Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ysl baby doll ü denedim geçen gün çok hoş gül kokusu vardı
edt olmasına rağmen kalıcı gibiydi keşke edp olsaymış

moschino cheap and chic inanılmaz kaliteli ve güzel bir koku..
bugün parfümeride şişesini begenip sıktım kollarımaa daha bir çok parfüm sıkmama rağmen şuan yalnızca onun kokusunu alıyorum
en kısa zamanda almayı planlıyorum süperr

Hanımlar beauty kozmetikten alşveriş yapan var mı?
Parfümler baya ucuz.Yani bilinen parfümler değil ama 30-40 tl seçtiğimizde baya iyi parfümler çıkıyor.Ben bilemedim.
Kylie Mİnouge,Elizabeth Arden,Beyonce falan.
Bilgisi olan var mı acaba?

Parfümsüz asla dışarı çıkmayanlardanım.. Bir çok parfüm kullandım.. Amor amor, lacoste, burberry, armani code, paris hilton, little black vs.. Hiçbiri Paris Hilton kadar güzel olamazdı. Hafif ve hoş bir koku..

Ama malesef parfümlerin tene uyumlu olması çok önemli.. Ben buğday tenliyim ve cildmde yağlıdır.. Parfümler hiç kalıcı değil bende..
Bendeki en büyük problemde bu. ((
Napıcam ben? ? :S

Kesinlikle ve kesinlikle Estee Lauder Pleasures diyorum ben, o kadar müthiş ki anlatamam özel bir koku hiçbir parfüme benzemiyor. Onun dışında Armani Code çok çok etkileyici bir koku :)

ben bu aralar thierry muglerdan alien kullaniyorum,
aksamlari biryere giderken diordan hypnotic

bir arada armani diamonds, lady million ve dolce gabbana light blue takintim vardi

Ben Coco Chanel Mademoiselle kullanıyorum.Çok güzel,çok farklı bir parfüm.Yolda çok çevirip soran oldu.Her gün 1 fıs sıkıyorum.Bütün gün yetiyo bana,hatta çok sıkmışsın diyenler bile oluyo.100 ml i 1 senede bitirdim o derece.Bu arada orjinal kullandım.Bu şekilde eşitlemiş oldum.Tavsiye ederim.Ayrıca dior'un pure poison ı da çok beğeniyorum.Değiştirirsem tercih edeceğim parfüm bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…