• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

cabotine&

DKYN-be delicious
GUCCİ-envy me
DİOR-pure poison
LACOSTE- pour femme
J.P.G-ma damme ve classique
CALVİN KLEİN-euphria blossom
ESCADA- S femme ve sentiment

bunlar hakkında bilgisi olan varmıı nasıl kokular. kış için, kalıcı , çok ağır olmayan fazla hafifte olmayan(uçuveryo tenmde) çekici bi koku arıyorum.. bunlar ve bunların dışında tavsiye edebileceğiniz varrmı??
tüm topicleri okudum nerdeyse bu seferde çok kafam karıştı. parfüm kültürüm sıfffır. ve almaya gitmeden önce bi fikir sahibi olayım istiyorum parfümeriye girip'' bana bi şişe parfüm '' diyebilecek kadar sıfırım bu konuda noooolur bana yardımcı olun. buğday tenli ve genç birine gidermi bu parfümler????

escade sentiment'i ve gucci envy me ikisidee harika parfümlerr tavsiye ederimm:)
ama hafif istiosann kesinlikle bu ikisi arasından gucci envy me daha hafif :)

ben geçen gün aldım narciso rodrigez'i yılbaşı için üretilen ambalajından şu parlak iç gıcıklayıcı olanından bayılıyorum kokuya kıyamıyorum kullanmaya neredeyse.aylardır almaya niyetleniyordum en sonunda aldım çok güzel srekli kendimi kokluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum...

ben geçen gün aldım narciso rodrigez'i yılbaşı için üretilen ambalajından şu parlak iç gıcıklayıcı olanından bayılıyorum kokuya kıyamıyorum kullanmaya neredeyse.aylardır almaya niyetleniyordum en sonunda aldım çok güzel srekli kendimi kokluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum...

gule gule kullan canim siyahmi yoksa pembeyi aldin sen?bende en yakin zamanda deneyip almak istiorumm

organze eylul ayından sonra kıs bıtımıne kadr benım vazgecılmezımm esımde cok begenıyor kızlar bı kokusuna bkın derım ama ılk sıkısta agır gelıcek 5 10 dk sonra bakın ınanılmaz guzel

Benim vazgecemedigim 3 parfüm var, cok güzel kokuyorlar ve kokusu kimseyi rahatsiz etmiyor agir degiller.

Birincisi Bvlgari Omnia
Ikincisi Chloe
Ücüncüsü Chanel Change

süperler mutlaka deneyin kizlar afrodizyak etkisi yaratiyor resmen :lepi:

kızlar forumda yeniyim ama parfümler benim ilgi alanım olduğu için başlığı görür görmez yazayım dedim :) size çeşitli beğeniler için farklı önerilerde bulunacağım... doyurucu bir koku arayanlara Armani SHE'yi öneririm. sert bir koku gibi gelir başta ama kalıcışığı ve hoşluğu ile harika bir etki bırakıyor insanın üzerinde ve Armani Diamond Serisi de şuh kokmak isteyenler için ideal. Erkek arkadaşımın hediyesi olduğu için bende SHEnin yeri apayrı ama SHEyi kendinize HE'yi (aynı parfümün erkeği) sevgilinize ya da eşinize alın mükemmel bi ambians oluyor :)))

ben parlak şişedekini aldım böyle gümüş rengi özel limitli üretimdi o ama kalıcı gelmedi sanki bana çok üzülüyorum inanın bir sürüde para verdim :(

ben parlak şişedekini aldım böyle gümüş rengi özel limitli üretimdi o ama kalıcı gelmedi sanki bana çok üzülüyorum inanın bir sürüde para verdim :(

diamonds serisinin gümüş renkli olanını değil de ben şişesi elmas şeklinde kesilmiş olanı kullandım. bu arada parfümler için esmer tene uygun beyaz tene uygun diye tabirler var belki de teninle uyum sağlayamamıştır o parfüm. zaten sınırlı üretmişler dedin ya, yakında piyasadan kalkar gördükçe için acımaz kaydirigubbakcemile4

Ulric de varens mini love.Türkiye'de pek bilinmiyor ben yurtdısından teyzeme getirtmiştim ama kesinlikle mükemmel başka hiçbir parfüme değişmem kokusunu.

kızlar aklıma geldi birden yazayım dedim.ortaokulda falandım yanlış hatırlamıyorsam. 'vivien' diye bir parfüm kullanıyordum,çok güzel kalıcıydı.bir tanıdığımız hediye etmişti.arada piyasada da gördüm.uygundu fiyatı.çok hoş farklı çiçeksi bir kokusu var.görürsem alıcam tekrar.denemenizi tavsiye ederimyerimseniben

Back