• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

biraz daha ucuz olsa keşke ben de aşığım bu kokuya gelip gidip sıkıyorum testerlardan ama hiç alamadım daha :çok üzgünüm:

duygulandım birden yaa :a015: canım DPden al kullananlar cok memnun hevesini almış olursun kaydirigubbakcemile4

chanel no 5 hakkında fikirleriniz neler ben bi acık parfum olarak denedim ilk bas agır ama sonradan cok güzel gibi geldi

givench absolutely ırresistible (behlül ün bihter e hediye ettiği parfüm )
muhteşem kokuyor kızlar.herkes de soruyor hangi parfümü kullandığımı.
çok kalıcı ve ağır değil.

Kesinlikle ve kesinlikle Christian Dior - Jadore diyorum. Biraz pahalı ama gerçekten de değer...

benim parfümüm carolina herrera ch yada o ay param fazla olupta korkarak sıktığım:kedi: Chanel chance ikisinede bayılıyorum...

U797081F1VODVAPPR.JPG

resim netten alıntı ama bendede var..çok hoş hafif çiçeksi bi koku..dolce gabana light pink

arkadaşlar dior addict kullanan var mı spariş vericem ama nasıl koktuğu hakkında bi fikrim yok, çok kalıcı olduğu kesin ama bazıları çok ağır boğuyor demiş bazıları çok güzel demiş, nolur fikir verin :(

arkadaşlar dior addict kullanan var mı spariş vericem ama nasıl koktuğu hakkında bi fikrim yok, çok kalıcı olduğu kesin ama bazıları çok ağır boğuyor demiş bazıları çok güzel demiş, nolur fikir verin :(

bence tek kelimi ile seksi kokuyor....vanilyalı baharatlı ve oldukca dikkat çekici....bi erkeğin bu kokuya tepkisiz kalabilecegini sanmıyorum...bence kesin al bende almak istiyorum

şuan burberry classic kullanıyorum..çok tatlı bi kokusu var..buğday yada esmer tenliyseniz üzerinizde o yumuşaklığını kaybedip sexy duruyo..
en azından bi denemenizi tavsiye derim ben..
bebeksi tatlı kokuları seven biriyim..
bu konudada kenzo amour favorim..

ben öyle bi hata yapıp aldım malesefkafamçokkarıştıalmaz olaydım.parama yanıyorum,gerçi kuzenime verdim kullansın die..miğdemi bulandırıyo kokusu,zevk meselesi beyenen var tabiki ama ben hiç sevmedim tavsiye etmiyorum kendi adıma:kahve:

ben öyle bi hata yapıp aldım malesefkafamçokkarıştıalmaz olaydım.parama yanıyorum,gerçi kuzenime verdim kullansın die..miğdemi bulandırıyo kokusu,zevk meselesi beyenen var tabiki ama ben hiç sevmedim tavsiye etmiyorum kendi adıma:kahve:

canim diorun agir kokularindan biridir ama gece ve kis kullanimi icin ideal bendede var kisin veya gece kullaniorum ama tabi yinede zevk meselesi bide her tende farkli duruyo tum kokular tatlim

presnes_fb ve ysl_cinema sizde güzel durmuş galiba, acaba açık tenli misiniz ve burçlarınız ne, çok almak istiyorum ya testerları bitmiş boynerde koklayamadm :(

Back