Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bugun bu kokunun testerini denedim kokuya asik oldum resmen benim cok hosuma gitti kaldikca guzellesen bi parfum heralde bi dort saat olmustur cok guzel kokuyo durdukca guzellesiyo kismetse haftasonu alicam
kızlar aklıma geldi birden yazayım dedim.ortaokulda falandım yanlış hatırlamıyorsam. 'vivien' diye bir parfüm kullanıyordum,çok güzel kalıcıydı.bir tanıdığımız hediye etmişti.arada piyasada da gördüm.uygundu fiyatı.çok hoş farklı çiçeksi bir kokusu var.görürsem alıcam tekrar.denemenizi tavsiye ederimyerimseniben
bende oriflame den divine kullanıyorum kızlar , kesinlikle tavsiye ederim
ne kokusu bu canım baharat filanmı?
canım bnde ünversitedeyken oriflameden volare diye bi parfüm almştım coook güzeldi o kadar cok kişi sorup almıştıkı o parfümü şimdi katalogta yok :sinifsinif:sanırım bu oriflamenin kokuları güzel
canım bnde ünversitedeyken oriflameden volare diye bi parfüm almştım coook güzeldi o kadar cok kişi sorup almıştıkı o parfümü şimdi katalogta yok :sinifsinif:sanırım bu oriflamenin kokuları güzel
bende şuan üniversitedeyim ve volare kullanıorum delikafadulden katalogta da var.. Haatta geçen ay almıştım.
google yazdım bu çıktı ilgileniyosan( reklamsa kusura bakmayın şimdiden özür dilerim)
saol canım evet bnde gıttıgıdıyora baktım sonradan ama :sm_coolrdakıler bıtınce ne olcek:bbo:kendı sıtesındede var katalogta yok alla allakafamçokkarıştısonsuza kadar olmalı bu parfüm katalogta
kardeş olabilirmiyiz:roflol:yavrum eylül kataloğunda yoktu ya valla hatta aılecenek alcaktık yoktu şok gecrmiştim akannehirbuyuk bır huzunsenağlamaekimdemi var canım yani ekim kataloğundaCADIARZU