Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm![]()
yanlış yazdım........................bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm![]()
yanlışş.......................bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm![]()
bugün o kadar aklımdaki parfümleri es geçip boss intense aldım :82: gayette memnunum hafif çiçeksi ve tatlı kokuları sevenlere önerebileceğim bir parfüm![]()
hugo boss'a ben de bakacaktım.daha da merak ettim şimdi.genel olarak birşey sorucam,lolita lempicka kış parfümü mü yoksaa yaz parfümü mü?ilkbahar yada sonbahara da uyarmı? pudralı koku denmiş,o zaman ilkbahara uygundur diye düşündüm ben,,![]()
yves rocher intense kokusu çok hoşuma gidiyor. umarım doğru yazmışımdır