• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar en sevdiginiz kiz isimleri nelerdir artik kizima bir isim bulalim lutfen

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba kizlar milyonlarca isim okumama ramen bir turlu bulamiyorum sizlerin en sevdigi en beyendigi kiz isimleri nelerdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sana önerim iki isim koyman olur. Böylelikle çocuğun ileride hangi ismi kullanacağı konusunda seçme şansı olur. Ve malum internet devrindeyiz, az bulunan bir isim kombinasyonuna sahip olmuş olur. İyi şanslar canım :34::34:

Merhaba kizlar milyonlarca isim okumama ramen bir turlu bulamiyorum sizlerin en sevdigi en beyendigi kiz isimleri nelerdir

Duru ( kısmetse ileride kızım olursa kesinlikle koymayı düşünüyorum)
Masal ismi çok güzel
Amelya
Alya
Ela
Mina
Rüya
Mira
Su
Bade
Doğa
Hayat
Sahra
Asya
Irmak
Almila
Nazlı
Deniz
Naz
Bir de eski isimlerden Zeynep ismini çok severim hiç modası geçmiyor bence :)

Son düzenleme:
benimde kasımda yiğenim doğuyor kız olcak ve hala isim bulamadılar :1:

benim önerdiğim isim kesinlikle ' Destina Deniz ' iki isimli olsun istiyorum, begendiler bu ismi ama koyarlarmı bilmiyorum :1:

şahsen ben bayılıyorum bu isimlere :16:

Bende aynı şekilde birçok isim okumuştum ama hiç aklımda olmayan klasik bir isim oldu kızımın adı Zeynep Ela.Bide Aymila ismini duymuştum ama kızımın kapı süsü şekerleri falan hazırdı onun için Zeynep Ela olarak kaldı ismi.Hee birde bir tanıdığım Mevsim Su koydu.

Son düzenleme:
Zeynep
ipek
zeynep
melek
zeynep
hande
zeynep
Elif

Bir de Zeynep :1:

Illede zeynep :) evet canim zeynep ismi harika ve gercekten cook degerli bir isim ama kiz kardesimin ismi zeynep :) yoksa anlam olarak ve soylerken agizdan cikisi dahi cok yumusak degerli bir isim

Buğlem :)

İpek ismini beğenirim oldum olası :31: Bu aralar bir de Aylin ile Ayla var beğendiğim, çünkü her dilde kulağa çok hoş geliyorlar :31:

Tameris, derin, nurseli, ege (kiza cok yakisiyo bence) , özden

Samsung s3

Deniz Gece aynanda cok guzel :)

Samsung s3

talia
pelin
mira
duru
masal
öykü
ela :)

Ela nur veya hilal ismini cok begeniyorum ben

Back