How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kızlar bugun boynerden Calvin Klein Beauty denedim ayy cok hoşuma gitti ama çiçekli bi koku cok hoş yaaaa tavsiye ederim :)

Bugün Issey Miyake L'eau D'issey sipariş ettim ve ürün geldi bile. Aşık oldum bu parfüme, body losyonuna kısacası tüm tamamlayıcı ürünlerine... Kendime çok yakıştırdım. Tavsiye ederim.

Beyaz tenli kahverengi sacli biri olarak kullandiklarim
1-Flowerbomb Extreme:asigim bu parfume...o kadar tatli o kadar kadifemsi,o kadar kadinsi ki...tatli dediysem oyle cok sekerli bisey gelmesin akliniza,baymayan bi tatlilik...mukemmel otesi...
2-Alien;farkli,siradisi,cekici,yaz kis kullanilabilir,hem fresh hem tatlimsi ,cok cok kisilikli ve gercekten degisik bir parfum...bayilarak kullaniyorum...cok da kalici...
3-Hypnotic Poison ;kendini belli eden,farkli,carpici...bi parfum ancak bu kadar cazibeli olur bence...
4-Chanel Chance;yaz kis kullanilabilir fresh,ciceksi prestijli bir parfum ariyosaniz,tam size gore...ayrica bence her tende farkli bir karaktere burunuyor :1:
5-Chanel Allure:klasik ve vazgecilmez...temiz,kalici,hos bir koku...soyledigim gibi tam bir klasik...
6-Lolita lempicka;seker gibi ama tende durdukca degisiyor,cekici b ir parfum en azindan beni cekti ve kendini aldirtti :1:
7-Cabotine Gres ;Tertemiz,mis gibi,sabun cicek karisimi acaip bi ferahlik...tam yaz kokusu...cok guzel...
8-Lovely SjP;iyi ,hos ama varla yok arasi,ben sanirim daha belirgin kokulari seviyorum o yuzden kokusunu alamiyorum ama bu da cok temiz ,sabunumsu...pek kalici olmayan ama yazin kullanilabilecek cinsten bi koku
9-Noa;yeni kesfim ,bu yazin parfumunu buldum sanirim...cok tatli bisey yaa,inanilmaz ferah,ciceksi,sabunsu,pek kalici olmasa da cok begendim yaa :8:
10-Bitney Spears Curious;Kadinin kesinlikle hayrani degilim ama parfumu cok hosuma gitti ,ciceksi hafif tatli bi yaz parfumu...severek kullanacaklarimdan...

Bunlarin disinda kokladiklarim ve hosuma giden parfumler
Versace,Crystal Noir ;cok cok cok begendim ama yakinlarimdan biri burun kivirince butun hevesim kacti,daha dogrusu hala hevesliyim de ,kullanamadigim icin simdilik almadim...:9: yoksa aklimin bi kosesinde...oyle agir bi koku degil...kaldikca guzellesiyo mis gibi,kadife gibi ...
Givenchy Verry irresistible intense cok hos bi koku,biraz tanidik bi koku ama pek kalici degil maalesef ama o da aklimin bi kosesinde...
DKNY fresh blossom iyi sayilir,fena degil...meyveli kokulari sevenlere oneririm pek tarzim degil...
Pure Poison;yaz icin uygun olabilir ama bana cok da enteresan gelmedi,iyi hos parfum...
J'adore;bu da yaz uygun ama hafif bi koku...bu da cok enteresan gelmedi fazla tanidik hatta...ama yine de hos...
Gelelim koklayip da begenmediklerime;
Daisy ;varligi yoklugu bir ne gerek var onca para dokmeye diyesim geldi...
Flora;eksimsi cicek kokusundan eser yok sanki...belki benim tenimde oyle koktu...ama kesinlikle uzak duracaklarimdan...
Lola;cok ilgi cekici bi koku degil...kaldikca siliklesiyor...cok hafif bana gore degil...
Lancome Hypnose;Allahim oluyorum sandim bu ne kadar seker...yok yok bana fazla geldi...
212 sexy ;cikolata gibi kokuyor ama sirf cikolata yani ya da bana oyle geldi,bilmiyorum ama cok hoslanmadim...
benden simdilik bu kadar aklimda kalanlar bunlar...

jolly sen de maşallah parfüm müptelasısın:) parfüm zevklerimiz benziyor.

N010002140.jpg

valla favorim wish başkası tanımam

bende bayılıyorum bu kokuya cok kalıcı bır etkısı var

taktim mi takiyorum zaten,simdi de parfumlere taktim... :)

Ben yıllardır parfüme takmış durumdayım:) Kullanmadığım parfüm yok diyebilirim şu anda;

Guerlain Insolance Glacee
Guerlain my insolance
Viktor Rolf flowerbomb
Hypnotic eau sensualle
Dior Poison
Tous gold
Moschino Hippy fizz

bunlar ama kullanmadığım yok diyebilirim. Dönüp dönüp kullandığım tous gold'tur, chanel eau fraiche dir. Dior kokularıdır addicti de severim mesela. Ben siyah, lacivert kokuları 'kadın kokularını', edp genelde kışın hatta intense, extreme olanları daha çok kullanıyorum.
Benim de sayfam var canım burda kendi parfümlerimi anlattığım 'Krdinin Parfüm dünyası' senin de fikirlerini beklerim :34:

kızlar yazlık parfüm arayışındayım. sizce hangisi daha güzel?
issey miyake
tresor in love
clhoe- love
davidof-echo
shiseido- zen
flora by gucci

kızlar yazlık parfüm arayışındayım. sizce hangisi daha güzel?
issey miyake
tresor in love
clhoe- love
davidof-echo
shiseido- zen
flora by gucci

soyledigin parfumler icinde sadece Flora yi deneme firsatim oldu...Buyuk bi magazada testerini almistim evde denemek icin emin olmak icin iki kez denedim ve bekledim ama en azindan benim tenimde guzel durmadigini soyleyebilirim...ben hic sevmedim...
bunlarin disinda Noa ve curious bence guzel yaz parfumleri...cok kalici degiller ama...

soyledigin parfumler icinde sadece Flora yi deneme firsatim oldu...Buyuk bi magazada testerini almistim evde denemek icin emin olmak icin iki kez denedim ve bekledim ama en azindan benim tenimde guzel durmadigini soyleyebilirim...ben hic sevmedim...
bunlarin disinda Noa ve curious bence guzel yaz parfumleri...cok kalici degiller ama...

teşekkür ederim canım.noayı biliyorum.güzel bir parfüm.curious'u listeme ekleyeyim.çıktığımda bakarım..

Back