• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

bu gün hugo Boss femme, getirdi kocacım,
misler gibi hafif koku isteyenler mutlaka denesinnnnnn.

armani mania tavsiye ederim beğenmeyen pek görmedim yerimseniben

canım bu parfümün içeriği nasıl?:uhm:

ayy daha yeni gördüm buraya da yazdığını,neyse özel mesajla konuşmuştuk zatenyerimseniben

bu gün sevilde narciso rodriguez i denedim,hoşuma gitti ama fiyatı tuzlu geldi almadım,ee kriz var memlekette,bende de tabi:icecream: sonra ankamall da athena diye bir açık parfümcü gördüm, narciso rodriguez i kokladım aynı kokuyordu orjinaliyle, aldım hemen,tavsiye ediyorum bayıldım,umarım çabuk sıkılmamkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

çiçek kokularını sewenler için ralph lauren romance yada blue,biraz daha baharatlı 212 sexy unisextir ama muhteşem=)bu aralar faworim britney spears curious midnight fantasy:)

Merhabalar ben önceleri sexy graffiti kullanıyordum.
escada_sexy+graffiti.jpg

şimdi avon wish of love
Wish%2Bof%2Blove%2BEDT.jpg
kullanıyorum ikiside birbirine yakın kokular, şekerli.. Ama sıkıldım artık yeni birşeyler arıyorum :)yerimseniben

Avonun sadece 3-4 kokusunu beğendim.onlarda sırasıyla satıştan kalktılar malesef:((( şu anda lolita lempica ve kenzo flower kullanıyorum.kenzoya bayılıyorum ama nedense pek fazla bu kokuyu seven olmamış.zevk meselesi sonuçta.

bugün ilk kez yves rocherden aldığım vanilyalı parfümü sıktım.parfüm sevmeyen annem bile çok beğendi.odama girince buralar neden pasta kokuyor dedikaydirigubbakcemile3 dedim o parfümüm:icecream:

bayanlar öneri istiyorumhihoyyyt malum kış geldi,yeni parfüm almanın zamanı,beyaz tenliyim,şöyle temiz kokulu ferah bir parfüm istiyorum,şekerli,baharatlı vs.olmasın önerebileceğiniz bişi varmı:utangac:

bayanlar öneri istiyorumhihoyyyt malum kış geldi,yeni parfüm almanın zamanı,beyaz tenliyim,şöyle temiz kokulu ferah bir parfüm istiyorum,şekerli,baharatlı vs.olmasın önerebileceğiniz bişi varmı:utangac:

Çoğunluk şekerli kokuları seviyor bende öyle..Ferah koku istersen lacoste veya davidoff önerebilirim.gerçi ben ikisinide pek hoş bulmadım ama oldukça fazla hayranı var.Avonun parfümlerindede var ferah kokular.İnsanı boğmayan hafif çiçek kokusu istersen kenzo flower tavsiyemdir. çok seviyorum ben onu.

Davidoff Cool Water ben kullanıyorum ferah bi koku çok güzel öneririm.

ben şu an kenzo flowerby kullanıyorum süper bir kokusu var vanilya ve çiçek aromalı karışık kokusu öneririm :))

Back