• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Hanımlar,
Yves Roche'nin parfümlerini ve papatyalı kremini herkese tavsiye ediyorum. Bence bir uğrayın ve deneyin.

addicti bn de duydum canım vanilyalıymış galiba ben severim vanilyayı baskın mı vanilya kokusu bir de 22 yaşımdayım ben yaşıma uygun olur mu acaba:26:

Canım teninde bakmalısın mutlaka çünkü tenden tene çok farkeder koku.:16:

Hepimiz öyle yapıyoruz kurtulmak için ve bu iyi bir şey. :31:

Ohhh ne güzel ya. Lady Gaga'ya baktım ben de geçenlerde. O da tamamen aynı orijinali ile aynı.
Testerını yollamışlardı hemen test ettim. Çoğunlukla notalarını oldukça iyi tutturuyorlar.:31:

Siparişim geldi michael kors michael çok güzel benzemiş fakat shalimar hiç benzememiş chloede benzememiş maleseff

Siparişim geldi michael kors michael çok güzel benzemiş fakat shalimar hiç benzememiş chloede benzememiş maleseff

Shalimar için biri naftalin kokuyor diye yazmış yorumda.
Oradan belliydi.
Chloe'nin hangisini almıştın ki? Klasik olanı mı, love olanı mı?

Shalimar için biri naftalin kokuyor diye yazmış yorumda.
Oradan belliydi.
Chloe'nin hangisini almıştın ki? Klasik olanı mı, love olanı mı?

Evet bende okudum onu
Florale olandan almıştım başlı başına güzel bi parfüm ama orjinaline benzememiş
İlk aldıklarım ne kadar da benziyodu orjinallerine

Evet bende okudum onu
Florale olandan almıştım başlı başına güzel bi parfüm ama orjinaline benzememiş
İlk aldıklarım ne kadar da benziyodu orjinallerine

Florale için çok güzel koku yorumunu okudum başka sitelerde de.
Bazen ilk notası benzemez, sonradan aynı olur, bazen de önce benzer, sonra alakasız olabilir kokular; bu tamamen alakasız mı olmuş yani? Pudramsı bir koku olmamış mı? Ben de almayı düşünüyordum çünkü.:26:

Bazen ilk notası benzemez, sonradan aynı olur, bazen de önce benzer, sonra alakasız olabilir kokular; bu tamamen alakasız mı olmuş yani? Pudramsı bir koku olmamış mı? Ben de almayı düşünüyordum çünkü.:26:

İlk başlarda fazla şampuanımsı olmuş sonra git gide pudralaşıyor çok yoğun bi koku çok kalıcı olduğu belli ama orjinalinde pudra çok baskın bunda okadar baskın değil

İlk başlarda fazla şampuanımsı olmuş sonra git gide pudralaşıyor çok yoğun bi koku çok kalıcı olduğu belli ama orjinalinde pudra çok baskın bunda okadar baskın değil

koluma sıkmıştım şimdi kokluyorum da çok hoş bi kokusu var aslında pudrayı hafif hissettiriyo

Aldın mı bu parfümü?

Aldın mı bu parfümü?

Almadım. .....................
Versace Crystal Noir'den sıkıldım. :((
Coco Mademoiselle'i çok özledim.
Jean Paul Gaultier'i, Jasmin Noir'i ...
Ne kadar parfüm değiştirmek istesem de hep eskilere gidiyor aklım.
İlk beğeniler unutulmuyor galiba. :S
Chloe parfümünü alacağımı da sanmıyorum.
Ama başka yeni parfümler deneyeceğim.

