Bayanlar için Parfüm önerileriniz

chloe kullanıyorum
yurtdışından dönerken küp şeklindeki kurdelalı kutusunu görüp denemiştim; adına bile bakmamıştım uçağı kaçırmamak için
eşim beni karşılamaya gelmişti ve sarılır sarılmaz parfümümü sordu
o gün giydiğim ceketten 1 hafta kokusu çıkmadı
parfümü tarif ede ede buldum ve hemen aldım
her zaman sıkmam; hem kıyamam hem de özelliği olsun isterim
her zaman sıktığım kenzo flower ve chanel-chance var ki chance biraz fazla geliyor
ama chloe'yi sıkıp toplantıya girdiğimde kesin herkes bi havayı koklar

Hımm.. Baharatlı parfüm sevenler için Jean Paul Gaultier - Madame, hafif çiçekli sevenler için (ki benim favori parfümümdür herkese tavsiye ederim) Lolita Lempicka güzeldir. :) Bir de Avon'un genelde çoğu parfümü çok hoş, güzel kokar.

narciso rodriguez for her... aşık oldum resmen.
markafonide indirim vardı bugün hemen aldım :)

CHLOE VE NARCİSO RODRİQUEZ (Pembe şişe ) çok severek kullanıyorum çok tarz ve karakteri olan, asla silik olmayan iki koku, gittiğiniz heryerde imzanız gibiler :) şiddetle tavsiye ediyorum, paraya kıyıp mutlaka alın kızlar :79:

manyaklar gibi öneriyorum, çılgınlar gibi öneriyorum. oriflamein Serene adlı parfümü artık afrodizyak mı dersin ne dersin bilemedim ama ben hayatımda böyle bi koku duymadım bilmiyorum. baska hıcbı kokuyla benzerlığı andırması abartısı ağırlığı iticiliği yok. aha burda önermişti dersiniz.dediğim gibi şiddetle hiddetle nefretle öneriyorum.

Ben 6 aydır oriflame danışmanıyım,şimdi baktım yok böyle bir parfüm artık üretmiyorlarmıki acaba:44:

Ben 6 aydır oriflame danışmanıyım,şimdi baktım yok böyle bir parfüm artık üretmiyorlarmıki acaba:44:

annem yaklaşık 10 yıldır öyle. bende eski bi tane varmış demekki. sordum şimdi üretilmiyomuş gerçektende. ama gerçekten iyi bi parfümdü.tüh üzüldüm şimdi.

annem yaklaşık 10 yıldır öyle. bende eski bi tane varmış demekki. sordum şimdi üretilmiyomuş gerçektende. ama gerçekten iyi bi parfümdü.tüh üzüldüm şimdi.

benimde beğenerek kullandığım parfümleri var oriflamenin ,divine elvie mirage gibi,sen şiddetle tavsiye edince merak ettim bide bunu deniyeyim dedim,çok sağol cevabın için..

benimde beğenerek kullandığım parfümleri var oriflamenin ,divine elvie mirage gibi,sen şiddetle tavsiye edince merak ettim bide bunu deniyeyim dedim,çok sağol cevabın için..

divine şu uzun şişe evet. ne demek kusura bakma geçmiş şeyi önermişim iyi akşamlar

Şimdiye kadar bir çok parfüm denedim; dolumdu, avondu, orjinaldi... sonunda aradığımı buldum, beni yansıtan iki parfüm EQUALintense ve ADİDAS oldu.. Kalıcı, orjinal ve buna rağmen fiyatlarının uygun olması beni bağladı :) Gerçekten hiç bişey orjinal parfüm gibi olmuyor, yerini tutamıyor...

lancome hypnose şmdiye kadar parfmümün ismini sormayan kalmadı diyeblirim özellikle erkekler bayılıyor bu kokuya çok çekici geliyor onlara

paco rabanne ultraviolet. özellikle beyaz tenlilere çooook kalıcı ve çok hoş bi yaz parfümü..
ve birde calvin klein truth.
ve bi tane daha turunçgiller kokusu sevenlere chanel coco mademoiselle
hepsi süper parfümler mutlaka bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…