• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Aslında keskin bir kokusu var evet ama zaten bombshellde oldukça keskin ve maskülen bir koku. En son bu ekim ayında denedim orjinalini mağazsında ve bana aynı gucci rush 2'yi hatırlattı onun gibi fresh,maskülen ve keskindi o yüzden o uygun fiyatına rağmen almamıştım onu.. Çünkü bende de bi gucci rush 2 var hala bitiremedim kendisini:KK48:

=/ korktum şimdi benzerse diye. Bana hiç öyle gelmedi ama benim akrabam bunu kullandığı günün akşamına bize geldi.
Gün boyu üstünde kalan kokuyu aldım ben yani. Orijinalinde de öyle oldu. Kişinin yürürken arkasında kalan kokudan duyumsadım ve hayran kaldım.
Gucci rush 2 hiç yumuşamamıştı bende saatler sonra bile. Belki bu o anlamda farklıdır. Bilemiyorum bakıcam artık.

=/ korktum şimdi benzerse diye. Bana hiç öyle gelmedi ama benim akrabam bunu kullandığı günün akşamına bize geldi.
Gün boyu üstünde kalan kokuyu aldım ben yani. Orijinalinde de öyle oldu. Kişinin yürürken arkasında kalan kokudan duyumsadım ve hayran kaldım.
Gucci rush 2 hiç yumuşamamıştı bende saatler sonra bile. Belki bu o anlamda farklıdır. Bilemiyorum bakıcam artık.
şimdi başkasında o kokuyu almamızla, kendimizde denediğimiz aynı olmayabiliyor o yüzden ben ikisinide kendi üstümde denemiş biri olarak yorumumu yaptım:) inşallah beğenirsin

Tatlım 1fıs bileğe 1fıs saça 1 fıs boyna 1fıs giysiye ve bi fısta enseye buseferde duymasınlar sinirlerim taşar iyice koku duyuluyor ama yakından :KK43: şimdi uzaktan kokar İNŞ

Uzaktan duyulmasa da olur aslında canım yaa..
Yanından biri geçerken şöyle bir kokun esse yeterli bence..
Kimi tenlerde ağır kokular bile hafif duruyor..
Ne kadar isterdim öyle olabilmeyi..
Her türlü parfümü kullanabilirdim o zaman ay bu ağırmış şu şöyleymiş demeden:KK19:

Uzaktan duyulmasa da olur aslında canım yaa..
Yanından biri geçerken şöyle bir kokun esse yeterli bence..
Kimi tenlerde ağır kokular bile hafif duruyor..
Ne kadar isterdim öyle olabilmeyi..
Her türlü parfümü kullanabilirdim o zaman ay bu ağırmış şu şöyleymiş demeden:KK19:
Aynen tatlım ya şimdi bile kokusu geliyor ama çok insan duysun istiyorum sanırım barkoduda çıktığına göre sahte olduğunu düşünmüyorum busefer chanel coco mademoiselle deniycem çok övgü var :)

Aynen tatlım ya şimdi bile kokusu geliyor ama çok insan duysun istiyorum sanırım barkoduda çıktığına göre sahte olduğunu düşünmüyorum busefer chanel coco mademoiselle deniycem çok övgü var :)
Coco mademoiselle beyaz ten kokusu bence çok güzel doğru bi tercih yapmışsın canım kesinlikle tavsiye ediyorum :KK19:duty free, sephora, tekin acar, sevil parfümeri bu gibi yerlerde sahte parfüm olması imkansız canım sen hypnotic poisonu duty free den almışsın bide.. yok orjinaldir o için rahat olsun :KK19:kalıcık kişiden kişiye değişiyor işte.. ama coco mademoiselle'e bak mutlaka:KK5:

Coco mademoiselle beyaz ten kokusu bence çok güzel doğru bi tercih yapmışsın canım kesinlikle tavsiye ediyorum :KK19:duty free, sephora, tekin acar, sevil parfümeri bu gibi yerlerde sahte parfüm olması imkansız canım sen hypnotic poisonu duty free den almışsın bide.. yok orjinaldir o için rahat olsun :KK19:kalıcık kişiden kişiye değişiyor işte.. ama coco mademoiselle'e bak mutlaka:KK5:
Çok tşk tatlım içim rahatladı :D

prada candy leau çoook güzel..:rolleyes:
afterdarkmoon önermişti galiba.. kız bu işi biliyor.. :KK9:

dipnot: orjinalini denedim dolumları bilemem.. :21:

En Büyük KK

prada candy leau çoook güzel..:rolleyes:
afterdarkmoon önermişti galiba.. kız bu işi biliyor.. :KK9:

dipnot: orjinalini denedim dolumları bilemem.. :21:

En Büyük KK
teşekkür ederim canım :KK70: gerçekten candy l'eau olanını bende çok beğenmiştim..:KK15:

