• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

12 Ekim Günü yayınlanan Derya Baykalın programında Özlem Yıldız parfümünden bahsetmiş izleyenler varsa Parfümün ismini söyleyebilirlermi lütfen !!!!!!!!!!!!
Şimdiden teşekkürler

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine "Thierry Mugley ALIEN" aldım , önceleri şişesini çok beğendiğim için almak istiyordum ama şişeyi koklamam arkamı dönüp gitmeme yetiyordu ,
Bu hafta arkadaşımın da ısrarıyla bileğime sıktırdım , bir kaç dakika bekledikten sonra tamamen farklı bir koku oldu o beğenmediğim parfüm .
Sıra dışı diğer parfümlere hç benzemiyor , ilk sıktığınızda çok ağır gelebiliyor ama sonrasında romantik tatlı bir koku sarıyor etrafınızı
Favori parfümüm Dior Hıypnotıc Passion ın önüne geçmiş durumda şuan , çok ta kalıcı , şişesi deseniz ödüle layık :12:
30 ml lik almıştım ama tekrar gittiğimde 100 mllik alacağım:52:

armani code kullanan var mı kızlaarr nasıl kokusu $armani-code-perfume-shop_01.jpg :43:

Chopard Casmir görüyorum sanki orada ? tarif edebilirmisiniz merak ettiklerimin arasında

yoğun bi vanilya kokusu bekleyerek büyük umutlarla almıştım ama tarçını vanılyadan baskın geliyor burnuma,netten aldım denemeden.ilk gün denemek için sıktım sadece,kar falan yağınca kullanırım sanırım,tam kışlık bi koku :9: elinde farklı kokular varsa değiştirebiliriz valla :9:

yoğun bi vanilya kokusu bekleyerek büyük umutlarla almıştım ama tarçını vanılyadan baskın geliyor burnuma,netten aldım denemeden.ilk gün denemek için sıktım sadece,kar falan yağınca kullanırım sanırım,tam kışlık bi koku :9: elinde farklı kokular varsa değiştirebiliriz valla :9:

Hımm tarçın , önce denemem lazım dışarıda ;) beğenirsem olabilir ,

favorim avon fantasy star. windscape ve little black dress de sevdiklerim arasında. windscape daha çok günlük bir koku,ferah yani. little black dress ise bambaşka bi dünya tavsiye ederim.

YSL-Elle

CH- 212 VIP VE 212 Sexy

Lancome-Hypnose Bunlar benim uzun süredir kullandığım ve felaket çekici parfümler :):16:

Bayramdan sonra alacağım ilk parfüm Marry me , tarif edemediğim bir kokusu var , Diğer parfümlere benzemiyor ama çok yabancı da gelmedi bu koku bana , küçüklüğümden anımsıyorum sanki , ama çok çok çok beğendim :52::52::52:

Bayramdan sonra alacağım ilk parfüm Marry me , tarif edemediğim bir kokusu var , Diğer parfümlere benzemiyor ama çok yabancı da gelmedi bu koku bana , küçüklüğümden anımsıyorum sanki , ama çok çok çok beğendim :52::52::52:

neye benziyor peki ? çiçeksi? baharatlı? :12:

neye benziyor peki ? çiçeksi? baharatlı? :12:

Sorun orada zaten tarif edemiyorum . :1:

Tatlı ama şekerli değil , çiçeksi ama çok hafif değil , hoş zarif bir koku

Nette notaları böyle anlatılmış

Lanvin Marry Me romantizmin ve heyecanın içinde olduğu büyülü bir aşk iksiri.
Marry Me çiçeksi notalarının harmanlanmasından oluşmuş zarif bir duygusallık.
Lanvin Marry Me notaları: Üst notalarda acı Tunus portakalı ve kırmızı frenk üzümü; orta notalarda manolya, kırmızı gül ve yasemin; alt notalarda sedir ağacı ve misk.

Son düzenleme:
Back