya sahip ve kalıcı parfüm var mıdır? equalin parfümünü hiç denemedim ama deodorantın kokusu gideceğim yere varmadan uçuyor, büyük çanta da sevmiyorum falan işte...

Arkadaşlar ben bayramda sevilden paco rabanne black xs parfüm aldım.Aslında britney spears fantasy alıcaktım ama gittiğim şubede yokmuş bende şekerli istediğimi söyleyince bana bunu dior cherie ve birkaç parfüm daha gösterdiler. Bütçemi fazla zorlamak istemedim çünkü 2. ürüne olan yüzde 30 indirimle clinique chubby stick alıcaktım.Dior fiyatı fazlaydı bende ne yapsam bilemedim o an böyle bi hışım alıverdim.Ama eve gelince tam benlik bir parfüm olmadığını farkettim.Fantasy alsaydım daha mı iyiydi? Kullananlar varsa black xs sonradan daha yumuşak bir koku olur mu? Yada black xs koklayanların düşünceleri neler bana bi yardımcı olur musunuz. Birde kalıcı değil ya sinir oldum yanlışlıkla edt almışım ben edp sanıyordum.Mecburen travalo alıp gün içinde tazelicem birde ona 30 lira bayılıcam buarada yaşım 17

herkesin koku zevki farklıdır ama ben bi parfüm delisi olarak size bikaç tavsiyede bulunayım her kokuyu sevemiyorum ve kullandıgım bikaç tane koku var ki herkesin mtlaka duyduklarında ismlerini istedigi parfümler :)

tresor midnght rose cok kalıcı bı koku olmamasına ragmen sureklı kendınızı koklamak ısteyp vazgecemeyecegnz hafıf ve cekıcı bı koku =)

Tous In Heaven sadece sevil parfümeride satılıyor ınanılmaz cekici bir koku bayılcagınıza eminim anans ıhlamr bergamt ve krmızı meyve karısımı cok tatlı bir koku :)

givenchy dahlia noir bu kokuyu ilk sıktıgımda elım burnuma yapıstı oylece gezdık dıyebılrm =))) ve ıkı hafta rahat kıyafetımde kalmıs kokusu =) pudramsı bebek kokusu dıyorum ben kokuya..

narciso rodriguez bu koku angelina jolienin kokusu pudramsı ve hos bir koku =)

dolce and gabbana the one basta baharatımsı bı koku sora vanılyaya donen seksı bır koku hos seviyorum bunu da

Son düzenleme:
Tabi Chanel Chance.
Kızlar bir daha netten alışveriş yapmıcam, dilim yandı. Douglas'tan bakıcam başka nereleri tavsiye edersiniz? orj

Son düzenleme:
kış için en çok sevdiğin lancome hipnoz :) mükemmel kokuyo :) biraz ağır olduğu için kışın kullanılması baymaz en azından :)

Arkadaşlar bir koku listesi yaptım. Artık böle oryantal kokuları ya da dkny be delicious gibi kokuları istemiyorum (çocuk kokusu gibi)
Kadınsı koksun ve kalıcı olsun. Buda neymiş desin insanlar. Ama herkeste de kokmasın:)

Bvlgari Jasmin Noir

Givenchy- ????

Lady Million

Lolita Lempika

Sexy Grafitti

Chanel Chance

Armani Code

Escada Magnetizm

Gucci Envy me or Guilty

YARDIM!!!!!

forumda bır arkadaş hanımeli kokan bır parfüm istemışti.Başlığı göremediğimden buraya yazıyorum.ben kokusunu bılmıyorum arkadaşım tavsıye etti dupont leau femme parfümünü bulunduğum yerde bu marka yok.sizler koklayıp yorum yaparsınız.:34:

Wish of love
Little black dress
Lacoste classic
Outspoken

Hepsini kullanıyorum,hepsi de çok hoş bence :) Özellikle Outspoken'ın mor renklisine ve Lacoste'a hastayım :)

ya ben christina agulera nın by night ı beğenmiştim şişesini yani:1: ama royal desire ı daha çok beğendim netten bulabilirmiyim uygun fiyata..:26: varmı önerebileceğiniz bi yer

verona ve bruno banani benim en sevdiğim parfümler ama ikisi de Türkiye'de yok nedense... Verona Bulgaristanda satılıyo sadece şu aralar getirecek kimseyi bulamadım.
Bruno bananimde bitmesin diye gıdım gıdım sıkıyorum offf

Kışlık bır parfüm :)azzora vısıt:16::16::16:
seksi, şehvetli ve odunsu notalar hakım ben beğendim tek fıs yeter .Kendimi koklamaktan mest oluyorum şahane bır şey.:34:

Eklentiler

• $nd_30.jpg
    $nd_30.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 42
kızlar bana parfüm önerisinde bulunabilecek olan??? :34:

Daha önce armani idole ve alien kullanmış biri olarak bu tarza yakın parfümler arıyorum...

Back