Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben herzaman dolum parfümlerden yanayım..alternatifimizin çok olması açısından daha avantajlı.geçmiş zaman içinde candy ve barbaris kullandım şimdiyse lolita kullanıyorum.tekrar candy ile devam diyorum ama..şekerli bir koku sizede tavsiye ederim.
daha baharatlı kokuları tercih ederseniz bvlgarinin çok güzel kokuları mevcut.
Ck Euporia diyorum başkada bişey demiyorum
canım bende candy kullandım bi dönem herkes adını soruyodu sonra sıkıldım ralp kullanıyorum şimdi.arasıra candy kullanmıyor da değilim.lolitayı denemiştim ama içinde vanilyada var sanırım onun vanilyalı kokuları sevmiyorum pek mesela candy de şekerlidir ama vanilya kokusu yoktur içinde.birçük şekerli parfüm denedim ama çoğunda vanilya kokusu var oyüzden kullanmak istemiyorum.escada magnetism mesela çok güzel kokudur ama vanilyalıdır.şöyle candy tarzında ama daha hafif şekerli koku arıyorum bende ama bulamıyorum bitürlü
Selam kızlar
bişey soracağım
Lancome Tresor bu parfümü kullanan ,bilen varsa yorumlarını almak istiyorum?
Benim sevmedigim itici buldugum bir parfümdür bana sinek ilaci gibi kokuyor ama zevk senin denemelisin derim....
hugo boss ben de kullanmıştım hem de bayaa uzun bi süre..ama orange hiç denemedim..yazlık bi koku mu?bende bugün yeni cikan hugo boss orange aldim.. cok güzel bir kokusu var. Tavsiye ederim
hugo boss ben de kullanmıştım hem de bayaa uzun bi süre..ama orange hiç denemedim..yazlık bi koku mu?