Bayanlar için Parfüm önerileriniz

cristian dior _tendre poıson
kullanıyordum sürekli artık almıcam fransayı boykot ediyorum.

ben davidoff cool water kullanıyorum. parfümüm o kadar hafif olsun ki kendi ten kokum gibi dursun ancak çok yakınımdakiler alabilsin kokusunu istiyorum ama tam olarak dediğim gibi,içime sinen bi parfüm bulamamaktan şikayetçiyim :sm_confused: bi de orfilame'i denemeyi düşünüyorum. together dediğim gibiymiş sanırım,deniycem :yes:

orflime DIVINE avon CELEBRE, SPIRIT, FOR AWAY bende şöyle bi özellik var parfümleri bitirmeye kıyamıyorum yarıda bırakıp başka alıyorumm özledikçe diğerinden sıkıyorum:) , SHE cidden ucuz ve kalıcı birde avon today die bi parfümü var onun kokusunu çok begenmiştimm ama alamadımm hala aklımda kaldı

slm valla bana guzel koksunda ne olursa olsun diycem ama ben agir kokulari sevmiyorum avonun cogu parfunu kullandim su an selebreyi kullaniyorum ayrica dolce gabbana ve caldionuda kullaniyorum yani o anki ruh durumuma bagli

ne kadarr cook avon kullanan var...gercekten iyi mi parfumleri??ben ihtimal vermemistim kalici olmalarina hic denemedim..aklimda olsun br deneyeyim bakiim..birde burberry weekend ikinci sirada geliyor..genelde ayni parfumler kullaniliyor..birisi angel kullaniyor kim hatirlamadim ama bizim is yerinde bir kiz kullaniyordu kocam kizi gorunce kaciyordu kokusundan:)..tenden ten e fark ediyordur sanirim.

Davidoff ve Laura kullaniyorum...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

LACOSTE pink kullanıyorum şuan..çiçek kokularını sevenler için ideal bence..hafif kokuları seviyorum ben..

carmina nın sensation adlı parfümünü kullanıyorum...

heryerde bulunması kolay ve fiyat olarak da uygun bir parfüm..kokusu da gayet hoş...

pahalı parfüm olarak da lancome tresor ve dior addict seviyorum ama addict bazen fazla ağır kaçabiliyor....vanilyalı tatlı kokular severim

ben bir ara hunca' nın sensetion parfümünü kullanıyordum baya kalıcıydı
şimdi avon celebre kullanıyorum ama sanırım bir daha almam kokusu çok hoş ama kalıcı değil

acaba sensation dediğin o parfüm..benim kullandığım carmina sensation mu
yani aynı parfümden mi sözediyoruz...benimkinin şeffaf morumsu ve dikdörtgen düz bir şişesi var...

Link Silinmiştir.

ayrıca ben lisedeyken hergün dione evergreen kullanırdım ve kaç kişi parfümümü sormuştu hatırlamıyorum...hala piyasada satılıyor mu bilmiyorum :)

bir de exclamation var ünlem işaretli o da güzel...
emotionun parfümleri de çok sıkmamak kaydıyla güzel parfümler ama çok sıkarsan ağır kaçabiliyor

merhaba kızlar ben johnson's baby kolonya kullanıyordum, temmuzda atina ya eğitime gittiğimde herbalife ın parfümünü aldım ogünden beri herbalife kullanıyorum,eee olacak o kadar ben herbalife distribitörüyüm:1yes2:,kasımdan itibaren türkiyedede satışı başladı,isteyenler deneyebilir,ben buradayım.

body shopun parfümleri de hoş kokuyor gibi...
alıp kullanmadım fakat dükkanda kokladığımda çok hoşuma gitmişti..
birtanesininki vanilya kokusumuydu yada çikolataydı sanırım tam hatırlayamıycam....ama çok da kalıcı bir kokuya benzemiyordu

bende avonun birçok parfümünü kullandım ama içlerinden en çok "PERCEIVE"adlı parfümün kokusunu beğeniyorum ve kullandım inanın çok güzel tabi bu benim düşüncem.ayrıca bende zaten avon temsilcisiyim...

X