• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

moschino nun glamour u ve britney spears ın circus fantasy si amor amor a çok benzetilmiş.amor amor un en çok hissedilen notaları frenk üzümü ve vanilya.sen de buna göre yeni parfümünü seçebilirsin.
aa bi de avon un little red dress i de amor a benziyor

Merhabalaar önerilerinize çok çok ihtiyacım var.Yaşım 16 ve sonbahar için kullanılabilecek, hafif ama kalıcı ve kendini belli eden bir genç kız kokusu arıyorum :17: günlük okula falan kullanacağım, buğday tenliyim :40: Bir de babam yurt dışına gideceğinden malum parfüm fiyatları orada daha uygundur, bahar için de hoş bir koku önerirseniz sevinirim :1: Çok kişinin kullanıyor olması önmli değil benim için, yaşıtlarımın çoğu Candy ve Burberry kullanıyor, bunlar öneride olmazsa daha iyi olur benim için

Şu zamana kadar şunlar önerildi:
Davidoff-Cool Water (almayı düşünüyorum)
Britney Spears-Fantasy (kararsızım acaba alsam mı)
Escada-Magnetism (almayı düşünüyorum)
Nina Ricci-Nina (denemiştim güzel kokuyor ama yaz için daha iyi sanki kalıcı gelmedi bana)
DKNY-Be Delicious (önceden kullandım, çok seviyordum kokusunu ama artık başka bir şey alayım)
DKNY-Be Delicious Red (çok merak ediyorum, yaşına gider dediler)
DKNY-Fresh Bloom (çok kararsızım bu koku hakkında, çok kendini belli eden bir koku değil aslında okula iyi)

Tommy Hilfiger-Tommy Girl (seveni çok ama sevmeyeni de çok)
Ralph Lauren-Ralph (bir forumda bunun kadar önerilen başka parfüm var mı bilmiyorum ama düşünüyorum)
Lacoste-Touch Of Pink (seveni ve önereni çok biliyorum ama ben zamanında kullanmıştım ve pek kalıcı olmamıştı :26: )
Lacoste-Pour Femme (bir arkadaşım kullanıyordu, çok güzel kokuyordu ama kalıcı mı acaba)
Paco rabanne-Ultraviolet (adını çok duydum, çoook merak ediyorum)
Davidoff-Echo (bir dönem kuzenimle birlikte kullandık ama hem kalıcı değil hem de bahara daha iyi olur bence)
Issey miyake- leau dissey (böyleydi galiba ismi, bir zamanlar almak için aramıştım ama bir türlü bulamamıştım nedense, merak ediyorum)

Bu liste uzayıp gidiyor ama bunlar en çok söylenenler, aralarından birkaçını kullandım zaten yanında da belirtmişim.Şimdi diyen olur git dene hepsini diye ama gidip bütün parfümleri koklayacak burun yok ben de, üstelik bunları satan bi tekin acar bir de boyner var burada ikisi de uzak bize ve ikisinden de nefret ediyorum, ne zaman annemle gitsek dünya kadar para harcamadan çıkamıyoruz (özellikle cilt ürünlerine) :1:
Sizden ricam bana bu listeden 2-3 parfümü veya kendiniz birkaç parfüm önermeniz, burada bir sürü parfüm tutkunu var umarım yardımcı olursunuz :40:

çook uzattım konuyu ama :1:

tatlımm issey miyake çok güzel böyle hafif bir koku =)
ralph lauren de hep öneriyorlar bana hafif bir koku istiyorum dediğimde kokladım denedim güzeldi =))

marks&spancer markasıyla satılan parfümler hakkında fikri olan var mı? kalıcılıkları nasıldır, özellikle florentyna yı merak ediyorum???

marks&spancer markasıyla satılan parfümler hakkında fikri olan var mı? kalıcılıkları nasıldır, özellikle florentyna yı merak ediyorum???

Florentyna yı bilmiyorum ama bitane vardı dışı siyah şuan adı aklıma gelmiyo onun kadın ve erkek versiyonu, ikisi de çok güzeldi ama gel gelelim hiç kalıcı ve etrafa duyulan kokular değil özellikle kadın olanı. Diğerini bilmiyorum ama testerdan denerseniz bir fikriniz olabilir:49:

diorisimo..c.dior..
zambak kokusu çok doğal..ama orjinal olmasına ve yoğun bir çiçek kokusu olmasına rağmen kalıcılığını yakalayamadım ne yazıkki...

Şekerli koku sevenlere :)
Kullandığım Parfümler;
PRADA CANDY
ESCADA MAGNETİSM
ESCADA MAGNETİC BEAT

Yaz kokularım da;
Versace YELLOW DIAMOND
Versace BRIGHT CRYSTAL
Marc Jacobs LOLA
ARMANI ACQUA DI GIO

bi sürü tavsiye herkesin fikri ayrı tarzlar farklı napsak KK şu siteye bi koku bölümümü eklesek ne :)) :16:

Thierry Mugley ALIEN ALIEN ALIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herkes soruyor bu koku hangi koku diye..cok begeniliyor.. cokta kalici !!
Orijinali cok pahali helede türkiyede baktim ates pahasi, ben Almanyadayim burada idare ediyor..
D&P deki Parfümde Kalici.hemde uygun..:)

Back