Calvin Klein - Euphoria
evet evet katılıyorum cnm bnimde cok sevdiğim parfümlerdenkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calvin Klein - Euphoria
evet evet katılıyorum cnm bnimde cok sevdiğim parfümlerdenkaydirigubbakcemile5
biraz daha ucuz olsa keşke ben de aşığım bu kokuya gelip gidip sıkıyorum testerlardan ama hiç alamadım daha :çok üzgünüm:
arkadaşlar dior addict kullanan var mı spariş vericem ama nasıl koktuğu hakkında bi fikrim yok, çok kalıcı olduğu kesin ama bazıları çok ağır boğuyor demiş bazıları çok güzel demiş, nolur fikir verin
arkadaşlar dior addict kullanan var mı spariş vericem ama nasıl koktuğu hakkında bi fikrim yok, çok kalıcı olduğu kesin ama bazıları çok ağır boğuyor demiş bazıları çok güzel demiş, nolur fikir verin
ben öyle bi hata yapıp aldım malesefkafamçokkarıştıalmaz olaydım.parama yanıyorum,gerçi kuzenime verdim kullansın die..miğdemi bulandırıyo kokusu,zevk meselesi beyenen var tabiki ama ben hiç sevmedim tavsiye etmiyorum kendi adıma
presnes_fb ve ysl_cinema sizde güzel durmuş galiba, acaba açık tenli misiniz ve burçlarınız ne, çok almak istiyorum ya testerları bitmiş boynerde koklayamadm