Hangisi bu canım nasıl birşey ?Bir sürü parfüm kullandım
burberry , lacoste pink , xo romantic , sexy graffity , emotıon ...
ama son parfümüm ISSEY MIYAKE en güzelii
bunu uzun süre kullanırım artıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi bu canım nasıl birşey ?Bir sürü parfüm kullandım
burberry , lacoste pink , xo romantic , sexy graffity , emotıon ...
ama son parfümüm ISSEY MIYAKE en güzelii
bunu uzun süre kullanırım artıkk
jolly sen de maşallah parfüm müptelasısın:) parfüm zevklerimiz benziyor.[/Q
evet sanirim oyleyim
sen hangilerini kullaniyosun?
taktim mi takiyorum zaten,simdi de parfumlere taktim... :)jolly sen de maşallah parfüm müptelasısın:) parfüm zevklerimiz benziyor.[/Q
evet sanirim oyleyim
sen hangilerini kullaniyosun?
taktim mi takiyorum zaten,simdi de parfumlere taktim... :)
Ben yıllardır parfüme takmış durumdayım:) Kullanmadığım parfüm yok diyebilirim şu anda;
Guerlain Insolance Glacee
Guerlain my insolance
Viktor Rolf flowerbomb
Hypnotic eau sensualle
Dior Poison
Tous gold
Moschino Hippy fizz
bunlar ama kullanmadığım yok diyebilirim. Dönüp dönüp kullandığım tous gold'tur, chanel eau fraiche dir. Dior kokularıdır addicti de severim mesela. Ben siyah, lacivert kokuları 'kadın kokularını', edp genelde kışın hatta intense, extreme olanları daha çok kullanıyorum.
Benim de sayfam var canım burda kendi parfümlerimi anlattığım 'Krdinin Parfüm dünyası' senin de fikirlerini beklerim
kızlar yazlık parfüm arayışındayım. sizce hangisi daha güzel?
issey miyake
tresor in love
clhoe- love
davidof-echo
shiseido- zen
flora by gucci
soyledigin parfumler icinde sadece Flora yi deneme firsatim oldu...Buyuk bi magazada testerini almistim evde denemek icin emin olmak icin iki kez denedim ve bekledim ama en azindan benim tenimde guzel durmadigini soyleyebilirim...ben hic sevmedim...
bunlarin disinda Noa ve curious bence guzel yaz parfumleri...cok kalici degiller ama...