Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm
yanlış yazdım........................bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm
yanlışş.......................bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm
bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm
hugo boss'a ben de bakacaktım.daha da merak ettim şimdi.genel olarak birşey sorucam,lolita lempicka kış parfümü mü yoksaa yaz parfümü mü?ilkbahar yada sonbahara da uyarmı? pudralı koku denmiş,o zaman ilkbahara uygundur diye düşündüm ben,,
yves rocher intense kokusu çok hoşuma gidiyor. umarım doğru yazmışımdır