Prada candy benim lise parfümümdü.. Ay ne kullanırdım bu parfümü lisede.. Sınıf arkadaşlarıma gına gelmişti artık :KK53:
candy cok ağır geldi bana ya kokladığımda:KK23: candy l'eau olanını beğenmiştim ben biraz daha hafif haliydi..bende lisede pure poison kullanırdım sürekli :KK30:

candy cok ağır geldi bana ya kokladığımda:KK23: candy l'eau olanını beğenmiştim ben biraz daha hafif haliydi..bende lisede pure poison kullanırdım sürekli :KK30:
Evet canım ağır cidden.. Ama o zamanlar çok tatlı geliyordu bana.. Tabi şimdi hayatta kullanmam yakıştıramıyorum kendime artık :) liseli kız parfümü :KK15:

Evet canım ağır cidden.. Ama o zamanlar çok tatlı geliyordu bana.. Tabi şimdi hayatta kullanmam yakıştıramıyorum kendime artık :) liseli kız parfümü :KK15:

uww bilgece soruyordu şişesine hayran kalmış
liseli kokusuysa kullanmaz o =))

Şekerli kokunun yaşı mı olur kızlar ya sizde naptınız:))

baya bı ınternet sıtesınde de oyle yazıyo seker
sekersı kokular bıraz daha cocuksu oluyor
cunku sankı bana hep pamuk sekerı keten helvayı falan cagrıstırıyo
sımdı sana gıder en fazla yasın 25tir ama gecen bır kadın candy sıkmıs yası da en az 40 onda cok kotu durmustu :D

baya bı ınternet sıtesınde de oyle yazıyo seker
sekersı kokular bıraz daha cocuksu oluyor
cunku sankı bana hep pamuk sekerı keten helvayı falan cagrıstırıyo
sımdı sana gıder en fazla yasın 25tir ama gecen bır kadın candy sıkmıs yası da en az 40 onda cok kotu durmustu :KK70:
valla ben 40 yaşında da olsam şekerli kokudan vazgeçmem herhalde:KK68:

valla ben 40 yaşında da olsam şekerli kokudan vazgeçmem herhalde:KK68:
Canım merhaba, bahara uygun ağır olmayan kokular önerebilir misin bana ?
Baharat vs gibi kokulardan hoşlanmıyorum..
Şekerli kokuları severim fakat parfüm olarak değil , vücut spreyi olarak kullanıyorum..

Vanilya olabilir, çiçek kokularından da pek haz etmiyorum..

Var mı şu tarifime uygun önerebileceğin bir şeyler hı ?

Canım merhaba, bahara uygun ağır olmayan kokular önerebilir misin bana ?
Baharat vs gibi kokulardan hoşlanmıyorum..
Şekerli kokuları severim fakat parfüm olarak değil , vücut spreyi olarak kullanıyorum..

Vanilya olabilir, çiçek kokularından da pek haz etmiyorum..

Var mı şu tarifime uygun önerebileceğin bir şeyler hı ?
Tabi ki:) Kenzo Amour vanilya,pirinç kokusu belki hoşuna gider süt gibi kokuyor böyle tertemiz yumuşak..Bahara uygun olarak gül kokusu seversen eğer (çok yoğun değil içindeki gül) Versace Woman öneririm çok güzeldir kokusu.
Chanel Chance zaten her daim favorim.:KK68: Dior Pure poison da güzel çiçeksi bi kokudur hafif sabunsulukta alıyorum bunda. Cacherel Noa süper bir pudra kokusu ama her tende kalıcı olmayabiliyor. Turunçgil kokusu seversende Moschino I Love Love önerebilirim güzel bir koku bahara, yaza uygundur. Marc Jacobs Daisy çok hafif bir koku buda çiçekli, meyveli yine buda Noa gibi her tende kalıcı olmayabiliyor ne yazık ki. Aklıma şimdilik bunlar geldi bahara uygun baharatsız olarak:)

Tabi ki:) Kenzo Amour vanilya,pirinç kokusu belki hoşuna gider süt gibi kokuyor böyle tertemiz yumuşak..Bahara uygun olarak gül kokusu seversen eğer (çok yoğun değil içindeki gül) Versace Woman öneririm çok güzeldir kokusu.
Chanel Chance zaten her daim favorim.:KK68: Dior Pure poison da güzel çiçeksi bi kokudur hafif sabunsulukta alıyorum bunda. Cacherel Noa süper bir pudra kokusu ama her tende kalıcı olmayabiliyor. Turunçgil kokusu seversende Moschino I Love Love önerebilirim güzel bir koku bahara, yaza uygundur. Marc Jacobs Daisy çok hafif bir koku buda çiçekli, meyveli yine buda Noa gibi her tende kalıcı olmayabiliyor ne yazık ki. Aklıma şimdilik bunlar geldi bahara uygun baharatsız olarak:)
Çok teşekkürler , not ettim kenara.. Bulabildiklerime bakacağım . Hiç birinin kokusunu bilmiyorum çünkü :)

Back