• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

GUCCI GUILTY
Armani - Emporio Diamonds
Chanel Allure
jean paul gaultier

ben genelikle bunlari daha cok seviyorum... herkezin teninde farkli bi bir kokusu var ama ben genelikle suanki bu donemimde bu 4'dune asigim

gece ve kış kokusu olarak çok etkili bence..ilk baştan ağır gibi gelebilir ama 1 saat sonra cilde oturduğunda muhteşemmmm..
roberto cavalli

$images[1].jpg

ya ben chanel chance kullanıyorum bayadır ama sıkıldım artık yeni bir parfüm sipariş ettim kokusunu hiç bilmiyorum umarım güzeldir aranızda lanvin kullanan var mı ya

kızlar oriflame parfumlerini öneririm benn yeni amazonıa dan da sipariş verdimmmm cok guzel tester ı bile. bi de dolum yesıl elma kousu aldım meyveli şekerli gibi degıl cok ferah ve kalıcı cok sevdım tavsiye ederim

guess gold kendimi kadın gibi hissettiren tek koku :) ama her yerde bulamıyorum malesef. geçen gün internette ararken www.keyfimarka.com diye bir sitede denk geldim. fiyatıda çok uygundu ama alsammı almasammı derken bi baktım tükendi :S yeniden koymalarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

ben hugo boss femme kullanıyorum fakat çok basit geldi bana kokusu. L'ınstant de guerlaini çok duydum nasıl bir koku kullanan var mı?

ben hugo boss femme kullanıyorum fakat çok basit geldi bana kokusu. L'ınstant de guerlaini çok duydum nasıl bir koku kullanan var mı?

canım guerlain nasıl desem bal gibi şekerli yumuşak birşey.ağır değil ama yoğun.:)
kötü diyemem ben, ilk sıkıldığında beğendim hoşuma gitti.Dediğim gibi şeker sevmediğimden bütünleşemedim kokuyla.

canım guerlain nasıl desem bal gibi şekerli yumuşak birşey.ağır değil ama yoğun.:)
kötü diyemem ben, ilk sıkıldığında beğendim hoşuma gitti.Dediğim gibi şeker sevmediğimden bütünleşemedim kokuyla.
Sagol canim yorumun icin bugun aldim parfumu tam anlattgn gibi we yaz icin uygun degil:-)

Lady million, burberry falan güzel. Bunun dışında Victoria Secret parfümlerini beğeniyorum set halinde. Kalıcılar.
Ayrıca parfümün güzelliğinden çok teninizle uyumuna dikkat edin, herkeste farklı durur parfüm kokusu. Başkasına yakışan bir koku size yakışmayabilir.

Back