Bayanlar için Parfüm önerileriniz

tommy girl:) daha genç kızlara uygun, bıcır bıcır bir parfüm beklemiştim ama oldukça çiçeksi, daha olgun bayanların da kullanabileceği bir parfüm. başlarda değil de zaman geçtikçe hafiften jadore kokusu aldım. girl yazdığına bakmayın woman aslında o:)

canım buberry body ne kokuyor nasıl bırşey?

canım bence çok nitelikli bir koku değil..musk kokusu vardır ya narciso rodr. for her ün siyahındaki o soğuk koku o koku üst notası,bunu çok az da yumuşatan şeftali var..odunumsu bir koku..öyle buram buram bir koku yaymıyor etrafa..ben pek sevmiyorum..

Şuan Victoria Secret bombshel ve dream angels kullanıyorum.

çok ağır ve şekerli kokuları yok..eğer şekerli koku severseniz noir tease kullanbilirsiniz..

ben katilmiyorum arkadasimiza..parfümü sevdigimdendir belkide. Ben özellikle etrafa koku yaydigi icin aldim,ki buda Parfümerideki calisan bayan tarafindan önerilen bir Parfüm oldu. Gucci Guilty, Gucci Flora, ve bunlar haric bir kac parfüm daha denedim. gercekten hicbiri bunun kadar kalici degildi.

Bence deneyin ve görün:) Herkesin zevki farklidir. Ben sahsen cok sevdim bu kokuyu, kolay kolay birakmam

çiçeksi kokular tüm yaz mis gibi :)))

Eklentiler

• $dsc08905.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 56
chanel chance tendre çiçek kokusu yaz için ideal hafif ve soft etrafına mis gibi çiçek kokuları yayıyorsun günlük kullanılabilir

versace versus limonlu ve fresh bir koku ferahlık veren ama sık tazelenmesi gereken bir koku gündüz kullanılabilir

lady millionnn daha oryantal yaz akşamlarında daha çok kullanılabilecek oldukça da kalıcı

bende denedim fakat koku tenimde çok ağırlaştı ve berbat oldu oysa oldukça kalıcı bir koku ben buğday tenliyim tenim de bayağı kurudur kolay kolay parfüm kalıcı olmuyor o nedenle çok parfüm deneyip alıyorum

Odunsu kaşmir, kremsi vanilya, şehvetli kehribar ve misk ise bu eşsiz ve baştan çıkarıcı kokunun temel notalarını oluşturuyor.

Yazın gece kullanımı için daha uygun,gündüz sıcakla koku ağırlaşıyor ve tabiki 30 yaş ve üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…