• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Benimde severek kullandığım parfüm avon ıncandessence.
Kızlar bir tanıdığımda müthiş bir parfüm kokuyordu sorduğumda geçiştirdi söylemek istemedi sanırım böyle bebek kokusu gibi pudramsı bir kokuydu bileniniz varmı?

Ben hafif bir parfüm istiyorum..
Channel coco çok ağır..
Hergün hergün kullanılmıyor..
Ferah bir parfüm tavsiyesi olan var mı?

Benimde severek kullandığım parfüm avon ıncandessence.
Kızlar bir tanıdığımda müthiş bir parfüm kokuyordu sorduğumda geçiştirdi söylemek istemedi sanırım böyle bebek kokusu gibi pudramsı bir kokuydu bileniniz varmı?

Agent provocauteur, hafif pudralı, bebeksi kokudur.

guerlain samsara edp tek gecerim kalici kadinsi karanlik elegan ve seksi bi koku tam bir kis parfumu

Avon Windscape kullanıyorum oldukça hafif rahatsız etmeyen bir konusu var, ağır kullanamıyorum baş ağrısı yapıyor.

ben de ilk defa avonun bı parfumunu begendım incandessence kalıcı ve gerçekten cok hos bı koku:21:

Kızlar temiz sabun kokusu arayanlara Watsonstaki Ulric de varens parfümü öneririm. Sarı çanta şeklinde minik bir parfüm ;) çok da uygundu fiyatı..

bu sıralar she'nin yeni çıkarttığı parfüme kafayı taktım
çok güzel bi kokusu var
she is a clubber dye.
Şimdilik deodorantını kullanıyorum ama parfümünüde alıcam :16:

Calvin Klein- Contradiction tek gectiğim parfümüm :16: ayrıca Avon- Herve Leger de iyidir.

Benim vazgeçemediğim kokum,ck euphoria bayaaa bir kadınsı, yanında da lacoste poesie kullanıyorum fresh bir koku her ikiside😊 mükemmeller

Paco Rabanne Ultraviolet :12:
Bir süre kullanmıştım, yurtdışından 2 tane aldım bu yaz, sanırım bu kokuyu seviyorum ben :31:

Back