How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Bvlgari Jasmin Noir
Bvlgari Notte
Bvlgari Blv
Calvin Klein Eupharia
Dolce Gabbanna ligt blue
Gucci envy me

Sevgilimle tatile gidicem, yaz için uygun sevimli kalıcı bi koku istiyorum. Çok araştırdım, Bvlgari kokular bana oldum olası asil gelmiştir ama diğer kokular hakkındada fikrinizi istiyorum. Sizce nasıllar kızlarr help ??:81:

var
muhtemeşem bi koku
sıkarken daha yanımda birisi varsa sorar muhakak
hatta gurbaanın sırf bu parfüm için başlık açmışlığı var
malum eski duayenlerden

Peki D&P mi Bargello mu ya da diğerleri mi hangisinde orjinale en yakın olanını bulabilirim?

hımm ben orjinalini kullanıyorum ama bilmiyorum canım inan
ama bi ara açık parfümde sansiro kullanmıştım.d&p gibi yağlı ve ağır değildi.bergelloyu da sevmemiştim zaten.en iyisi sansiroydu.netten de satışları var.bayilikleri falan görebilirsin
ama sahtesi güzel değilse anlaki iyi taklit değil.çünkü bu beyenilmiycek bi parfüm değil gerçekten
Peki D&P mi Bargello mu ya da diğerleri mi hangisinde orjinale en yakın olanını bulabilirim?

merhaba ben chance chanel kullaniyorum, hemde orjinali, kaynim fransadan hediye getirmisti amma velakin sonradan ogrendimki esimin anneside bu kokuyu kullaniyormus bir zamanlar, ve kokunun hafizaya etkisi vardir ya bu beni rahatsiz ediyor. kayinvalidemi cok severim ama esim bu kokuyu duyunca annesini mi hatirliyordur acaba?

bence kullanma eşinin yanında
annesi gibi kokmak tabiki hoş değil
onun olmadığı ortamlarda ya da özel durumlarınızda kullanmayın
merhaba ben chance chanel kullaniyorum, hemde orjinali, kaynim fransadan hediye getirmisti amma velakin sonradan ogrendimki esimin anneside bu kokuyu kullaniyormus bir zamanlar, ve kokunun hafizaya etkisi vardir ya bu beni rahatsiz ediyor. kayinvalidemi cok severim ama esim bu kokuyu duyunca annesini mi hatirliyordur acaba?

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım en son chanel coco mademoiselle aldım bundan üç sene önce o kokudan nefret etmiştim ama şuan bayılıyorum galiba zevkler zamanla değişebiliyor ve test ettim onayladımki erkekler bu kokuyu seviyor bana satan kişide erkekti ve bayanların çok dikkatini çekmiyor ama erkekler ya soruyor ya da kokluyor

arkadaşlar ben uzunca bir zaman Exclamation kullandım o kokuyla o kadar bütünleşmiştim ki kokuyu duyan benim geldiğimi anlıyordu.Bir gün alışveriş için BİM e gitmiştim laf olsun diye reyondaki mini parfümlere bakındım kırmızı beni cezbettiği için kırmızı şişede olandan sıktım almadım ama alışverişimi yapıp çıktım tüm gün sıcakta dolaştım kan ter içinde eve geldim içeri girince eşim bana sen ne kokuyorsun dedi utandım tüm gün sıcakta dolaşmaktan terlediğimi söyleyince güldü hayır kokunu değiştirmişsin ve çok güzel kokuyorsun dedi duştan sonra bile kolumda o kokuyu duydum hemen geri gidip bir tane aldım ama şimdi bitmek üzre küçük bir yerde oturuyorum ve bu kokuyu bir türlü bulamadım netten arama yaptım gene sonuç yok :84: şişenin üzerinde Smell Good yazıyordu bu kokuyu bilen yada alan varsa devamını nerede bulabilirim bu kokunun lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar, ben yazın parfümden ziyade deodorant kullanıyorum, son favorim Rexona Happy bir de Invisible. Happy hem terden koruyor hem de gün boyu güzel kokuyor, invisible'ı daha ziyade koyu renk kıyafetler giydiğimde kullanıyorum çünkü iz bırakmıyor :) Tabi kullanırken de parfümden farklı olarak sadece temiz koltuk altıma uyguluyorum.

Deodorant meselesine ben de katılıyorum aynen, rexona kullanıcısıyım aynı zamanda dediğin şey önemli, temiz koltuk altına uygulamak gerek, invisible'dan epey memnunum ben de iş dolayısıyla siyah elbise giydiğim için sürekli iz bırakmıyor hiçbir şekilde.

lanvin rumeur bence $imgres.jpg

Back