• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

04373928906-narciso-rodriguez-for-her-eau-de-parfum-spray.jpg
[

235991_fpx.tif
kizlar bugun bu kokunun testerini denedim kokuya asik oldum resmen benim cok hosuma gitti kaldikca guzellesen bi parfum heralde bi dort saat olmustur cok guzel kokuyo durdukca guzellesiyo kismetse haftasonu alicam

kızlar aklıma geldi birden yazayım dedim.ortaokulda falandım yanlış hatırlamıyorsam. 'vivien' diye bir parfüm kullanıyordum,çok güzel kalıcıydı.bir tanıdığımız hediye etmişti.arada piyasada da gördüm.uygundu fiyatı.çok hoş farklı çiçeksi bir kokusu var.görürsem alıcam tekrar.denemenizi tavsiye ederimyerimseniben

evet bende lise iken kullanıyordum. Çok beğenerek kullandım, halen daha şişesini atmadım saklıyorum Kımızı üçgen şeklinde alta doğru genişleyen bir şişesi var.. Piyasada rastlayamıyorum bulsam alacağım.

yaa Armani Black Code u deneyen yok mu hiç aranızda.
2 Yıldır kullanıyorum ve vazgeçemiyorum.
Onca Parfümüm var ama onu tek geçerim. ılk sıktığınızda kolonya gibi ama uçtuğunda
tatlımsı asi bi uçukluğa bırakıyor yerini.
Hatta denize girmeden sıkıyorum ve suda farklı bir ton alıyor. Acaip dikkat çekiyor
Şiddetle tavsiye ederim.

bende oriflame den divine kullanıyorum kızlar , kesinlikle tavsiye ederim

canım bnde ünversitedeyken oriflameden volare diye bi parfüm almştım coook güzeldi o kadar cok kişi sorup almıştıkı o parfümü şimdi katalogta yok :sinifsinif:sanırım bu oriflamenin kokuları güzel

armanii
burbury touch
lolita
oireflamedan gül kokulu bir parfüm var kullanıyorumm ama adı yok şişenin üstünde çok hoşş!!

ck euphoria, chanel no 5, c.dior addict , shiseido zen , t.mugler angel bunlar dönüşümlü olarak kullandığım parfümler

oriflame nin parfümler gerçekten güzel reklam yapmak gibi olmasın da bi ara satış elemanıydım da :)

canım bnde ünversitedeyken oriflameden volare diye bi parfüm almştım coook güzeldi o kadar cok kişi sorup almıştıkı o parfümü şimdi katalogta yok :sinifsinif:sanırım bu oriflamenin kokuları güzel

bende şuan üniversitedeyim ve volare kullanıorum delikafadulden katalogta da var.. Haatta geçen ay almıştım.

Son düzenleme:
bende şuan üniversitedeyim ve volare kullanıorum delikafadulden katalogta da var.. Haatta geçen ay almıştım.

kardeş olabilirmiyiz:roflol:yavrum eylül kataloğunda yoktu ya valla hatta aılecenek alcaktık yoktu şok gecrmiştim akannehirbuyuk bır huzunsenağlamaekimdemi var canım yani ekim kataloğundaCADIARZU

google yazdım bu çıktı ilgileniyosan( reklamsa kusura bakmayın şimdiden özür dilerim)

saol canım evet bnde gıttıgıdıyora baktım sonradan ama :sm_cool:ordakıler bıtınce ne olcek:bbo:kendı sıtesındede var katalogta yok alla allakafamçokkarıştısonsuza kadar olmalı bu parfüm katalogta

kardeş olabilirmiyiz:roflol:yavrum eylül kataloğunda yoktu ya valla hatta aılecenek alcaktık yoktu şok gecrmiştim akannehirbuyuk bır huzunsenağlamaekimdemi var canım yani ekim kataloğundaCADIARZU

(: demek ki parfüm konusunda zevkliyiz canım ((: yaşasınnn parfüm kardeşiliği eheheeh bu aarada oriflame ara ara katologlarına ekliyor. Eylül ve ekim ayı kataloglarında yok volare ama senin için takip edebilirim cnm. çıktığı gibi haberin olur.vereliniortak

Back