• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar en sevdiginiz kiz isimleri nelerdir artik kizima bir isim bulalim lutfen

Merhaba kizlar milyonlarca isim okumama ramen bir turlu bulamiyorum sizlerin en sevdigi en beyendigi kiz isimleri nelerdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim en çok sevdiğim kız ismi Zeynep.:49:

Ama şu isimlerde severim. Begüm ,Mina ,Sare, Neva , Yağmur :31
:

Son düzenleme:
Ayza kesinlikle harika anlamıda ay yüzlü güzel kız demek ayrıca farsça da ayşe demek anlamıda boş değil hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mısra ve Masal :) aslında daha vardı aklımda ama hatırlayamdm bir türlü :D

Hande
Doğa
Bahar
Gece
Peri
Nisan

Ben bu isimleri seviyorum.
1. si ismim zaten çok severim "gülümsemek, gülmek" demek..:16:

Ayrica son zamanlarda cok cirkin bir isim duyuyorum. Liva koyuyor millet kizin adini ya.. Allah aşkına bilip bilmediginiz seyleri neden koyarsinjz anlamiyorum, sirf farkli olacak diye öyle cirkin isimler konuluyor ki. Neymis efendim Liva Peygamberimizin sancagiymis. Lîva-ül Hamd'dir o.
Liva'nin yanina ta eklerseniz Livata olur. Yani anal iliskinin adidir Livata..

Ayrica son zamanlarda cok cirkin bir isim duyuyorum. Liva koyuyor millet kizin adini ya.. Allah aşkına bilip bilmediginiz seyleri neden koyarsinjz anlamiyorum, sirf farkli olacak diye öyle cirkin isimler konuluyor ki. Neymis efendim Liva Peygamberimizin sancagiymis. Lîva-ül Hamd'dir o.
Liva'nin yanina ta eklerseniz Livata olur. Yani anal iliskinin adidir Livata..

Liva konulan ismin sonuna niye ta ekleme geregi duyuldun ki ?

Çünkü Liva denilince akla Livata gelir ve insanlar dalga gecer yazik degil mi..

mhp'nin 40 yapar hesabına dönmüş sizinki :27:

liva denince aklıma livata gelmiyor benim aklıma neden acaba :44: ayrıca çoğu kişi livatanın ne anlama geldiğini bilmiyodur eminim

mhp'nin 40 yapar hesabına dönmüş sizinki :27:

liva denince aklıma livata gelmiyor benim aklıma neden acaba :44: ayrıca çoğu kişi livatanın ne anlama geldiğini bilmiyodur eminim

Bence herkes de biliyor ve bilmeleri de gerekiyor. Neyse tartismaya gelmedim. Fikrimi soyleyip insanlari uyardim..

Yeğenimin adı Mira. Anlamınıda çok seviyorum. Tabi şimdi dizi sebebiyle popüler bir isim oldu. Ama çok hoş bence.
Venüs diye bir bayan adı duymuştum. Hoşluğu tartışılır tabi, ilginç bir isim. Kızıma koymam ama :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla çok güzel isimler var benim favorilerimde
Canfeza-Canfeda-Burçak-Canel-Neva-İlkyaz-Sure

Back