Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Merhaba ben hafif tatlimsi ama ferah bı çiçek kokusu olan bı parfüm arıyorum. Kokladkca koklayasim gelsin. Ama tatlı dedim diye byle şurup gibi kokan birşeyde olmasn ferah bı koku olan istiyorum ama az birazda çekici bı koku olsun. Kalıcı olsun ve mesela geçtiğim yerde bı süre kokum kalsın istiyorum yada en azından bı kaç saniye dursun ama baymasın :) byle bı parfüm varmı bana onerebiliceginiz :)

bende beyonce heat kullanıyorum.çok hoş bir koku.Fakat yaz için daha meyve çiçek karışımı bir koku arıyorumm önerilerinizz???

bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm

bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm

hugo boss'a ben de bakacaktım.daha da merak ettim şimdi.genel olarak birşey sorucam,lolita lempicka kış parfümü mü yoksaa yaz parfümü mü?ilkbahar yada sonbahara da uyarmı? pudralı koku denmiş,o zaman ilkbahara uygundur diye düşündüm ben,,

açıkçası lolita kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan biliyorum o daha çok yaz kokusu o da şekerli ve çiçeksi bir kokusu var.ama ikisini de dene öyle karar ver bence.şahsen hugo boss intense den gayet memnunum

xxxx buraya bakın burda her turlu parfum var :)) ben burdan alıyorum parfumlerımı makyajlarımı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
walla arkadaşlar neyi alacağınızı değil ama almayacağınızı söyleyeyim :)) elizabeth arden 5th avenue aldım internetten kokusu çok hoş çiçek kokusu... herkes beğendi ama hiç ama hiç KALICI değil... netten okumuştum kalıcı olmadığını ama tene bağlamıştım nedenini...tenle alakası yokmuş...bu parfüm hangi tende olursa olsun hiç kalıcı değil (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…