Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Asla vazgecemeyecegım bir parfumdur hafif fakat bir o kadarda cekici..tavsiye ederim

yeni kesfim Wera Wang Princess
siddetle tavsiye ediyorum...
cok guzel,hafif cikolata vanilya ve cicek karisik ama hicbiri de cok baskin degil sanki...yaz kis kullanilabilir...
bence acik tenlilere de koyu tenlilere de uygun...
ben cok sevdim...

Son düzenleme:
eğer şekerli kokuları seviyorsanız lolita lempica sexy graffiti önerebilirim ama çok klasikleşti sexy graffiti. onun dışında escada sunset fena sayılmaz escada collectionı kesinlikle öneririm.:81:

slm kızlar ben yeniyim :) parfümlere bayılırım avon oriflame devamlı parfüm alırım orjnal parfümlerin de çakmasını alıyorum koku benim için çok önemli ama devamlı sıkılıyorum tam begenıyorum ama sonra tekrar sıkılıyorum
beyaz tenliyim ağır parfüm sevmem çiçek sevmem şeker sevmem en sonunda buldum krema kokusu.sanırım misk böyle kokmasını sağlıyormus bana önerebilcecegınız krema kokulu misk kokulu bi parfğm var mı?ve beyaz tenlilere nasıl kokular gider?yardımcı olursaız sevinirim...

dior midnight hoş bence ilk sıkıldğnda ağır gelio ama hafifleynce süper oluoo:) yinede benm için ağır bi koku
ben pure poison kullanıorm uzun zamandr ama sıkıldm değiştrcm artık

ark dove deodorant varya koyu mavisi yani klasik dove kokusu işte onun parfümü yok biliyorum ama ben bu kokuyu arıyorum bilen var mı benzer ne var dove gibi kokan hangi parfüm var

Misk kokulu olarak Gucci by Gucci yi tavsiye ederim ilk basta agir hafifleyince cok güzel kokuyor
Parfümeriye gidince mutlaka dene

Kremali koku bilmiyorum ama Battina Barty Vanilla yi tavsiye edebilirim ...adindan anlasildigi gibi vanilya kokusu var krem ve losyonlarida cok ragbet görüyor onuda deneyebilirsin

alinacaklar listemde olan 3 parfüm var

1. Otto Kern Egoluxe ..narenciye kokulu ferahlatici müthis bir yaz parfümü

2. S Oliver Selection... günlük kullanilabilecek hafif ama keskin bir koku

3. Beyonce Heat... bunu kis icin almak istiyorum...biraz agir hypnotic poison gibi ...aksam icinde kullanilabilir

çok sağol tatlım mutlaka bakıcm gucci by gucciyi parfümeriye sormustum cok begenılmedı diye getirmiyoruz demiştine bilir ooo
birde son olarak bal kokan arıyorum yardımcı olabiirmisiniz??

selamlar
burçlara göre parfüm yorumlarında koç burcunun kokusu gül olduğu söyleniyor. bildiğiniz gül kokulu parfümler varmıdır merka ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…