• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Umarım parfümevi iyi yapabilir Si'yi. O zaman alırım hep. Crystal Noir ile dönüşümlü kullanırım.

Flowerbomb'u ilk siparişimde almıştım ben bu arada.
Gerçeğini çok beğenmiştim. Ama uzun zaman olmuştu deneyeli; o yüzden pek kıyas yapamadım açığı ve gerçeği arasında.
Ama şunu söyleyebilirim ki bir fısla bile koku buram buram yayılıyor. Epeyce kalıcı. Kıyafet üzerinde çok çok kalıcı.

Siparişlerin ulaşınca beğenip beğenmediğini yaz lütfen buraya.

Gelir gelmez deneyip yazıcam,bargellodan aldığım hiç benzemiyor

Selam bayanlar :) Bende bir türlü aradığı kokuyu bulamayanlardanım bi süredir amwayin ancestry i kullanıyorum çok kalıcı vs diye öve öve bitiremediler 60 tl verdim neyazıkki umduğum gibi değil.Benim tenimde kalıcı olmadı yani.Aradığım koku çok kalıcı çiçeksi mis gibi saf temiz olsun :12:

Selam bayanlar :) Bende bir türlü aradığı kokuyu bulamayanlardanım bi süredir amwayin ancestry i kullanıyorum çok kalıcı vs diye öve öve bitiremediler 60 tl verdim neyazıkki umduğum gibi değil.Benim tenimde kalıcı olmadı yani.Aradığım koku çok kalıcı çiçeksi mis gibi saf temiz olsun :12:

orjinal kullanmıorum ama sana açık parfümlerden issey miyake leau dissey öneririm çok güzel çiçek kokuyodu. jadore öneririm bu da çiçek çok güzel =) cicek kokuları bana pek uygun degil o yuzden cok bilmiyorum ama koklayıp begendiklerim bunlar. lacoste touch of pinkin de seveni coktur

avon amour çok hoş gerçekten şaşırttı beni :27:

Ben tam bir parfüm hastasıyım ama herkesin kullandığı şu sokakta sürekli burnumuzun direğini kıran kokuları asla kullanmam.Bu ara Dior'un Addict'ine taktım harika bir kalıcılığı var,tam kış ayı ve gece kokusu.Erkeklerin de çok beğendiği bir kokuYMUŞ okuduğum kadarıyla formlardan.Hihihi haydi kızlar deneyin kokusunu.💃

Umarım parfümevi iyi yapabilir Si'yi. O zaman alırım hep. Crystal Noir ile dönüşümlü kullanırım.

Flowerbomb'u ilk siparişimde almıştım ben bu arada.
Gerçeğini çok beğenmiştim. Ama uzun zaman olmuştu deneyeli; o yüzden pek kıyas yapamadım açığı ve gerçeği arasında.
Ama şunu söyleyebilirim ki bir fısla bile koku buram buram yayılıyor. Epeyce kalıcı. Kıyafet üzerinde çok çok kalıcı.

Siparişlerin ulaşınca beğenip beğenmediğini yaz lütfen buraya.

Merhaba canım,ilk önce sana teşekkür etmek istiyorum parfümevini önerdiğin için bugün siparişlerim geldi
Flowerbomb beni çok mutlu etti sonunda açık parfüm olarak bulabildim, hypnoze da güzel fakat anason kokusu d&p'den daha baskın olmuş d&p'de vanilya ağırlıklı orjinalinde nasıldı hatırlayamadım
Armani black code 'u ben çok beğendim orjinaline baya yakın olmuş erkek arkadaşım beğenir mi bilmiyorum
Bu siparişlerimden sonra üç parfüm daha sepetime attım yarın alıcam kısmetse onlarıda yazıyım teyzem için michael kors michael,sephora da denediğim ve bayıldığım param olmadığı için alamadığım shalimar ve kokusunu merak ettiğim için alıcağım chloe love florale

Merhaba canım,ilk önce sana teşekkür etmek istiyorum parfümevini önerdiğin için bugün siparişlerim geldi
Flowerbomb beni çok mutlu etti sonunda açık parfüm olarak bulabildim, hypnoze da güzel fakat anason kokusu d&p'den daha baskın olmuş d&p'de vanilya ağırlıklı orjinalinde nasıldı hatırlayamadım
Armani black code 'u ben çok beğendim orjinaline baya yakın olmuş erkek arkadaşım beğenir mi bilmiyorum
Bu siparişlerimden sonra üç parfüm daha sepetime attım yarın alıcam kısmetse onlarıda yazıyım teyzem için michael kors michael,sephora da denediğim ve bayıldığım param olmadığı için alamadığım shalimar ve kokusunu merak ettiğim için alıcağım chloe love florale

Çok sevindim beğenmene. :))
Hypnose'u hiç koklamadım daha önce. Seveni çok. Oldukça da popüler. Kesin bir yerlerde burnuma çarpmıştır da bilemiyorum.

Peki shalimar'ın hangisini aldın? Initial olanı mı, diğerini mi?
shalimar-parfum-intital-ad-cafleurebon.jpg

2008_SHALIMAR_DP-GRANDE-PB.jpg

Ve yine yorumlarını yazarsan çok iyi olur. :31:

Çok sevindim beğenmene. :))
Hypnose'u hiç koklamadım daha önce. Seveni çok. Oldukça da popüler. Kesin bir yerlerde burnuma çarpmıştır da bilemiyorum.

