• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Selam kızlar
bişey soracağım
Lancome Tresor bu parfümü kullanan ,bilen varsa yorumlarını almak istiyorum?

Son düzenleme:
Ben herzaman dolum parfümlerden yanayım..alternatifimizin çok olması açısından daha avantajlı.geçmiş zaman içinde candy ve barbaris kullandım şimdiyse lolita kullanıyorum.tekrar candy ile devam diyorum ama..şekerli bir koku sizede tavsiye ederim.
daha baharatlı kokuları tercih ederseniz bvlgarinin çok güzel kokuları mevcut
.

Ben herzaman dolum parfümlerden yanayım..alternatifimizin çok olması açısından daha avantajlı.geçmiş zaman içinde candy ve barbaris kullandım şimdiyse lolita kullanıyorum.tekrar candy ile devam diyorum ama..şekerli bir koku sizede tavsiye ederim.
daha baharatlı kokuları tercih ederseniz bvlgarinin çok güzel kokuları mevcut
.

canım bende candy kullandım bi dönem herkes adını soruyodu sonra sıkıldım ralp kullanıyorum şimdi.arasıra candy kullanmıyor da değilim.lolitayı denemiştim ama içinde vanilyada var sanırım onun vanilyalı kokuları sevmiyorum pek mesela candy de şekerlidir ama vanilya kokusu yoktur içinde.birçük şekerli parfüm denedim ama çoğunda vanilya kokusu var oyüzden kullanmak istemiyorum.escada magnetism mesela çok güzel kokudur ama vanilyalıdır.şöyle candy tarzında ama daha hafif şekerli koku arıyorum bende ama bulamıyorum bitürlü

D&G Sicily diyorum başkada birşey demiyrm hihoyyyt hem kalıcılığıyla hem kokusuyla olsun muhteşem bir parfum tavsiye ederim kızlar a.s 2-3 kere yolda çevirip parfumun ismini soranlar oldugunu bilirim şakkıdı

Guccim geldi, çok güzel kokuyor
Avona verdiğim paralara tekrar acıdım.
Neyse zararın neresinden dönersek kardır.kaydirigubbakcemile2

canım bende candy kullandım bi dönem herkes adını soruyodu sonra sıkıldım ralp kullanıyorum şimdi.arasıra candy kullanmıyor da değilim.lolitayı denemiştim ama içinde vanilyada var sanırım onun vanilyalı kokuları sevmiyorum pek mesela candy de şekerlidir ama vanilya kokusu yoktur içinde.birçük şekerli parfüm denedim ama çoğunda vanilya kokusu var oyüzden kullanmak istemiyorum.escada magnetism mesela çok güzel kokudur ama vanilyalıdır.şöyle candy tarzında ama daha hafif şekerli koku arıyorum bende ama bulamıyorum bitürlü

candy felaket birşey ama.heralde hiçbir koku bukadar dikkat çekemez.
kimi çok beğeniyo,kimi hiç beğenmiyo böylede bir özelliği var.
okulda,işyerinde herkes anlıyodu benim geldiğimi :)))
birde barbaris dene istersen..benim parfümcüm(yakışıklıım) bana ısrarla tavsiye etmişti kesinlkle bunu almalısın diye..tabi bikaç kez doldurttum ama candy kadar içime sinmedi.

Selam kızlar
bişey soracağım
Lancome Tresor bu parfümü kullanan ,bilen varsa yorumlarını almak istiyorum?

Benim sevmedigim itici buldugum bir parfümdür bana sinek ilaci gibi kokuyor ama zevk senin denemelisin derim....

ya avondan parfüm alanlara şaşıyorum..nerdeyse her 3 kadından 2si aynı kokmaya başladı bu yüzden..farklılık yaratın arkadaşlar..yazın şekerli kışın daha feminen..hadi bakalımmm zemuszemus

yslelleparfum50ml188993.jpg

bu parfumden kullanan varmı kızlar. beğeniyor musunuz?

calvin klein euporia..........sarah jessica parcer covet(lila olan).........chanel coco mademoıselle.........jean paul madame............diesel..........issemiyaki.........montano...benotton tribu......guccı......kullandıgım parfümler bunlar

en en ennn çok sevdiğim calvin klein euporia

candy adlı parfüm hangi markaya ait acaba ....yeni bi parfümmü ilk defa duyuyorum...

Back