• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar en sevdiginiz kiz isimleri nelerdir artik kizima bir isim bulalim lutfen

Deniz Gece aynanda cok guzel :)

Samsung s3
Bu siralar ikinci isim olarak mavi ve gece cok revancta hep dusundum ama cevremdekilere pek hos gelmedi ben cok sevdim bu isimleri aslinda ama bilemiyorum gercekten insan hamile olmadan olursa kesin su olur bu olur diyo ama hamile kalinca yakistiramiyo hic bir ismi yanlis anlasilmasin her anne anlar ne demek istedigimi insana kendi cocugu essiz geliyor.. her cocuk essizdir melektir ama bosuna dememisler iste herkezin mali kendine guzeldir diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar milyonlarca isim okumama ramen bir turlu bulamiyorum sizlerin en sevdigi en beyendigi kiz isimleri nelerdir

almila veya almina bugunlerdeki favori ismim bi kiz dogurmam gerek hemennn:p:p:p

allah bir kiz evlat nasip ederse zeynep istiyoruz biz:)ama kardesinizn adiymis. hosuma giden diger isimler ise; Azra, Erva,Ebrar.
ayrica bi arkadasin da Efilen di.

Ceylin, ada, ela, hafsa

Cok guzel isimler cikiyor kizlar acaba soyle degisik bildiginiz isimlerde var mi duyup kulaginiza hos gelen

Asla 2 isim koyma derim kac tane 2 isimli arkadasim varsa keske tek isimli olsam diyorlar.Ben derin ve asya cok begeniyorum hayirli olsun bebisiniz saglikli mutlu bi hayati olur insallah:16::16:

kesinlikle iki isim koymayin. genellikle cocugun istemedigi isimle sesleniliyor ve sıkıntı oluyor. biri baska diyor biri baska. ozellikle okula basladiginda gercekten sıkıntı yasayacagina eminim. onun disinda kullanılmıyor diye ecis bucus isimler koyuyorlar simdilerde siz onlardan olmayin.

Merhaba kizlar milyonlarca isim okumama ramen bir turlu bulamiyorum sizlerin en sevdigi en beyendigi kiz isimleri nelerdir

Ay bende hep kiz isimleri buluyodum dr % 90 erkek dedi bebegim icin oncelikle saglikli olsunlarda ben mutlu .mina.sirin 3 den biri cok hosuma gidio

ayrica allah nasip eder de ileride bi kızım olursa adini kesinlikle izmir koymak istiyorum :)

Defne en sevdiğim kız isimlerinden biri.

Duyulmamış, demode, sırf anlamı güzel diye antin kuntin isimler koymayın lütfen.

Allah nasip eder de Benim iki tane kizim olursa ilkinin adını Meryem koyacağım inşallah Hz.Meryem gibi tertemiz, iffetli olsun. Ikincisinin adini da Dua koyacağım inşallah. En güzel Dua'am olsun dillere Dua olsun diye ;-)

Bizim kızımızın ismi ayza İpek ama ileride kızım hangi ismi seçmek isterse onu kullanır diye düşünüyorum kimisi anne ve babanın isimlerinden isimler çıkartıyor, şimdi kulağa buğlem ismi hoş geliyor :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek~
06.08.2014

Bi kizim olsaydi ismi elif neva olcakti kismet allah bana iki erkek evlat verdi elhamdulilah.. diger begendigim kiz isimleri
ela
duru
zehra
meryem
almira

Kızım olsa kendi adımla uyumlu bişey koymak isterim..

..aalizvell..;-)

Back