Peki shalimar'ın hangisini aldın? Initial olanı mı, diğerini mi?
shalimar-parfum-intital-ad-cafleurebon.jpg

2008_SHALIMAR_DP-GRANDE-PB.jpg

Ve yine yorumlarını yazarsan çok iyi olur. :31:

Shalimar olanı aldım canım bugün üşenmezsem sephoraya gidip testerdan kağıtlara sıkıp orjinalleriyle karşılaştırıcam bazen düşünüyorumda uğraştığım şeyleri doktora gidip tedavi mi olsam diyorum

Shalimar olanı aldım canım bugün üşenmezsem sephoraya gidip testerdan kağıtlara sıkıp orjinalleriyle karşılaştırıcam bazen düşünüyorumda uğraştığım şeyleri doktora gidip tedavi mi olsam diyorum

Bu da senin zevkin. Anormal bir durum yok ki.
İstediğini yaparsın.
İnsanlar nelerle uğraşıyor.
Bence parfüm aşkı başka bir şey. :31:

Parfümevinden gelen shalimar nasıl, beğendin mi?

Son düzenleme:
Bu da senin zevkin. Anormal bir durum yok ki.
İstediğini yaparsın.
İnsanlar nelerle uğraşıyor.
Bence parfüm aşkı başka bir şey. :31:

Parfümevinden gelen shalimar nasıl, beğendin mi?

Evet benim zevkim bunlarla uğraşarak hayatın sıkıntılarından kurtuluyorum işte

Siparişi verdim ama yarın gelir diye tahmin ediyorum,bugün sephoraya gittim kağıtlara sıktım gelince karşılaştırıcam yazıcam.
Bu arada söylemeden geçemiycem hypnozun orjinalinide sıktım aman yarabbi aynısını yapmışlar resmen. Orjinalini uzun zamandır kullanmamıştım nasıl bu kadar aynısını yapabiliyolar inanılmaz.

ay ben de heveslendim şu parfümevine.bi denesem mi acaba.ben çiçeksi kokuları çok seviyorum.ama açık parfümcüler bu kokuları iyi yapamıyorlar.hep alkol kokusu daha ağır oluyo.senin yorumlarını bekliyorum.bakalım güzel mi shalimar.gerçeğine benziyor mu?

ay ben de heveslendim şu parfümevine.bi denesem mi acaba.ben çiçeksi kokuları çok seviyorum.ama açık parfümcüler bu kokuları iyi yapamıyorlar.hep alkol kokusu daha ağır oluyo.senin yorumlarını bekliyorum.bakalım güzel mi shalimar.gerçeğine benziyor mu?

gerçeğini kağıda sıktım şimdi kokladım açıldıkça çok güzel kokuyo 136 tl idi okadar parfüm biriktiki artık abartmak istemiyorum inşallah parfümevinden geleni beğenirim

hiç alkol kokusu almadım gayet iyi ama insanların yorumları farklı olabilir tabi

gerçeği için demedim zaten.shalimar hatırladığım kadaarıyla pudralı hoş bir kokuydu.benim dediğim alkol kokusu açık parfümlerde çok oluyo.insanın başını ağrıtıyo.

Ben tam bir parfüm hastasıyım ama herkesin kullandığı şu sokakta sürekli burnumuzun direğini kıran kokuları asla kullanmam.Bu ara Dior'un Addict'ine taktım harika bir kalıcılığı var,tam kış ayı ve gece kokusu.Erkeklerin de çok beğendiği bir kokuYMUŞ okuduğum kadarıyla formlardan.Hihihi haydi kızlar deneyin kokusunu.💃
addicti bn de duydum canım vanilyalıymış galiba ben severim vanilyayı baskın mı vanilya kokusu bir de 22 yaşımdayım ben yaşıma uygun olur mu acaba:26:

gerçeği için demedim zaten.shalimar hatırladığım kadaarıyla pudralı hoş bir kokuydu.benim dediğim alkol kokusu açık parfümlerde çok oluyo.insanın başını ağrıtıyo.

bende açık parfümler için dedim parfümevinden gelenlerden hiç alkol kokusu almadım ama bargello ve dp feci alkol kokusu hissettiriyo bana

Evet benim zevkim bunlarla uğraşarak hayatın sıkıntılarından kurtuluyorum işte

Siparişi verdim ama yarın gelir diye tahmin ediyorum,bugün sephoraya gittim kağıtlara sıktım gelince karşılaştırıcam yazıcam.
Bu arada söylemeden geçemiycem hypnozun orjinalinide sıktım aman yarabbi aynısını yapmışlar resmen. Orjinalini uzun zamandır kullanmamıştım nasıl bu kadar aynısını yapabiliyolar inanılmaz.

Hepimiz öyle yapıyoruz kurtulmak için ve bu iyi bir şey. :31:

Ohhh ne güzel ya. Lady Gaga'ya baktım ben de geçenlerde. O da tamamen aynı orijinali ile aynı.
Testerını yollamışlardı hemen test ettim. Çoğunlukla notalarını oldukça iyi tutturuyorlar.:31:

Arkadaşlar dawid walker den öyle bir parfüm söyleyinki kokusu etrafa yayılan cinsten bayıcı olmayıp tam tersi hafif ve etkileyici:) Gidip alayım hemen:)

Back