Almadım. .....................
Versace Crystal Noir'den sıkıldım. :((
Coco Mademoiselle'i çok özledim.
Jean Paul Gaultier'i, Jasmin Noir'i ...
Ne kadar parfüm değiştirmek istesem de hep eskilere gidiyor aklım.
İlk beğeniler unutulmuyor galiba. :S
Chloe parfümünü alacağımı da sanmıyorum.
Ama başka yeni parfümler deneyeceğim.

denediklerini bana yazmayı unutma canım sevgiler...

ben kendim elie saab kullanıyorum özel zamanlarda. kokusuna aşık olduğum bi parfüm. bazen durup dururken sıkmışım gibi kokusu gelio burnuma. içime işlemiş :D
onun dışında marc jacobs ın yeni parfümü de güzel gibi. honey. bu biterse onu alırım belki ya da yeniyıl için kampanyaya fln girerse. bi bakıcam.
hepsiburadadan bvlgari green jade aldım ama günahlarını almayayım da sahte midir nedir hiç memnun kalmadım yani. sanki pazar parfümü gibi sıktıktan bi saat sonra tısss hiçbişey kalmıo. daha da almam ordan. normalde çok sevdiğim bi kokudur o da. tam yaz parfümü. elie saabı yazın kullanamıyorum :( yaşasın kış :D
bi de cacharel catch me var bende. onu da geçen yılbaşında tekin acar kampanya yapmıştı erkek arkadaşıma one million seti alınca yarısı kadar hediye çeki vermişlerdi o kontenjanla aldım. fena değil öyle çok bayılarak kullanmıyorum.

ben kendim elie saab kullanıyorum özel zamanlarda. kokusuna aşık olduğum bi parfüm. bazen durup dururken sıkmışım gibi kokusu gelio burnuma. içime işlemiş :D
onun dışında marc jacobs ın yeni parfümü de güzel gibi. honey. bu biterse onu alırım belki ya da yeniyıl için kampanyaya fln girerse. bi bakıcam.
hepsiburadadan bvlgari green jade aldım ama günahlarını almayayım da sahte midir nedir hiç memnun kalmadım yani. sanki pazar parfümü gibi sıktıktan bi saat sonra tısss hiçbişey kalmıo. daha da almam ordan. normalde çok sevdiğim bi kokudur o da. tam yaz parfümü. elie saabı yazın kullanamıyorum :( yaşasın kış :D
bi de cacharel catch me var bende. onu da geçen yılbaşında tekin acar kampanya yapmıştı erkek arkadaşıma one million seti alınca yarısı kadar hediye çeki vermişlerdi o kontenjanla aldım. fena değil öyle çok bayılarak kullanmıyorum.

Canım Elie Saab nasıl bir koku? intense olanı da varmış sanırım seninkisi normal mi intense mi?

Canım Elie Saab nasıl bir koku? intense olanı da varmış sanırım seninkisi normal mi intense mi?
Benimkisi normal olanı. Ama eau de toilette. Yine de oldukça kalıcı . 3-4 saat duruo. Kokusunu şöyle tariflemişler:
Çiçeksi güneş kokan ve odunsu teması ile ışıltılı kadınsılığın büyüleyiciliğini ve parlaklığını kutlayan parfüm, ışığa bir övgü niteliğinde. Çiçek özleri ve odunsu kokular arasındaki daimi, etkileşim, kokuya büyüleyici tınısını veriyor. Daha ilk notalardan karşımıza çıkan portakal çiçeğinin parlaklığı koku ailesinin ana notası. Parıltısını güneş ışıltısından almış Akdeniz tomurcukları ise güneşi çağrıştırıyor. Parfümün kalbi değerli yasemin özlerinden oluşuyor ve parfüm paçulinin en saf hali ile zenginleşiyor. Sedir ağacı ve beyaz çiçekler bir yoğunluk kazandırıyor. Parfümün bağımlılık kazandıran notası ise bal gülü.

Bana göre de kadınsı ve sıcak sıcak yayılan bir bal kokusu

biraz pahalı olmasına ragmen cok kalıcı ve kokusu etkileyici olan calvin clein europhe derim.Kaliteli bi koku oldugu belli ediyor fakat biraz agır gelebilir ferahlatıcı bır parfümdür.

Back